Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

 


                                        Τί δείχνει η φωτογραφία;
     Α. Το τρένο της ανάπτυξης που ξεκινάει                 Β. Φεύγουν οι επενδυτές

     Γ.  Οι πρώτοι απ' τα 35 εκατομμύρια τουρίστες     Δ.  Ετεροδημότες που πάνε να
          που θάρθουν του χρόνου                                       ψηφίσουν το Ποτάμι

Δείτε ποιοί δικαιούνται δωρεάν laptop ή tablet και ίντερνετ


 




- Το πρόγραμμα «Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης» θα ανακοινωθεί ..
το Νοέμβριο
- Θα αντιστοιχεί ποσό περίπου 480 ευρώ σε κάθε δικαιούχο που παίρνει ή θα πάρει κοινωνικό μέρισμα

Aπο σήμερα, μπορείς να αχρηστέψεις το κινητό σου για τους κλέφτες !!!


Σας έκλεψαν το κινητό; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!


Από σήμερα τίθεται σε ισχύ η απόφαση που μπλοκάρει τα κινητά όταν κλαπούν κάνοντάς τα ουσιαστικά άχρηστα στον κλέφτη

Στις 26 Οκτωβρίου τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ


 

  • Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ τα οποία αφορούν στις εκπτώσεις που δικαιούνται όσοι έχουν χαμηλό εισόδημα ή μη ηλεκτροδοτούμενα κενά ακίνητα.

Η νέα εκκαθάριση θα γίνει με βάση στοιχεία που έχει στη διάθεσή της  η...Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων όπως είναι το εισόδημα, η οικογενειακή κατάσταση και η ακίνητη περιουσία, ενώ έχει λάβει και στοιχεία για τα μη ηλεκτροδοτούμενα από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Αυτό είναι το βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ: Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της Νέας εποχής. Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

 
 
 
Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και
ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕ Εξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.

Τζανέτος Καραμίχας -Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ που κυκλοφορούσε με τη λιμουζίνα που του είχαν πάρει… οι αγρότες [εικόνες]

Τζανέτος Καραμίχας -Ποιος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ που κυκλοφορούσε με τη λιμουζίνα που του είχαν πάρει... οι αγρότες [εικόνες]


Επικεφαλής της ΠΑΣΕΓΕΣ επί 14 χρόνια, κορυφαίο πράσινο συνδικαλιστικό στέλεχος, ένα από τα πρόσωπα που στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην κούρσα για την προεδρία του κόμματος το 2007 και προσφάτως ένα από τα στελέχη που πρωτοστάτησαν σε εκδήλωση για την ίδρυση συνδικαλιστικής κίνησης.

Βρετανίδα Υπουργός Πολιτισμού: Δεν κλέψαμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα! Εδώ τα βλέπουν δωρεάν!

 




Χαμός έγινε στη βρετανική Βουλή για το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Όλα άρχισαν, όταν ο Τζορτζ 'Αντριου κατέθεσε χθες ερώτηση για να διερευνήσει τις προθέσεις της βρετανικής κυβέρνησης στην πρόταση της Ουνέσκο.

Η θυμωμένη γενιά.. Σήμερα το blog αποφάσισε να στεναχωρήσει αρκετούς.




Σήμερα το blog αποφάσισε να στεναχωρήσει αρκετούς.

Είναι, λένε, θυμωμένη η νέα γενιά αυτή των 20-25-30 ετών, γιατί η δική μας η γενιά τους έκλεψε το μέλλον, το υποθήκευσε, το σκόρπισε!
Πολύ σωστά ως εδώ.

Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και το Μέγαρο Μουσικής διοργανώνει μοναδική εορταστική συναυλία

 





Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, μια εορταστική συναυλία για να τιμήσει τη γιορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Άγιου Δημήτριου και την εθνική επέτειο με έργα ελλήνων και φιλελλήνων συνθετών, υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου αρχιμουσικού Άλκη Μπαλτά.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας

 



Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο παραλιακό μέτωπο της πόλης από το Άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι και το Λιμάνι με διοργανωτή τον Δήμο Θεσσαλονίκης και συνδιοργανωτές την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και την Μητροπολητική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Πώς θα γράψετε ένα email που δε θα αγνοήσει κανείς








 Σε έναν κόσμο που επικοινωνεί πλέον μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την ανταλλαγή μιας κουβέντας, μέχρι την αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων και την επίλυση σοβαρών θεμάτων (επιχειρηματικών, οικονομικών κ.ά), είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, που δε θα αγνοηθεί από κανέναν και δε θα «χαθεί» ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Τι πρέπει να ξέρετε για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

 




Η κυβέρνηση σκοπίμως αφήνει «θολά» ορισμένα σημεία που αφορούν στην υλοποίηση του μηχανισμού του ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος το 2015, καθώς η επέκτασή του και σε άλλους δήμους πλην των 13, θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση του πιλοτικού προγράμματος και τα διαθέσιμα κονδύλια.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


          Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

17 Οκτωβρίου: Ημέρα Εξάλειψης της Φτώχειας

Φτώχεια:  Η περίπτωση της Ελλάδας

Picture

 Στο παρελθόν, όταν ακούγαμε τη λέξη φτώχεια, ο νους μας έτρεχε σε κάποια χώρα της Αφρικής ή της Ασίας. Στις μέρες μας, η φτώχεια απειλεί ένα μεγάλο μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως την χώρα μας. Τα ποσοστά ανεργίας είναι ιδιαίτερα υψηλά, οι μισθοί βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα και το βιωτικό επίπεδο του μέσου Έλληνα κινείται πτωτικά.