Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Η δημιουργικότητα των Ελλήνων και το μέλλον του Ελληνισμού [Νίκος Λυγερός]

http://www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2011/06/%CE%9B%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82.jpg


Όλα τα μέσα έχουν κατατρομάξει το λαό μας με την καταστροφολογία τους λες και έγινε καινούρια μόδα. Έτσι οι περισσότεροι δικοί μας έχουν την εντύπωση πια ότι όχι μόνο τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει, αλλά ότι οι ίδιοι δεν αξίζουμε τίποτα. Είναι πραγματικά γελοίο να πιστέψουμε τέτοια προπαγάνδα.

Πώς θα γίνεται η μονιμοποίηση στο Δημόσιο



  • Τα πέντε τεστ που θα περνούν οι δόκιμοι.


Αλλάζουν όλα στο Δημόσιο αφού οι νεοσειρχόμενοι για να εξασφαλίσουν τη μονιμότητα θα περνούν από μια διετία γεμάτη... τεστ, από τα αποτελέσματα των οποίων.. θα κρίνεται η εργασιακή τους τύχη.

Δείτε γιατί ένας άντρας μπήκε σε ένα καφενείο, πήρε ένα καφέ και πλήρωσε τρεις...


andras kafeΔυο άντρες μπήκαν στο καφενείο μιας μικρής πόλης της Ιταλίας για να πιουν καφέ. Ο ένας ήταν κάτοικος της περιοχής και ο άλλος φίλος του από την Ρώμη που ταξίδεψε για να τον επισκεφτεί.
Κάθισαν σε ένα τραπεζάκι, έδωσαν την παραγγελία τους και περίμεναν τους καφέδες τους όταν πρόσεξαν κάποιον να μπαίνει στο κεφανείο και να κατευθύνεται προς το ταμείο.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


VENUS - Το κορίτσι του Μάη Shocking Blue - Olympians

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Νερό με λεμόνι: Αυτοί είναι οι πέντε λόγοι που πρέπει να πίνετε κάθε πρωί!






Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία μας από τα λεμόνια και είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Τα σημαντικότερα οφέλη από το λεμόνι είναι οι ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιιικές του ιδιότητες, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους. Τα λεμόνια είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνη C, Β, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, και φυτικές ίνες.

Χαλαρά!!!






Ο μόνος λόγος που έχουμε σταθερά τηλέφωνα πια είναι για να βρίσκουμε που στο καλό είναι το κινητό μας...

Αυτό που τα κουτιά της πίτσας είναι τετράγωνα, οι πίτσες στρογγυλές και τις κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια είναι πολύ ύποπτο.!!!

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 25-11-2014







Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο...
και αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

ο μανάβης (ανέκδοτο)





Πάει ένας στον μανάβη και ρωτάει:
Τι είναι αυτό ?
Ντομάτες.
Ωραία... Δώστε μου 2 κιλά , αλλά κάθε ντομάτα σε άλλη σακούλα .
Του τα βάζει ο μανάβης.
Αυτό τι είναι ?

Βήμα-βήμα πώς γίνεται η ρύθμιση με τις 100 δόσεις - 500 αιτήσεις μόλις άνοιξε η εφαρμογή για τη ρύθμιση χρεών




«Πυρ ομαδόν» από οφειλέτες της εφορία προκειμένου να κάνουν αιτήσεις για τη ρύθμιση με τις 100 δόσεις. Η ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή «άνοιξε» αιφνιδιαστικά, χωρίς να προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αργά το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά μέχρι και πριν καν τα μεσάνυχτα είχαν υποβληθεί ήδη οι πρώτες 500 αιτήσεις από τους πιο ...βιαστικούς που το αντελήφθησαν.

Υπογραφές μαζεύουν οι κάτοικοι των Βασιλικών για να μην εγκατασταθούν μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας






Πραγματοποιήθηκε χθες στα Βασιλικά η πρώτη φάση συλλογής υπογραφών εναντίον των δύο μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αεριοποίηση βιομάζας και καύση του παραγόμενου συνθετικού αερίου. 

Οι πολιτικές εφημερίδες

ia
Οι πολιτικές εφημερίδες