Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αναπτύσσεται τεράστιο κίνημα "Δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ" - Ποιες ομάδες συμμετέχουν







Ο ΕΝΦΙΑ αποδεικνύεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, ενεργοποιώντας ένα κινηματικό κύμα. Με αφορμή το νέο χαράτσι, ένα πλήθος συλλογικοτήτων συντονίζει τη δράση του με στόχο την ανάπτυξη δράσεων για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Τα 49α Δημήτρια αρχίζουν με μια βόλτα μετά μουσικής στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη!







Η ομορφιά γεννιέται στο σκοτάδι! Στις 25.09 αρχίζουν κι επίσημα τα 49α Δημήτρια στον δήμο Θεσσαλονίκης, με μια υπέροχη νυχτερινή βόλτα. Μια πρόσκληση στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, με φωτιστικές προβολές εικαστικών έργων που αναδεικνύουν κρυφές όψεις του δημόσιου χώρου και ανανεώνουν το εικαστικό μέρος των Δημητρίων και της πόλης. Δείτε τη διαδρομή στο χάρτη και ακολουθήστε τους διοργανωτές.

Τέλος τα καραβάκια από το Θερμαϊκό


Τέλος τα καραβάκια από το Θερμαϊκό

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ !!





Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει από την 
ερχόμενη Παρασκευή και μετά
ο καιρός σε όλη την Ελλάδα, με πανίσχυρες καταιγίδες, χαλάζι, έντονες βροχοπτώσεις αλλά και θυελλώδεις βοριάδες. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελλάδα σε αριθμούς

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Γκρέμισαν τον Καραμανλή για να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων: Μιλούν για κομμουνιστές ενώ αναβιώνουν το κατοχικό σύστημα φορολόγησης!

σαμαρας παπανδρεου σοσιαλισμος


ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΟΣ.

Ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεχιστές του, μπορούν να νιώθουν περήφανοι αφού έκαναν τον Λένιν να μοιάζει φιλελεύθερος.

Μιχάλης Καλογεράκης : Δωρεάν ενέργεια και καύσιμη ύλη απ’ το υδρογόνο! (video)


Γράφει και βιντεοσκοπεί, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Τον συνάντησα για πρώτη φορά πέρυσι τον Μάρτιο, στο σπίτι του, μερικά χιλιόμετρα έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης, και εντυπωσιάστηκα. Από τότε έμεινα σε συνεχή επαφή μαζί του περιμένοντας με αγωνία την ολοκλήρωση του σχεδίου του και τα αποτελέσματα των πειραμάτων του.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Johnny Guitar  Το Shadows

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Σχέδιο "Ελληνική Κρίση": Ένας Oύγγρος Εβραίος μασόνος αποκαλύπτει γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα για το "πείραμα"





Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα;

Τάφος Αμφίπολης, ένα μνημείο που συνεχώς αιφνιδιάζει






Από το μεσημέρι της Κυριακής που οι φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του κόσμου, κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος με την εικόνα τους. Ψηλές, 2,27μ., επτά εκατοστά ψηλότερες από τις έξι διάσημες κόρες του Ερεχθείου, οι δύο Καρυάτιδες που αποκαλύφθηκαν πια ολόκληρες στην Αμφίπολη, φορούν ποδήρη χιτώνα με μακριά μανίκια, μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις, έχουν μακριές μπούκλες και σκουλαρίκια στα αυτιά.

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου





Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές όλων των Βαθμίδων ( Δημοτικού – Γυμνασίου και Λυκείου) που φοιτούν στα σχολεία της περιοχής παρέχει ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, με στόχο αφενός μεν να στηρίξει τους μαθητές με κάθε δυνατό εκπαιδευτικό τρόπο και αφετέρου να δώσει ανάσα στις οικογένειές τους, που λόγω της κρίσης αδυνατούν να διαθέσουν επιπλέον χρήματα για δίδακτρα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

O Ελληνικός εμφύλιος πόλεμος (video)

O Ελληνικός εμφύλιος πόλεμος : ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο
Ο πόλεμος είναι ό,τι πιο σκληρό μπορεί να κάνει ο άνθρωπος εναντίον του συνανθρώπου του. Ο εμφύλιος όμως πόλεμος, λένε πως είναι ακόμη σκληρότερος, αφήνει πολύ έντονη γεύση μίσους και έχθρας και προκαλεί διχασμό που δύσκολα γεφυρώνεται! 

Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση εγώ θα βγάλω τα χρήματά μου στο εξωτερικό







"Εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ "πέσει", τότε θα αποσύρω τα χρήματά μου από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρω στο εξωτερικό" δήλωσε σε συνέντευξή του στο Mega ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα επιχειρώντας να εξηγήσει τους ισχυρισμούς του τόνισε ότι "αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν".

Νέα φάρμακα-ελπίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα


Νέα φάρμακα-ελπίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα

24ωρη απεργία σήμερα στο Δημόσιο, με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία - Δυο συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη






Εικοσιτετράωρη απεργία στον Δημόσιο τομέα έχει προκηρύξει για σήμερα, Τρίτη, η ΑΔΕΔΥ. Η απεργία αποφασίστηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, μετά την έκδοση της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε «παράνομη και καταχρηστική» την απεργία - αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

BBC: H Αμφίπολη αποσπά τους Έλληνες από την οικονομική κρίση





«Η αρχαιολογική αποστολή διατηρείται σε απόσταση από τους δημοσιογράφους και τους τουρίστες που συρρέουν καθημερινά στην περιοχή», αναφέρει το εκτενές ρεπορτάζ του BBC


Τον θαυμασμό τους για τις ανακαλύψεις στο μνημείο του τύμβου Καστά εκφράζουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, που δημοσιοποιούν εκτενή ρεπορτάζ για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Τι γίνεται φέτος με τα καυσόξυλα










"Μουδιασμένοι" οι καταναλωτές "παγώνουν" ΤΗΝ Αγορά καυσόξυλων
η Η εξαγγελία Της κυβέρνησης ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ Της τιμής Πετρελαίου Θέρμανσης, αλλά και οι δύο ήπιοι χειμώνες που προηγήθηκαν, θέτουν σε στάση αναμονής το καταναλωτικό κοινό και «παγώνουν» προς το παρόν τη ζήτηση σε καυσόξυλα .

25 συμβουλές ζωής από ένα γεροβοσκό

25 συμβουλές ζωής από ένα γεροβοσκό





Η διαδρομή προς τον προορισμό δεν είναι ποτέ ευθεία. Για να φτάσουμε στο χειμαδιό περνάμε στροφές, κακοτράχαλα εδάφη, έχουμε απώλειες...
Επιπλέον χρειάζεται να έχεις προνοήσει, πάντα να έχεις μαζί σου και λίγο παστό κρέας.