Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Στα θρανία οι εισαγγελείς -Θα κάνουν μαθήματα κατά της διαφθοράς


Στα θρανία οι εισαγγελείς -Θα κάνουν μαθήματα κατά της διαφθοράς

«Μαθητές» θα γίνουν και πάλι εισαγγελείς, ειδικοί ανακριτές και υπάλληλοι που προσφέρουν υπηρεσίες σε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πάταξη της διαφθοράς. Για 18 μήνες θα εκπαιδευθούν σε ειδικό πρόγραμμα κατά της διαφθοράς, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου: Ο άπιστος γιατρός!


Στην Λίμνη της Ευβοίας ζούσε και εργαζόταν ένας γιατρός που ονομαζόταν Μαντζώρος.
Σαν γιατρός ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πίστευε στο Χριστό και μάλιστα δεν ήθελε να ακούει συζητήσεις σχετικές με την θρησκεία και την ψυχή. Καταφερόταν εναντίον της θρησκείας και οι απόψεις του ήταν σκληροπυρηνικές στο θέμα του Χριστιανισμού.

Πάτρα: Το ελληνικό αυτοκίνητο που κάνει το ανέβασμα των σκαλιών παιχνιδάκι! [βίντεο]

Το Korres Project 4 το οποίο έχει κατασκευαστεί από ελληνικά χέρια και είναι γνωστό ως το ελληνικό super car. 
Όπως θα δείτε το εντυπωσιακό από κάθε πλευρά όχημα, καταφέρνει με απίστευτη άνεση να ανέβει αλλά και να κατέβει 193 σκαλιά σε περιοχή της Πάτρας αφήνοντας τους πάντες με.. ανοιχτό το στόμα!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα

Μπορεί η Ελλάδα να περάσει στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων;











H εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και χρήματος, βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των Ευρωπαίων, οι οποίοι σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση τους φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα της χρήσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Οι δε αυτοκινητοβιομηχανίες  που προσανατολίζονται προς αυτή την κατεύθυνση θα «τρίβουν» σε λίγο καιρό τα χέρια τους καθώς τα κέρδη από τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων αναμένεται να δώσουν μια ανάσα και ίσως αντισταθμίσουν τις απώλειες που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια στον κλάδο. Αυτό υπογραμμίζουν τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα οποία αφορούν στην αύξηση των πωλήσεων των πρωτότυπων οχημάτων στην περιοχή της Ευρώπης.

60 δευτερόλεπτα αρκούν για να γίνεις το καλύτερο πρότυπο για το παιδί σου




Γονείς προσοχή! Τα 60 δευτερόλεπτα που θα σας αλλάξουν για πάντα τη ζωή!
Το βίντεο που θα ευαισθητοποιήσει τους γονείς να γίνουν καλύτερα πρότυπα για τα παιδιά τους! Με τον εύστοχο τίτλο "Τα παιδιά βλέπουν.Τα παιδιά κάνουν", η οργάνωση True Activist δημιούργησε ένα βίντεο που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους γονείς, προκειμένου να γίνουν καλύτερα πρότυπα για τα παιδιά τους.

Εγκρίθηκε κονδύλιο 25 εκ. ευρώ για τη συνέχιση των αρχαιολογικών εργασιών στο μετρό Θεσσαλονίκης






Εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο κονδύλιο ύψους 25 εκ. ευρώ για τη συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών στους σταθμούς του μετρό Θεσσαλονίκης. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Αττικό Μετρό θα καλέσει άμεσα τον ανάδοχο για να υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση, ώστε να συνεχιστούν οι ανασκαφές.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Rose Garden    Lynn Anderson 1968

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Όταν η τεχνολογία δεν αντικαθιστά την αγάπη

"Μου έγινε μια καταγγελία και την γράφω για ενημέρωση



   




 Εκ των προτέρων κάνω γνωστό ότι το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό και αφορά ΟΛΟΥΣ μας.
    Ανεξαιρέτως ΟΛΟΥΣ. Αφορά την υγεία μας προσωπικά αλλά και των οικογενειών μας.
    Επί της ουσίας ...
    Πριν από λίγες ημέρες έψαχνα γιά γιατρό παθολόγοσυμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΙ.
    Με τα πολλά και αφού ασχολήθηκα με 3ψήφια και 4 ψηφια τηλεφωνικά νούμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει αυτός   http://wwwodigostoupoliti.eu/ simvevlimeni-eopii/ ο υπερσύνδεσμος που αφού του συμπληρώσεις τα στοιχεία του Δήμου-περιοχής και της ειδικότητας που σε ενδιαφέρει , πληροφορεί σε καρτέλλα όλα τα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις , τηλέφωνα, χάρτης) των ιατρών.

Λιποθύμησε όταν έμαθε πως έχασε το συσσίτιο


Λιποθύμησε όταν έμαθε πως έχασε το συσσίτιο


Χιλιάδες πολίτες απευθύνονται σε συλλόγους και ομίλους προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό, ενώ θύματα της κρίσης είναι ακόμη και μικροί μαθητές...

Ενώ εσύ μου φώναζες.....Ένα κείμενο γροθιά


της Κατερίνας Μάλλιου
Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…

Ενώ εσύ μου φώναζες, τραυμάτιζες την αυτοπεποίθηση μου…

Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες ότι δεν είχα αξιοπρέπεια επειδή ήμουν μικρός…

Πώς να σταματήσετε τις αρνητικές σκέψεις: Απλές συμβουλές για χαλάρωση!





Η ζωή είναι γεμάτη επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε να σκέφτεστε θετικά ή αρνητικά, όποια κι αν είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αρνητικές σκέψεις και να έχετε μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Όσα έχουμε στο μυαλό μας, έχουν πολλή δύναμη.

Ήξερες ότι υπάρχει φυτό που παράγει τομάτες και πατάτες μαζί ;

To μοναδικό αυτό φυτό δημιουργήθηκε εδώ και περίπου ένα χρόνο από την Αγγλική εταιρία Thompson & Morgan...Η εταιρία πειραματιζόταν με το συγκεκριμένο project εδώ και 15 χρόνια και τελικά τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την εταιρία η ''τοματοπατατιά'' , στο υπέργειο μέρος της μπορεί να δώσει παραγωγή έως και 500 τομάτες , ενώ στις ρίζες τις μέχρι και 2 κιλά πατάτες...

ΠΟΙΑ είναι η υπερτροφή που θεραπεύει τα πάντα… πέρα από το θάνατο




Κάτι σαν τον κρόκο Κοζάνης …. τον ξέρετε! Τον έχετε δει…. τον έχετε γευτεί! Οι λαοί της Ανατολής ισχυρίζονται ότι η τροφή αυτή θεραπεύει τα πάντα εκτός από τον θάνατο. Ποιά είναι ; Ο κουρκουμάς, ο οποίος αποτελεί ένα από τα συστατικά του κάρυ και κατέχει ιδιαίτερη θέση στην ινδική κουζίνα όχι μόνο ως μπαχαρικό για τη γεύση που δίνει αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Αν τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν τους γονείς τους (Video)

Ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα μέσα από μια έξυπνη παρουσίαση.


Όλοι ξέρουμε πως τα παιδιά δεν μπορούν να επιλέξουν τους γονείς τους. Τι θα συνέβαινε όμως αν είχαν αυτή την δυνατότητα; 
Θα άλλαζε τον τρόπο συμπεριφοράς μας σαν γονείς; 

Η Παγίδα…

satoshi illo for polly

Αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά δεν είναι οι 74 ή 100 δόσεις, αλλά η σχέση τους με το μηνιαίο μισθό, τα ετήσια επιτόκια, καθώς επίσης η μερική διαγραφή των οφειλών – με τις οποίες μεταβιβάζεται η ιδιωτική περιουσία στο κράτος

Οι πολιτικές εφημερίδες


Οι πολιτικές εφημερίδες
Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

ΣτΕ: Παράνομη η φορολόγηση των πολιτών με τις παλιές αντικειμενικές αξίες





Παράνομη κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η παράλειψη της κυβέρνησης να μην επαναπροκαθοριστούν οι νέες αντικειμενικές αξίες και να συνεχίζεται η φορολόγηση των πολιτών (ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος που στηρίζεται και στην ακίνητη περιούσια και η φορολόγηση μεγάλης ακίνητης περιούσιας) με βάση τις παλιές αντικειμενικές άξιες που ισχύουν επί χρόνια.

Δωρεάν σπιρομετρήσεις από το δήμο Θεσσαλονίκης






Με στόχο την έγκαιρη διάγνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με κλιμάκιο πνευμονολόγων, διενεργεί δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές ή πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών.