Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

With A Little Help From My Friends The Beatles
http://roykoymoykoy.blogspot.gr

Αυτός είναι ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο;


Αυτός είναι ο καλύτερος εργοδότης στον κόσμο;






Αυτοκίνητα, πανάκριβα κοσμήματα και προκαταβολές για την αγορά διαμερισμάτων δώρισε σε 1.200 υπαλλήλους της εταιρείας του ένας έμπορος διαμαντιών από το κρατίδιο Γκουτζάρατ της Ινδίας, ως αμοιβή επειδή πέτυχαν τους στόχους που είχαν οριστεί.

Σας Ενδιαφέρει: Πότε ΑΛΛΑΖΕΙ η ώρα;

 oudggwyryb5444cf71e0d23


Στις 04:00 το πρωί λοιπόν θα πάμε τους δείκτες του ρολογίου μία ώρα πίσω, δηλαδή στις 03:00.
Επομένως αυτή η βδομάδα είναι η τελευταία για φέτος όπου με την θερινή ώρα.
Για την ακρίβεια, το βράδυ του τελευταίου Σαββάτου, όταν θα περάσει τις 12 το βράδυ (άρα είναι Κυριακή), όταν φτάσουμε 04:00 ξημερώματα, γυρνάμε το ρολόι μας μία ώρα πίσω, το κάνουμε 03:00.

Οι χορηγοί του τάφου της Αμφίπολης – Ποιοί δίνουν λεφτά για τις ανασκαφές

 AMFIPOLI


Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό..
Σε ποσό που δεν ξεπερνά τα 590.000 ευρώ ανήλθαν οι χρηματοδοτήσεις για την ανασκαφική έρευνα του ταφικού συγκροτήματος Τύμβου Καστά. Αναλυτικά στοιχεία με τις χρηματοδοτήσεις της ανασκαφικής έρευνας, που αποκάλυψε το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης,

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τα παιδικά χωριά SOS


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από τα παιδικά χωριά SOS




Το πρόγραμμα «Διάγνωση και θεραπεία» για παιδιά, που έχουν θέσει σε εφαρμογή τα Παιδικά Χωριά SOS τα χρόνια της κρίσης, βρίσκεται σε εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα στην Αθήνα παρέχοντας δωρεάν οδοντιατρική εξέταση και θεραπεία.

ΦΩΤΟ-Ανήλικος εφευρέτης στην Καβάλα

ΦΩΤΟ-Ανήλικος εφευρέτης στην Καβάλα





Η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Χατζή στη λήξη των εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (που συνδιοργάνωσαν στην Καβάλα το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ και το ΤΕΙ ΑΜΘ) για να παραλάβει το 2ο βραβείο της φετινής διοργάνωσης,

Στέλνουν κλεμμένα αγροτικά στην Αφρική

Στέλνουν κλεμμένα αγροτικά στην Αφρική




Νταλίκα - πλατφόρμα που μετέφερε κλεμμένα αυτοκίνητα εντόπισαν στις 6 τα ξημερώματα οι τελωνειακοί στον λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας. Πρόκειται για το δεύτερο παράνομο φορτίο μέσα σε μία εβδομάδα.

Παρελθόν το οκτάωρο για έναν στους τρεις μισθωτούς

Παρελθόν το οκτάωρο για έναν στους τρεις μισθωτούς
 Πρόκειται για εργαζόμενους που δουλεύουν λίγες ώρες κάθε μέρα ή μερικές ημέρες την εβδομάδα (κυρίως τριήμερα) με αποτέλεσμα την καθίζηση των αποδοχών τους.

Εσύ το ήξερες αυτό για το νερό και το λεμόνι;

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Εσύ το ήξερες αυτό για το νερό και το λεμόνι;

 



Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά από τις συστάσεις των ειδικών ότι είναι πολύ ωφέλιμο ..
να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό κάθε ημέρα, διαπιστώνοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει το νερό για τον οργανισμό μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ
Από την 1η Νοεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας του taxisnet οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών θα μπορούν να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015. Οσον αφορά στο κόστος των ετήσιων τελών, δεν...

Τρεις φίλοι (ΑΝΕΚΔΟΤΟ)


 




Τρεις φίλοι συζητάνε για τις γυναίκες τους και για το πως μπορούν να τις κάνουν να μην γκρινιάζουν...

Λέει ο πρώτος - "Εγώ παιδιά πέρσι την πήγα Παρίσι και φέτος λέω να την πάω Λονδίνο".

Παγίδες στον ΕΝΦΙΑ για τα ξενοίκιαστα ακίνητα - Δυσάρεστες εκπλήξεις από τον επανυπολογισμού του φόρου

 

Δυσάρεστες εκπλήξεις μπορεί να επιφυλάσσει σε χιλιάδες ιδιοκτήτες η διαδικασία επανυπολογισμού του ΕΝΦΙΑ για τα ακίνητα που πέρσι ήταν ξενοίκιαστα και χωρίς ρεύμα, αφού μπορεί στα χαρτιά να προβλέπεται μείωση φόρου κατά 20%, αλλά στην πράξη είναι δύσκολο να εντοπιστούν όλες οι περιπτώσεις.

Δασκάλα σηκώνει μαθητή στον πίνακα και του λέει! Δείξε μου που είναι η χώρα μας…! Δείτε τον μικρό να…. Το βίντεο που συγκλονίζει τους πάντες…

 ukjraina
Τις τελευταίες μέρες κάνει θραύση στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει έναν παιδί να εξετάζεται από τη δασκάλα του προφανώς στο μάθημα της Γεωγραφίας. Δείτε την συγκινητική κατάληξη

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για επίθεση στη Βουλή με … ελικοπτεράκια!


elikopterakia voyli 







Το προηγούμενο 20ήμερο διαπιστώθηκαν τέτοιες υπερπτήσεις μοντέλων ελικοπτέρων πάνω από ευαίσθητους στόχους, όπως το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο, το Πεντάγωνο και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης στη Λ. Κατεχάκη.

Εξισώνεται με τον ιδιωτικό τομέα το Δημόσιο- Στα 680 ευρώ ο βασικός μισθός

 dimosio2
Την εξίσωση με τον ιδιωτικό τομέα προβλέπουν τα κυβερνητικά πλάνα για το μισθολόγιο του δημοσίου, καθώς ο βασικός μισθός θα κατέβει στα 680 ευρώ. Οι μειώσεις, σε ποσοστό 2-12% θα γίνουν ανάλογα με το επίπεδο εκπαίδευσης των υπαλλήλων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες



          Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων: