Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αμφίπολη - Βίντεο αποκαλύπτει το μέγεθος και το μεγαλείο των ανασκαφών (Βίντεο)





Ένα βίντεο που καταγράφει τις εργασίες στην Αμφίπολη και αποκαλύπτει το μέγεθος και το μεγαλείο των ανασκαφών είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ-Αυτός είναι ο 28χρονος ηρωικός πιλότος, που απέτρεψε τη συντριβή του A-7Ε Corsair σε κατοικημένη περιοχή


PILOTOS CENTRAL





Η ψυχραιμία και οι ακριβείς χειρισμοί του υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Σπύρου Σώζου αποδείχτηκαν σωτήριοι, όταν το μαχητικό αεροσκάφος A-7Ε Corsair, που χειριζόταν ο ίδιος, παρουσίασε μηχανική βλάβη την ώρα που πετούσε (στο πλαίσιο άσκησης με μονάδες του Στρατού Ξηράς) πάνω από τη Θράκη. Ο 28χρονος ηρωικός πιλότος, γιος πολύτεκνης οικογένειας από το Θύρρειο Βόνιτσας, μόλις αντιλήφθηκε το τεχνικό πρόβλημα έκανε τα πάντα για να μη συντριβεί σε κατοικημένη περιοχή!

Κέρδη ρεκόρ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης


Κέρδη ρεκόρ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης









Σημαντική αύξηση σε όλα τα οικονομικά μεγέθη του ΟΛΘ στο πρώτο εξάμηνο του 2014 Αναβάθμιση των «βαριών υποδομών» του λιμανιού, για πιο συναρπαστική συνέχεια, το μήνυμα Αγγελλούδη

Η σχολή που πέρασε μόνο ένας!


Η σχολή που πέρασε μόνο ένας!






ΣΤΟ Επίκεντρο ΤΟΥ Ενδιαφέροντος βρίσκονται ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ χιλιάδες οικογένειες ΟΙ  Βάσεις  Των ανωτάτων σχολών . Από αυτές οι περισσότερες κατέγραψαν σημαντική άνοδο, ενώ είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτές που κατέγραψαν μείωση.

Τέλος οι χρεώσεις περιαγωγής σε 5 χώρες της Βαλκανικής






Τέλος στο ... τέλος περιαγωγής (περιαγωγή) για τα κινητά τηλέφωνα μεταξύ πέντε χωρών της Βαλκανικής, της Σερβίας, της ΠΓΔΜ, της Τουρκίας, του Μαυροβουνίου και της Αλβανίας, μπαίνει από την 1η Ιανουαρίου του 2015.

BINTEO-Οικογένεια έχει λύκους για… κατοικίδια

BINTEO-Οικογένεια έχει λύκους για ... κατοικίδια






\ Μια οικογένεια από τη Λευκορωσία έχει για κατοικίδια ... λύκους.

Η οικογένεια Selekhs, που ζει στο χωριό Zacherevye, 250 χιλιόμετρα βόρεια του Μινσκ, πριν από 5 χρόνια πήρε μια ομάδα νεογέννητων λύκων στο σπίτι της και τους διατηρεί ως κατοικίδια, ενώ έχει καταφέρει πλέον να τους εξημερώσει πλήρως.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Love Me Do The Beatles

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Στη Ζαχάρω Έκπτωτος δήμαρχος ορκίζεται ...δήμαρχος!


zaxaro11


Το Matrix24.gr σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για τη φαρσοκωμωδία που παίζεται εδώ και χρόνια στη Sugartown (Ζαχάρω) του αλήστου μνήμης έκπτωτου δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.
Ο κ. «δήμαρχος» λοιπόν, είχε εκπέσει του αξιώματός του με απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας

Ποια λάθη στον ΕΝΦΙΑ διορθώνει το υπουργείο Οικονομικών


Ποια λάθη στον ΕΝΦΙΑ διορθώνει το υπουργείο Οικονομικών







Διορθώσεις στα λάθη που προέκυψαν στον ΕΝΦΙΑ ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών. Εντός των επομένων ημερών θα κατατεθεί η νομοθετική ρύθμιση, ενώ, όπως τονίζει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, στο μέλλον θα υπάρξουν νέες βελτιώσεις, παραπέμποντας για αργότερα τη μείωση φόρου για τα μη ηλεκτροδοτούμενα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ










ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
Ανοδος των βάσεων, ακόμη και στις «καλές» Σχολές της Περιφέρειας, προκύπτει από τα αποτελέσματα της εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που ανακοινώθηκαν πριν λίγο.  Οι εφετινοί εισακτέοι ανέρχονται... 
72.763 από 71.761 πέρυσι, ενώ ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων ανήλθε σε 99.958.

Αυξάνεται η τιμή των εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη


Αυξάνεται η τιμή των εισιτηρίων στη Θεσσαλονίκη








Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσουν το υπουργείο Υποδομών και ο ΟΑΣΘ για τους Θεσσαλονικείς από την 1η Οκτωβρίου 2014. Τα εισιτήρια των συγκοινωνιών στη συμπρωτεύουσα αυξάνονται κατά 20%-30%, το ημερήσιο κόμιστρο καταργείται και οι γραμμές προς τους δήμους της επαρχίας Λαγκαδά θα χρεώνουν 2 ευρώ, σε ένα νέο κύμα αυξήσεων μετά από εκείνες του 2011.

Όταν η Αμφίπολη ήταν το λιμάνι του μακεδονικού στόλου








Σε απόσταση περί το ένα χιλιόμετρο από τη σημερινή Αμφίπολη βρίσκεται η θέση Καστά όπου ανασκάπτεται ο τύμβος.
Η γεωμορφολογία της περιοχής έχει αλλάξει ωστόσο ριζικά από την
αρχαιότητα λόγω της διαφοροποίησης της κοίτης του Στρυμόνα και της αποξήρανσης της λίμνης Κερκινίτιδας.

κανέλα εναντίον πάρκινσον


Κανέλα εναντίον Πάρκινσον







Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα… κρυφό όπλο ενάντια στο Πάρκινσον, καθώς ένα αγαπημένο μπαχαρικό φαίνεται πως μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο από τις βλάβες της εκφυλιστικής πάθησης.
Μια συγκεκριμένη χημική ουσία σε αυτό το μπαχαρικό μετατρέπεται από το συκώτι σε βενζοϊκό νάτριο, μια εγκεκριμένη δραστική που ενδείκνυται για τη θεραπεία νευρολογικών παθήσεων.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Τι αποφάσισε το ΑΠΘ για τους "αιώνιους" φοιτητές


Τι αποφάσισε το ΑΠΘ για τους αιώνιους φοιτητές

-Σύμφωνα με τις νομικές γνωμοδοτήσεις, δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2014 έχουν όσοι φοιτητές έχουν κάνει εγγραφή ή δήλωση μαθημάτων ή εμπίπτουν στη διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 6 του Ν. 4218/2013.