Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πόσο κοστίζει η θέρμανση ενός διαμερίσματος,με πετρέλαιο, φυσικό αέριο, κλιματισμό και τζάκι








Kαθώς ο καιρός έδειξε τις άγριες διαθέσεις του από τις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου και ενώδιανύουμε τον Οκτώβριο και αρχίζει το πιο έντονο κρύο, η θέρμανση εξελίσσεται στο μείζον θέμα συζήτησης.

Η σχέση της κυβέρνησης με την διαπλοκή,με ονόματα και στοιχεία...

ΡΕ ΣΕΙΣ; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ε” ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ή ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ…;;; ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ…;;;

44Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι και το γνωρίζετε καλά αλλά μόνο εμείς βλέπουμε το αστέρι του Δαυίδ;;; Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο μαθηματικών της Ε” δημοτικού(σελίδα 19) 





Λ. Κυρίζογλου: Θα επιδιώξουμε συμφωνία κι ενότητα









Την ικανοποίησή του το γεγονός ότι αναδείχθηκε ΝΙΚΗΤΗΣ στις εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (Διαβάστε κι ΕΔΩ).

Ποια αυθαίρετα δε θα "χαρούν" τις ευνοϊκές διατάξεις





Εκτός των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου περί νομιμοποίησης των αυθαιρέτων μένου, τα κτίσματα εκείνα, που κατασκευάστηκαν πριν την 28η Ιουλίου του 2011 και έχει ανακληθεί ή ακυρωθεί η άδειά τους με αμετάκλητη τελεσίδικη δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Δημοσίου στη δίκη ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίνεται η συνταγματικότητα ή μη του συγκριμένου νόμου.

Έμπολα: Πώς μεταδίδεται και πόσο μεταδοτικός είναι (ΦΩΤΟ)





Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μέχρι το τέλος του έτους πρόκειται να καταγραφούν τουλάχιστον 20.000 νέα κρούσματα λοίμωξης από τον επικίνδυνο ιό Έμπολα. Ο Έμπολα έχει σπείρει τον πανικό όχι μόνο στη Δυτική Αφρική, όπου τα θύματα αυξάνονται σε αριθμό μέρα με τη μέρα, αλλά και στην Ευρώπη και την Αμερική.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου νικητής στις εκλογές της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας







Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ των εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα για την ανάδειξη του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Κυρίζογλου κατάφερε να συγκεντρώσει 108 ψήφους, έναντι του αντιπάλου του, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έλαβε 68 ψήφους.

Λ. Κυρίζογλου: Προχωράμε ενωτικά- Γ. Μπουτάρης: 'Οχι στις κομματικές γραμμές (ΦΩΤΟ)






Με σύντομες ομιλίες των επικεφαλής των ψηφοδελτίων που συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας άρχισε η γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Αγωγή υγείας από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος σε σχολεία της Θεσσαλονίκης






Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος διοργανώνει Ημερίδα Ενημέρωσης, τo Σάββατο 18/10/2014 και ώρα 09:00 στην Αίθουσα GrandBallroomτου ξενοδοχείου GrandHotelPalace (Μοναστηρίου 305-307), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος«Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου,

Πώς θα γίνεται η συνέντευξη για προϊσταμένους στο Δημόσιο

Πώς θα γίνεται η συνέντευξη για προϊσταμένους στο Δημόσιο

Έρχεται θεραπεία για τον παιδικό διαβήτη

 Έρχεται θεραπεία για τον παιδικό διαβήτη

Κομισιόν: Αιολικά "εγκλήματα" στην Ελλάδα

Κομισιόν: Αιολικά εγκλήματα στην Ελλάδα

"Το Ελληνικό Μυστικό" - ένα ντοκιμαντέρ που όλοι οι Έλληνες πρέπει να δουν

Ένα εκπληκτικό βίντεο του οργανισμού OxiDayFoundation της Ουάσινγκτον, που αναδεικνύει ένα σπάνιας αξίας ελληνικό μυστικό:"το φιλότιμο"!

Μέντα+coca cola (PPS)

Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι φοιτητές για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη





Χιλιάδες είναι οι νέοι που ξεκίνησαν τις σπουδές τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι νέοι ακαδημαϊκοί πολίτες σε πολλές περιπτώσεις δε γνωρίζουν τι δικαιώματα έχουν. Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι με το βιβλιάριο υγείας έχουν παροχές αντίστοιχες με αυτές που έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι;

Οι λύκοι μεταμορφώνουν το περιβάλλον....


Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΤΣΙ μπορούμε να βγούμε από την ΚΡΙΣΗ και ΔΕΝ το κάνουν!



Θα πάθετε ΣΟΚ από τα νούμερα! ΔΕΙΤΕ πόσα “τσεπώνουν” κάθε χρόνο Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Ζανιάς και λοιποί…
ΔΕΙΤΕ τι μισθό, μπόνους και χρήματα από μελέτες “τσεπώνουν” κάθε χρόνο οι δοσίλογοι που μας έχουν ξετινάξει…Θα πάθετε εγκεφαλικό από τα νούμερα που θα ακούσετε…

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας


Picture




Η παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, δεν αφορά μονάχα τους πάσχοντες από κάποια διαταραχή. Αφορά πάνω από όλα, όλους εμάς, που είμαστε εν δυνάμει πάσχοντες. Εξάλλου ο σημερινός τρόπος ζωής είναι έντονα ψυχοπιεστικός με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να κινδυνεύουν από την εμπειρία της ψυχικής πάθησης.