Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

το ραγισμένο δοχείο (PPS)

Νόμοι Φυσικής.(video)



Αμίμητες «ατάκες» δικηγόρων!


perierga.gr - Αμίμητες ατάκες δικηγόρων!





Το βιβλίο «Disorder in the American Courts» περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις….

8 ελληνικά μικρά νησάκια για ιδιωτικές βουτιές!








Διαθέτουν παρθένες παραλίες με νερά-καθρέφτες και ξεχασμένα μοναστήρια που κρέμονται στους γκρεμούς. Μικρά ελληνικά νησιά που μπορείτε να προσεγγίσετε εύκολα λίγα μίλια μακριά από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία ιδιωτικότητας σε όλα τα επίπεδα…

Αυτός ο δρόμος δεν θα χαλάσει ποτέ! (video)



ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Oh mio signore Nico Fidenco-Edoardo Vianello

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΕΝΦΙΑ: ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ








Ο ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ ΕΝΦΙΑ
ΕΝΦΙΑ: ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ήταν κοινοτυπία να επαναληφθεί κι εδώ, ότι ο νέος «φόρος» ακινήτων, ο επονομαζόμενος ΕΝΦΙΑ, ήλθε στη συνέχεια και για να καταστήσει μόνιμο και πιο ολοκληρωμένο το περίφημο χαράτσι της ΔΕΗ.

Δοξάστε.... τους ΣαμαροΒενιζέλους!!!

securedownload

"Πετσοκόβουν" τις επικουρικές συντάξεις - Νέες μειώσεις μέχρι και 3% από το φθινόπωρο





Περίπου ένα εκατομμύριο ασφαλισμένοι αναμένεται να δουν νέες μειώσεις στις επικουρικές τους συντάξεις, οι οποίες θα φτάσουν και στο 3%, προκειμένου να καλυφθεί το ταμειακό έλλειμμα που εμφανίζει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.

Γιατί αν ο αστεροειδής "1950 DA" πέσει πάνω στη Γη το 2880 θα εξαφανίσει κάθε ίχνος ζωής - Τι ακριβώς θα συμβεί






Νέα ημερομηνία για το... τέλος του κόσμου, κατά τους επιστήμονες είναι πλέον η 16η Μαρτίου του 2880. Την ημέρα εκείνη, είναι πολύ πιθανό ο αστεροειδής «1950 DA» να πέσει πάνω στη Γη, εξαφανίζοντας τον πλανήτη μας. Μάλιστα οι πιθανότητες που δίνουν δεν είναι καθόλου λίγες: 1 στις 300.

Δ. Θεσσαλονίκης: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για τους 434 εποχικούς στην καθαριότητα








Μέχρι αύριο Δευτέρα θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρωση των 434 θέσεων εποχικού προσωπικού, τις οποίες προκήρυξε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει έκτακτες ανάγκες του στον τομέα της καθαριότητας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στα Τέμπη







Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Κυριακή 17 Αυγούστου, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Τεμπών, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων από τις παραλίες των νομών Λάρισας και Πιερίας.

Πλατεία Φαναριωτών: Νέα πράσινη διαδρομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πλατεία Φαναριωτών: Νέα πράσινη διαδρομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης





Τι προβλέπει το σχέδιο ανάπλασης της Πλατείας Φαναριωτών που έχει στα σκαριά ο δήμος Θεσσαλονίκης. Πότε δημοπρατείται το έργο, πότε παραδίδεται η Πλατεία στους Θεσσαλονικείς
του Πασχάλη Μεντίζη
 
Την ανάπλαση της πλατείας Φαναριωτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέχρι την άνοιξη του 2016, με στόχο την αισθητική αναβάθμισή της,

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα








Πολύ υψηλός είναι για σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Οι περιοχές που είναι επικίνδυνες: