Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας


Πώς θα διαπιστώσετε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας



Άρθρο της προπονήτριας ευεξίας και ζωής και συγγραφέως Shannon Kaiser
Μερικές φορές, όταν όλα γύρω μας φαίνονται να καταρρέουν, στην πραγματικότητα η ζωή παίρνει τον δρόμο της. Όταν πρόκειται για τα όνειρα και τους στόχους σας, το να προχωράτε μπροστά μπορεί μερικές φορές να φαίνεται σαν να τα παρατάτε.

«Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της 10ετίας - Η φάρσα αποκαλύπτεται»

Του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Φυσικού - Μετεωρολόγου FRMetS,


Όλοι λίγο πολύ τις τελευταίες ημέρες διαβάσαμε ή μας είπαν πως γράφεται ότι: «έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της τελευταίας δεκαετίας». H "είδηση" είναι πλαστή!!
Τις τελευταίες δύο ημέρες ο ψυχρός χειμώνας αναφερόταν στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια χωρίς καμία αναφορά σε πηγή, μετεωρολόγο, ή Μετεωρολογική Υπηρεσία.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΕΛΟΣ!!!YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΣΙΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2017!!!!

http://dynati-ellada.gr/media/k2/items/cache/bbc23ea5371c4c5a2e17973ee7e53a66_XL.jpg



Με πρόφαση την οδική ασφάλεια, όλα τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν στην Ευρώπη θα έχουν κάρτα sim και GPS που θα τα παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο και σε περίπτωση ατυχήματος θα στέλνει σήμα στα κέντρα επιχειρήσεων των Πρώτων Βοηθειών !

Ανέκδοτο (φοβερό)




Ήταν ο Μελισανίδης (ολυμπιονίκης στην γυμναστική )με μια παρέα άλλων φίλων και με  το που μπαίνουν στη παραλιακή τους σταματάει η αστυνομία για αλκοτέστ......

Πως μπορεί ο κουμπάρος να καταστρέψει έναν γάμο...





Αλήθεια πως μπορεί ένας κουμπάρος να καταστρέψει ένα γάμο; Να πάρει μήπως τη νύφη και να φύγει; Χμμ... Μάλλον κάτι χειρότερο!

Δείτε στο epic fail βίντεο γάμου που ακολουθεί, την τεράστια γκάφα του πιο αφηρημένου κουμπάρου... 

Οδηγός για τη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη

 φοιτητική ζωή



Οδηγός για τη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη
Το γεγονός πως το Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, φανερώνει το λόγο που η πόλη θεωρείται η Μέκκα της φοιτητικής ζωής. Η Θεσσαλονίκη, παρότι είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας, είναι πανεύκολη για να τη μάθεις.

Ποια είναι η δίαιτα του καπνιστή;


Το ότι το τσιγάρο καταστρέφει τον οργανισμό των θεριακλήδων είναι μια αλήθεια που δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση. Ποιες είναι όμως οι τροφές που μπορούν να μειώσουν τις βλαπτικές συνέπειες του καπνού για τους μανιώδεις καπνιστές; Όπως σημειώνει το σχετικό άρθρο του vita.gr οι διατροφικές συνήθειες των καπνιστών θα πρέπει να είναι διαφορετικές από εκείνες των «υγειών» οργανισμών ώστε να αντισταθμιστούν οι βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα.

Φυσικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα...






Αν είστε από αυτούς που η επίσκεψη στον γιατρό δεν είναι και το καλύτερό σας, οι προτάσεις που ακολουθούν για να αντιμετωπίσετε καθημερινά θέματα υγείας και προσωπικής υγιεινής, σίγουρα σας αφορούν.Αυτό βέβαια ισχύει για τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε φαρμακευτική αγωγή.

