Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;; ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


http://www.anti-ntp.net

Διέθεσαν σκάφος του ΛΣ για να κάνει "κρουαζιέρα" τραπεζίτης της Deutsche Bank - Δεν παίζονται στην κυβέρνηση


  Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν. Διέθεσαν σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να κάνει τις βόλτες του ένας τραπεζίτης που έχει... πιεί το αίμα των Ελλήνων τη στιγμή που η διαθεσιμότητα των πλωτών μέσων είναι περιορισμένη και δεν επαρκούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των κατοίκων των ακριτικών νησιών και να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας από τις μαζικές εισόδους λάθρο απο τα τουρκικά σύνορα.

Απαγορεύονται τα αυτοκίνητα το Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Απαγορεύονται τα αυτοκίνητα το Σάββατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 
 
 
 
Όπως ανακοίνωσε η τροχαία από ώρα 05.00 δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00 η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων

Δωρεάν φρούτα σε έξι δημοτικά σχολεία των Αμπελοκήπων


Δωρεάν φρούτα σε έξι δημοτικά σχολεία των Αμπελοκήπων

 
 
 
Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2014
Σε έξι δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στα οποία φοιτούν συνολικά 1.316 μαθητές, θα διανεμηθούν δωρεάν φρούτα κατά το σχολικό έτος 2014-2015.

16 Οκτωβρίου: Ημέρα Διατροφής


Picture







Το 1980 καθιερώθηκε η 16η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με σκοπό τον περιορισμό του υποσιτισμού.  Από αυτό το φαινόμενο, απειλούνται άμεσα πάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι (κυρίως στις υπό ανάπτυξη χώρες). Στον αντίποδα, αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι υπέρ-σιτίζονται, με αποτέλεσμα να είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι (κυρίως στις ανεπτυγμένες χώρες).

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

The 5th Dimension Age of Aquarius 1969
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ‏ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ






Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία «ζει και τρώει» με τα κρατικά επιδόματα χωρίς να δουλεύει ποτέ!!!
… ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ»
Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν – υποτίθεται – να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν.

Ιδιωτικό γκαράζ για… φτωχούς (Βίντεο)

  http://www.trelokouneli.gr/wp-content/uploads/2014/10/43564534536.jpg
 
 
 
 
Δεν διαθέτετε δικό σας γκαράζ, αλλά δεν αντέχετε να βλέπετε το αυτοκίνητο σας να «υποφέρει» από τον ήλιο και την βροχή; Κάντε το όπως αυτός ο ευρηματικός ιδιοκτήτης αυτοκινήτου!

Εκλογές ακόμα και μέσα στο Νοέμβριο; -"Καζάνι που βράζει" οι Ενοπλες Δυνάμεις

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ τ.ΥΠΕΘΑ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


"Η κυβέρνηση και ο Α.Σαμαράς ευθύνονται για την κατρακύλα στο Χρηματιστήριο με τις πομφόλυγες περί εξόδου από το Μνημόνιο"  μεταδίδει το πρακτορείο  Reuters σε ανταπόκρισή του "ποτίζοντας φαρμάκι" την κυβέρνηση που εδώ και δύο ημέρες αναζητά στην αντιπολίτευση, την αιτία της κατρακύλας του Χρηματιστηρίου.

“Θα σας κάψουμε Χριστιανοί” φώναζαν Αλβανοί σε Έλληνες της Βορείου Ηπείρου

300000000000000000000000
 
 
Προκλητική επίθεση δέχθηκε ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου στην Δερόπολη χθες το βράδυ, μετά τα επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική ομάδα της χώρας τους με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016.

Περισσότερο από τους άνδρες καπνίζουν οι γυναίκες στην Ελλάδα

 





Καπνίζουν από ευχαρίστηση, από ψυχολογική ανάγκη ή από συνήθεια. Άρχισαν το κάπνισμα «παρασυρμένοι από φίλους», «για να είμαι στη μόδα» ή τυχαία. Λένε ότι θα το «έκοβαν» λόγω ασθένειας, μετά από ιατρική σύσταση αλλά κυρίως επειδή «θα ήταν δική μου εσωτερική απόφαση».

Δ. Θεσσαλονίκης: Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους βρωμίζουν την πόλη- Ο τιμοκατάλογος

 





Τσουχτερά πρόστιμα θα επιβάλει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε όσους πολίτες αδιαφορούν και πετούν τα σκουπίδια τους ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης. Μάλιστα τους ελέγχους θα πραγματοποιούν καθημερινά 44 ελεγκτές οι οποίοι θα δίνουν επιτόπου και τις κλήσεις.

"Ζει και βασιλεύει" σε Δημόσιο, Τοπική Αυτοδιοίκηση και Υγεία η διαφθορά

 




Τα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η υπηρεσία «Διαφάνεια Τώρα!» της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδα, η οποία συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά πως στην Ελλάδα είμαστε πρωταθλητές στη διαφθορά σε τομείς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Υγεία και το Δημόσιο.

Ο πατέρας πηγαίνει στο σχολείο να ρωτήσει... (ανέκδοτο)

 
 
 
 
Στη μέση της σχολικής περιόδου ένας πατέρας αποφασίζει να πάει στο σχολείο για να ρωτήσει για την πρόοδο του γιου του. Πρώτα βρίσκει τον καθηγητή των μαθηματικών.

Από 1η Νοεμβρίου μέσω taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας


Από 1η Νοεμβρίου μέσω taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας





Μέσω της ιστοσελίδας του taxisnet θα μπορούν από την 1η Νοεμβρίου οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015.
Δεν παρατηρείται κάποια αλλαγή σε ότι αφορά το κόστος των ετήσιων τελών, σε σχέση με το 2014.

Το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του συνολικού πλούτου της χώρας!



  • Το πλουσιότερο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού διαθέτει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της CREDIT Suisse, στην οποία η ελβετική τράπεζα προειδοποιεί ότι η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσει σε ύφεση.

Nα γιατί δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις με μια γυναίκα!


 





Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι…

Η σύζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα με τη βάρκα του. 

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες


                 Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα η διανομή φρούτων σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας







Από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου τίθεται σε εφαρμογή το πιλοτικό πρόγραμμα διανομής εποχικών φρούτων σε 13 δημοτικά σχολεία, με πρωτοβουλία των υπουργείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Παιδείας και Θρησκευμάτων και τη συνεργασία των Οργανισμων Κεντρικής Αγοράς και Αλιείας Αθήνας και Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Αγοραστός πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών - Αντιπρόεδρος ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος





Με ευρεία πλειοψηφία (15 ψήφους υπέρ) ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών.
Ο κ. Αγοραστός, όπως φαίνεται, ψηφίστηκε όχι μόνο από τους 10 «γαλάζιους» του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ αλλά και από τους τέσσερις του Πέτρου Τατούλη και του Απόστολου Τζιτζικώστα,