Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

παλιά ιταλικά τραγούδια.





1560 παλιά ιταλικά τραγούδια.
Πολλά απ' αυτά τ' αγαπήσαμε και τα τραγουδήσαμε
SONGS FROM ITALY

Click here

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ερευνητές δημιούργησαν ιό που μεταφέρεται μέσω USB

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ερευνητές δημιούργησαν ιό που μεταφέρεται μέσω USB





Ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο malware το οποίο εκμεταλλεύεται τα δομικά σφάλματα του USB firmware δημιούργησαν και δημοσίευσαν ερευνητές ασφάλειας
Ερευνητές ασφαλείας κατάφεραν νααντιστρέψουν το firmware του USB και να δημιουργήσουν πρακτικά μη ανιχνεύσιμο κακόβουλο λογισμικό,

Μήλο το θαυματουργό


Green-Apple

Δεν φαντάζεστε από πόσες ασθένειες προστατεύει






Πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Μ. Βρετανία έδειξε ότι η «συνταγογράφηση» ενός μήλου την ημέρα, σε ενήλικες άνω των 50 ετών θα οδηγούσε σε πρόληψη ή καθυστέρηση 8.500 θανάτων από καρδιαγγειακά νοσήματα κάθε χρόνο, αποτέλεσμα παρόμοιας έκτασης με το να δοθούν στατίνες (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των δυσλιπιδαιμιών) σε όλο τον πληθυσμό ηλικίας 50 ετών και άνω!

ΑΣΕΠ: Στις 9 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα για τους δημοτικούς αστυνομικούς







Στις 9 Οκτωβρίου του 2014, οπότε και θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα σην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, ολοκληρώνεται η διαδικασία για την κινητικότητα προσωπικού δημοτικής αστυνομίας.

Ο τηλεφωνητής της γιαγιάς! ΑΠΑΙΧΤΟ!!!






Σας μιλάει ο αυτόματος τηλεφωνητής της γιαγιάς:*
-Καλημέρα, αυτή τη στιγμή απουσιάζω, παρακαλώ αφήστε το μήνυμα μετά τον χαρακτηριστικό ήχο beeeeeppp …

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις σε όλη τη Ελλάδα: Διαβάστε αναλυτικά που και πότε







Δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των γυναικών κατά του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, υλοποιεί το υπουργείο Υγείας σε όλη τη χώρα, με στόχο την ενημέρωση και τη χάραξη στοχευμένων πολιτικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικούς ελέγχους και για παιδιά.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Amore scusami Nico Fidenco


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πρόστιμο 20 ευρώ σε όσους παρκάρουν στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης







Μετά από ένα διάστημα απραγίας λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων ο δήμος Θεσσαλονίκης ανέλαβε και πάλι δράση για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης. Κλιμάκια της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου περιπολούν πρωινές και απογευματινές ώρες σε κεντρικά σημεία της πόλης εποπτεύοντας τους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης.

Η χώρα που δεν τρώει μόνο τα παιδιά της, αλλά και τους πατέρες της. Συμπεράσματα ντροπής για την κόλαση των Ελλήνων της τρίτης ηλικίας.






Το σκληρό της πρόσωπο δείχνει η Ελλάδα στους ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Γηρατειών, κατά τον οποίο η χώρα καταλαμβάνει την 73η θέση ανάμεσα σε 96 χώρες, σχετικά με το πόσο «φιλικό» είναι το περιβάλλον γήρανσης.

Αυτούς ψήφισαν οι Έλληνες??? Να τους χαιρόμαστε!!!



Στις 19/12 η πλήρης μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή τηλεόραση.







Στις 19 Δεκεμβρίου 2014 ολοκληρώνεται η πλήρης μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή τηλεόραση, ενώ η κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία ολοκληρώνεται η μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή τηλεοπτική εποχή βρίσκεται προς δημοσίευση.

Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ: Το καναρινί ποδήλατο















Υπόθεση:
Ο Άρης Σιούτης διορίζεται δάσκαλος στην έκτη τάξη ενός δημόσιου σχολείου της Αθήνας και ανακαλύπτει ότι ένας από τους μαθητές του, ο Λευτέρης Μουρατίδης, είναι σχεδόν αναλφάβητος και απομονωμένος από τους συμμαθητές του. Αποφασίζει να βοηθήσει το παιδί να βγει από το αδιέξοδο,

Νέο πακέτο 21 εκ. € για τους Ελληνες αγρότες.








Αποζημιώσεις ύψους 21 εκ. ευρώ για την Ελλάδα προβλέπει νέο πρόγραμμα για έκτακτα μέτρα στήριξης της αγοράς ευπαθών οπωροκηπευτικών συνολικού ύψους 165 εκ. ευρώ, που ενέκρινε η Κομισιόν μετά τη ρωσική απαγόρευση των εισαγωγών ορισμένων γεωργικών προϊόντων της ΕΕ.

Μαθαίνοντας για τη Θεσσαλονίκη ανά τους αιώνες









Μαθήματα ιστορίας και πολιτιστικών θεμάτων, τα οποία θα παραδίδονται ..
από ειδικούς επιστήμονες σε ενήλικες που θέλουν να αποκτήσουν εμπεριστατωμένες γνώσεις γύρω από τη ζωή της πόλης ανά τους αιώνες, διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Από το Νοέμβριο οι νέοι μισθοί στους ένστολους - Διαβάστε αναλυτικά





Από τον ερχόμενο μήνα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των μισθών των ενστόλων και συγκεκριμένα η αναπροσαρμογή στις συντάξεις θα ξεκινήσει από 1η Νοεμβρίου και θα κυμανθεί από 1% ως 13%.

Τέλος τα τεκμήρια - Έρχεται το περιουσιολόγιο από το νέο έτος








Παρελθόν θα αποτελέσουν τα τεκμήρια διαβίωσης από το νέο έτος, καθώς το καινούριο σύστημα που θα τα αντικαταστήσει το λεγόμενο περιουσιολόγιο είναι σχεδόν έτοιμο.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ VIDEO: Το αγόρι που δεν εκτιμούσε τον πατέρα του μέχρι που…







Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τη Viddsee...
μια ασιατική εταιρεία που δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους με κοινωνικά μηνύματα.

25.000 Παραγγελίες για το Θρυλικό Pony Πριν Καν Κυκλοφορήσει




Το νέο PONY της 5ης γενιάς αποτελεί αποτέλεσμα της Έρευνας και Ανάπτυξης πολλών ετών.

Ένα σύγχρονο ελληνικό αυτοκίνητο με μηχανικά μέρη τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένο με βάση την αρχή της εταιρίας για κλασσικό styling.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Όταν τη νύχτα κλείνουν τα μουσεία (PPS)