Τίποτα δεν πάει χαμένο: Στη Θεσσαλονίκη θα δοθούν 5.000 δωρεάν γεύματα από προϊόντα που δεν ήταν... εμφανίσιμα και περίσσευαν

Τίποτα δεν πάει χαμένο: Στη Θεσσαλονίκη θα δοθούν 5.000 δωρεάν γεύματα από προϊόντα που δεν ήταν... εμφανίσιμα και περίσσευαν

Οι κοινωνίες της αφθονίας των αγαθών οφείλουν να μάθουν να διαχειρίζονται την... αφθονία τους. Στη λογική τού «τίποτα δεν πάει χαμένο», χιλιάδες κιλά φρέσκων λαχανικών πετιούνται επειδή δεν είναι... εμφανίσιμα κι άλλα επειδή περισσεύουν καταλήγουν στις χωματερές, τη στιγμή που αρκετοί συνάνθρωποί μας δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό.

Tην παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς για το «Εσείς θέλετε Κασιδιάρη»

Tην παραίτηση Στύλιου ζήτησε ο Σαμαράς για το  «Εσείς θέλετε Κασιδιάρη»



Την παραίτηση του Γιώργου Στύλιου ζήτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 13:30 ο Γιώργος Στύλιος πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να  υποβάλλει την παραίτησή του, ενώ η κυρία Κανέλλη, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις τόνισε ότι «ευτυχώς αυτή τη φορά η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο».

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Hang 'Em High Dominic Frontiere.1968

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Θεσσαλονίκη: Το μετρό μπροστά σε σημαντική αρχαιολογική αποκάλυψη!!




   


 Μπροστά σε μία από τις σπουδαιότερες ανακαλύψεις που έρχονται στο φως χάρη στο μετρό βρίσκονται οι αρχαιολόγοι και όλοι όσοι εμπλέκονται με την κατασκευή του υπόγειου μέσου σε σταθερή τροχιά της Θεσσαλονίκης!
    Συγκεκριμένα, όπως όλα δείχνουν, στην περιοχή του «Makro» αποκαλύφθηκε ένα από τα 26 πολίσματα (κωμοπόλεις) που υπήρχαν γύρω από το Θερμαϊκό, τα οποία στη συνέχεια, επί βασιλιά Κάσσανδρου, αποτέλεσαν τη Θεσσαλονίκη!

Μαθητές εναντίον μαθητών σε κατάληψη σχολείου στην Αρναία Χαλκιδικής


Μαθητές εναντίον μαθητών σε κατάληψη σχολείου στην Αρναία Χαλκιδικής





Όταν ο πρόεδρος του 15μελούς προσπάθησε να σπάσει τις κλειδαριές με ένα εργαλείο, έγινε στόχος προπηλακισμών από τους καταληψίες
Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση κατάληψης σχολείου στο ΕΠΑΛ της Αρναίας Χαλκιδικής, μετά τη διαφωνία μεταξύ των μαθητών για το εάν έπρεπε ή όχι να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή: Εκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων


Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή: Εκτακτο δελτίο ακραίων καιρικών φαινομένων


Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Παρασκευή (07-11-2014) από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.Πιο συγκεκριμένα:

Νέα ρύθμιση για τα δάνεια του πρώην ΟΕΚ





Νέα ρύθμιση για τα δάνεια του πρώην ΟΕΚ τίθεται σε ισχύ από τον ΟΑΕΔ σε εφαρμογή του νόμου 4053/2014. Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα για έξι μήνες σε 97.000 οικογένειες δανειοληπτών να προσέλθουν στις τράπεζες από τις οποίες έχουν λάβει το δάνειο και να υποβάλουν αίτηση για τη ρύθμισή του.

Στην Αμφίπολη η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

  • Στην Αμφίπολη συγκαλείται η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.Το Δ.Σ. συνεδριάζει, με πρόσκληση του Προέδρου της ΠΕΔΚΜ, κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 (ώρα έναρξης 15:00), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίπολης, στο Ροδολίβος και μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται:

Μηχανικές μέλισσες θα γονιμοποιούν φυτά .







Ρομποτικές μέλισσες, οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη γονιμοποίηση φυτών, τη διεξαγωγή επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης, την εξερεύνηση επικίνδυνων περιβαλλόντων,
μετεωρολογικές παρατηρήσεις κ.α. αναπτύσσουν ερευνητές του Harvard University.

Πόσα “βγάζουν” κάθε λεπτό οι πλουσιότεροι του κόσμου;


Πόσα “βγάζουν” κάθε λεπτό οι πλουσιότεροι του κόσμου;





Οι 85 πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου είδαν τις συνολικές τους περιουσίες να αυξάνονται ημερησίως κατά 668 εκατομμύρια δολάρια, από τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους μέχρι και τον Μάρτιο του 2014.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη η μη κυβερνητική οργάνωση Oxfam, όπως αναφέρει η marketwatch.com.

Πάνε πίσω οι “αυξήσεις” στους στρατιωτικούς







Ούτε τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν οι στρατιωτικοί με τους ελαφρώς βελτιωμένους μισθούς που τους είχαν υποσχεθεί. Κι όταν λέμε ελαφρώς μιλάμε για “διορθώσεις”
της τάξεως των 12 ευρώ για τους χαμηλόβαθμους.

Η κυβέρνηση μπλοκάρει τα εφάπαξ 40.000 συνταξιούχων για να προλάβει να τα κόψει κατά 40%






Η κυβέρνηση μπλοκάρει την καταβολή του εφάπαξ σε 40.000 συνταξιούχους μέχρι το Μαίο του 2015 προκειμένου να τους βάλει στον κλίνη του προκρούστη και να τους κόψει τουλάχιστον το 40% του ποσού που δικαιούνται.

Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος!

 





Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή!
Το… σφάλμα του και η… αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33.

Ημέρες δόξας για το ελληνικό λάδι






Ερχονται ημέρες δόξας για το ελληνικό ελαιόλαδο. Το επισημαίνει το Bloomberg το οποίο επισημαίνει ότι αναβαθμίζεται η θέση της Ελλάδας στη διεθνή σκακιέρα του ελαιολάδου και εξηγεί: Η παραγωγή στην Ελλάδα για τη διετία 2014 – 2015 εκτιμάται πως θα αυξηθεί κατά 142.000 τόνους και αναμένεται να διαμορφωθεί στους 300.000 τόνους.

Το ήξερες; Γιατί πετάμε κέρματα στα σιντριβάνια;




Την εποχή που το καθαρό τρεχούμενο νερό δεν θεωρούνταν δεδομένο, τα πηγάδια και τα σιντριβάνια δεν είχαν μόνο αισθητική αξία. Από αρχαιοτάτων χρόνων, η παρουσία νερού στο έδαφος αντιμετωπιζόταν ως θεϊκό σημάδι και ευεργεσία. Οι «ευλογημένες» πηγές την περίοδο της ειδωλολατρίας λειτουργούσαν πολλές φορές ως ιεροί βωμοί, όπου οι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους θεούς

Πώς θα χορηγούνται ιατροτεχνολογικά υλικά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ - Αλλάζει ο τρόπος αποζημίωσης




Μια νέα εστία ανεξέλεγκτης συνταγογράφησης επιχειρεί να «σβήσει» η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, αλλάζοντας τον τρόπο συνταγογράφησης και αποζημίωσης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που χορηγούνται στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Μ. Ρωμανός: Ο Τύμβος της Αμφίπολης απεικονίζεται σε τοιχογραφία της Αναγέννησης




Απολύτως βέβαιος ότι στην αριστουργηματική τοιχογραφία «Οι Γάμοι του Αλεξάνδρου και της Ρωξάνης» απεικονίζεται ο Τύμβος Καστά δηλώνει ο εικαστικός, ενδυματολόγος και επιμελητής εκθέσεων ζωγραφικής κ. Μιχαήλ Ρωμανός.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες






     Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων: