Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ 1950 ΚΑΙ 1985




H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να….. μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.

Αυτός ο πατέρας πρέπει να πάρει βραβείο! Δείτε τι έκανε στην κόρη του… (βίντεο)


Οι μπαμπάδες βλέπουν τις κόρες τους σαν πριγκίπισσες. Δεν θέλουν να τις χαλάνε χατίρι για αυτό κι αυτές όταν μεγαλώνουν ψάχνουν έναν πρίγκιπα σαν τον μπαμπά τους. Οι πρωταγωνιστές του βίντεο, που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι δύο. Ένας πατέρας από το Περού και η κόρη του. Εκείνη είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι και περιμένει μία κίνησή του για να γίνει ευτυχισμένη.

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτή είναι η άλλη… Αμφίπολη



Η Αμφίπολη, που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από τη σπουδαία ανασκαφή στον λόφο Καστά, αποτελεί έναν θαυμάσιο τουριστικό προορισμό, που ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Εκτός από τον μεγαλειώδη τύμβο, η Αμφίπολη κρύβει και άλλα «μυστικά» που περιμένουν τους επισκέπτες να τα ανακαλύψουν. Δείτε στο βίντεο και γνωρίστε τη μαγευτική Αμφίπολη:


Αυτά είναι τα 15 τρικ των καταστημάτων που κάνουν τους καταναλωτές να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα!



Ούτε η λίστα του σούπερ μάρκετ, ούτε η αποφασιστικότητα για συγκεκριμένη αγορά ενός και μόνο ρούχου σώζει. Οταν μπει κανείς σε κατάστημα- με την προϋπόθεση βέβαια ότι το «σηκώνει» η τσέπη του- το πιο πιθανό είναι να αγοράσει περισσότερα από όσα ήθελε όταν αποφάσισε να βγει από το σπίτι του. Γιατί συμβαίνει αυτό;

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

QUE JE T'AIME Johnny Halliday


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Με λεφτά της Άγκυρας η Θράκη γίνεται τουρκική


      
    Από τις αρχές του 2014 μέχρι σήμερα, η Κεντρική ΤΡΆΠΕΖΑτης Τουρκίας έστειλε στην τουρκική τράπεζα Ziraat BANK, η οποία έχει έδρα την Κομοτηνή, 2,5 περίπου δισ. ευρώ για την παροχή στεγαστικών, επιχειρηματικών δανείων και αγοράς γης, με επιτόκιο 2,5-3% μόνο σε επιλεγμένους μουσουλμάνους της Θράκης, για να αγοράσουν «φιλέτα», σπίτια και οικόπεδα, αλλά και ελληνικές επιχειρήσεις, που έκλεισαν λόγω της κρίσης σε ολόκληρη τη Θράκη

Ραντάρ αεροπλάνων - Φοβερό. κοιτάξτε το!



Σε πραγματικό χρόνο!!!
Βλέπεις πού βρίσκονται κάθε στιγμή όλα τα επιβατικά αεροσκάφη της γης. Αν κάνεις κλικ σε κάποιο σου δείχνει όλα τα στοιχεία του και τη διαδρομή του. Καταπληκτικό! 

Γίνεται ένας "χαμός" στον ουρανό .!!!!
            
http://www.flightradar24.com/

                                              

Κατέβασε ρολά μια στις τέσσερις επιχειρήσεις την 5ετία 2008-2013 - Έκλεισαν 230.000 επιχειρήσεις




«Λουκέτο» έβαλε μία στις τέσσερις επιχειρήσεις από το 2008 έως και το 2013, όπως επισημάνθηκε κατά τη γενική συνέλευση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο.

Απόφαση "βόμβα" του Ελεγκτικού Συνεδρίου


Απόφαση βόμβα του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Iστορικές Φράσεις

1.865327450@web171505.mail.ir2.yahoo.com

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 1-12-2014


Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από τη Θεσσαλία και βορειότερα, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά...
και λίγα χιόνια στα ορεινότερα τμήματα της βόρειας χώρας, περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες

Η υποταγή στο σύνολο και στη μάζα

1 Δεκεμβρίου: Ημέρα Κατά του Aids


Picture

A  I  D  S : Ενημερώσου, Προφυλάξου

Το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας, οφείλεται στον ιό HIV, ο οποίος προσβάλει το ανοσοποιητικό σύστημα (άμυνα του οργανισμού).

Μεταδίδεται μέσω της ερωτικής επαφής,όταν δεν λαμβάνονται επαρκή μέτρα προστασίας (χρήση προφυλακτικών). Στους χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών, μεταδίδεταιμέσω της κοινής χρήσης της σύριγγας. 
Πρέπει να  επισημάνουμε ότι η μετάδοση του ιού, δεν δύναται να επιτευχθεί μέσω του ιδρώτα, του φιλιού, της χειραψίας ή της κοινής χρήσης τουαλέτας.

Καλό μήνα και Καλή "λευτεριά"!!!