Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Δ. Θεσσαλονίκης: Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για τους 434 εποχικούς στην καθαριότητα








Μέχρι αύριο Δευτέρα θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρωση των 434 θέσεων εποχικού προσωπικού, τις οποίες προκήρυξε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει έκτακτες ανάγκες του στον τομέα της καθαριότητας.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται αποκλειστικά ταχυδρομικά, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται στα τηλέφωνα 2313 317.116, 2313 317.130 και 2313 317.131.
Ειδικότερα οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν εις διπλούν το έντυπο αίτησης με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κατάταξη, και να το υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Μητρώων και Διαδικασιών Προσωπικού (υπόψη Αρτεμησίας Μπούρα), Βασιλέως Γεωργίου Α΄1, Τ.Κ. 546 40, Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία, στον δήμο Θεσσαλονίκης θα προσληφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις 330 εργάτες καθαριότητας, 85 οδηγοί φορτηγών οχημάτων καθαριότητας (με επαγγελματική άδεια οδήγησης γ' και ε' κατηγορίας), δέκα οδηγοί τρίκυκλων, τέσσερις χειριστές γερανοφόρων μηχανημάτων και πέντε χειριστές ανυψωτικών καλαθοφόρων μηχανημάτων
.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου