Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 17-11-2014





Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη...
Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν το πρωί στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με εξαίρεση το Βορειοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Πηγη:meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου