Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Κτηματολόγιο: Δείτε το ακίνητό σας με ένα κλικ και διορθώστε τυχόν λάθη






Δείτε με ένα κλικ το ακίνητο που δηλώσατε και ελέγξτε αν έχει αποτυπωθεί σωστά. Το Εθνικό Κτηματολόγιο με τη νέα υπηρεσία θέασης που βρίσκεται ήδη στον αέρα, από τις αρχές της εβδομάδας, απαλλάσσει οριστικά τους ιδιοκτήτες από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εντοπισμού και αποτύπωσης της ακίνητης περιουσίας.

''ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ, ΑΛΛΑ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ''...




Ρέστα έδωσε το Σάββατο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε μια τελευταία επίδειξη τουρκοφροσύνης, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ...
ότι την Αμερική δεν την ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος αλλά... Μουσουλμάνοι!

ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ..ΜΑΘΑΜΕ!!! Το ποτό που καθαρίζει τις αρτηρίες και προστατεύει το συκώτι ! !!






Κι όμως υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό που όχι μόνο δρα ευεργετικά στις αρτηρίες, αλλά προστατεύει το στομάχι και το συκώτι. Μάλιστα, το ποτό αυτό συνοδεύει τα ελληνικά καλοκαίρια, και για πολλούς είναι απαραίτητη συνήθεια. Ο λόγος βέβαια για το… ούζο, το οποίο αποτελεί βιομηχανικό μίγμα καθαρής αλκοόλης, νερού και αρωματικών ουσιών με κύριο το γλυκάνισο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο διαδίκτυο! IDOSER - ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ σε μορφή μουσικής που τρελαίνει τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Το ναρκωτικό «ήρθε» και στην Ελλάδα!



Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές για το επικίνδυνο ναρκωτικό iDoser.
Η εθιστική ουσία συσκευάζεται και διακινείται μέσω διαδικτύου και είναι ικανή να τρελάνει τον εγκέφαλο.
Το ναρκωτικό που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο υπόσχεται στιγμές ευεξίας και μπορεί να βρεθεί στο «τραπέζι» μόνο με ένα DOWNLOAD.

ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ


 


                 ΓΙΑ  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΖΩΗΣ  :

Μικρές αλλαγές στην καθημερινή ζωή σας μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές
στην υγεία σας, όπως δείχνουν νέες μεγάλες έρευνες.

Δέκα πόλεις που θα έχουν εξαφανισθεί μέχρι το 2100 - Θα βουλιάξουν, θα διαλυθούν από σεισμούς ή θα καταστραφούν οικονομικά




Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ταξιδεύουν συχνά, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιες πόλεις που θα πρέπει να προγραμματίσετε να τις επισκεφθείτε άμεσα. Και αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό σε λίγα χρόνια να μην υπάρχουν. Αν οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαιωθούν και είναι ακριβείς στο τελεσίγραφό τους, τότε οι φωτογραφίες θα είναι το μόνο πειστήριο πως οι πόλεις αυτές υπήρξαν πράγματι κάποτε.

Για να παίζεις το πληκτρολόγιο στα δάχτυλα - Αυτές είναι οι απλές κινήσεις που θα σε κάνουν να "πετάξεις" το ποντίκι!





Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του περισσότερου κόσμου, που τους χρησιμοποιεί όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για ψυχαγωγία.
Οι συμβουλές και τα «μυστικά» για την ευκολότερη χρήση τους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συχνά, μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Παρακάτω θα βρείτε τα «μυστικά» του πληκτρολογίου, τις συντομεύσεις δηλαδή που κάνουν την ίδια δουλειά που κάνουν τα κουμπιά του πληκτρολογίου, αλλά πολύ πιο γρήγορα....

Προκαταβολή 136 εκατ. ευρώ σε νέους αγρότες


Προκαταβολή 136 εκατ. ευρώ σε νέους αγρότες

Πρόγραμμα σίτισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Πρόγραμμα σίτισης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η διανομή των τροφίμων μέσα στο νέο χρόνο, ύψους 280.000 ευρώ από τα χρήματα του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2014, θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων που λειτουργούν με την ευθύνη των Δήμων ή των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) τους.

Οι προϋποθέσεις επιδότησης για αντικατάσταση καυστήρων


Οι προϋποθέσεις επιδότησης για αντικατάσταση καυστήρων





Η διάρκεια της δράσης για τους ωφελούμενους θα είναι έως τις 30 Απριλίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση αίτησης συμμετοχής στη δράση)
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος για την προκήρυξη του προγράμματος επιδότησης για αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες.

Ξεκινάει το πρόγραμμα επιδότησης για θέρμανση με φυσικό αέριο -Tα κριτήρια και η ημερομηνία υποβολής αίτησης


Ξεκινάει το πρόγραμμα επιδότησης για θέρμανση με φυσικό αέριο -Tα κριτήρια και η ημερομηνία υποβολής αίτησης




Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το πρόγραμμα επιδότησης για την αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με αυτόνομα συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες. Η δημοσίευση της απόφασης του ΥΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σηματοδοτεί την πρώτη φάση υλοποίησης της δράσης.

Εγκρίθηκε έργο για την αναβάθμιση του δυτικού Θερμαϊκού


Εγκρίθηκε έργο για την αναβάθμιση του δυτικού Θερμαϊκού





Το έργο θα διαρκέσει 15 μήνες και αφορά στην αποκατάσταση και την υποστήριξη του αναπτυξιακού σχεδιασμού υποβαθμισμένων περιοχών εκτός των δυτικών ορίων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

les trois derniere minutes - ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ Pascal Danel - Τάμμυ

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης για την σοκαριστική δήλωση του Δημήτρη Κρεμαστινού



Όταν από ένα κορυφαίο επιστήμονα και συνάδελφο καρδιολόγο, τέως Υπουργό Υγείας και νυν βουλευτή της συγκυβέρνησης, δημοσιοποιείται ότι υπάρχει εντολή να δίνονται στους υπερήλικες φτηνά φάρμακα, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα.

Αυτά είναι τα ήθη της «προοδευτικής» Δανίας; Γυναίκα παντρεύτηκε… άλογο!





Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.

Νέο πετσόκομμα στις επικουρικές συντάξεις

Πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων για το ΔΣ του ΕΤΕΑ, αφού το έλλειμμα του ταμείου δεν μειώνεται και σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο για λήψη απόφασης, για νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις στα επίπεδα του 10%.
Διατηρείται η  προϋπόθεση της  εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, κάτι που σημαίνει ότι στην περίπτωση που το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), καταγράφει ελλείμματα, θα πρέπει να υπάρχουν οι

Γρίπη ή κρυολόγημα; Μάθε να τα ξεχωρίζεις


Όταν ξυπνάτε και έχετε φτέρνισμα , βήχα, άλγη , πυρετό, δεν μπορείτε να κινηθείτε,πόνοι στους μύες, πώς ξέρετε αν έχετε συμπτώματα κρυολογήματος ή γρίπης ; Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ της γρίπης και τα συμπτώματα του κρυολογήματος .

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 17-11-2014





Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη...
Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί στο Ιόνιο.

Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας σε 100 δόσεις


Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές σας σε 100 δόσεις


Οικονομία

Οι πολιτικές εφημερίδες


Media
Οι πολιτικές εφημερίδες