Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

πως να φτιάξετε τσιτσιμπύρα (βίντεο)

Πως να φτιάξετε Τσιτσιμπύρα (βίντεο)Η τσιτσιμπύρα είναι ένα παραδοσιακό, δροσιστικό, εύγευστο και τονωτικό αναψυκτικό περιέχοντας νερό, ζάχαρη, λεμόνι, φρέσκο τζίντζερ.
Το μόνο μέρος που φτιάχνεται η τζιτζιμπίρα στη χώρα μας είναι η Κέρκυρα, κατάλοιπο της αγγλικής κυριαρχίας στο νησί. Είναι εκρηκτικό μείγμα, γι’ αυτό και δε μεταφέρεται εύκολα.Καταναλώνεται κυρίως την περίοδο από το Πάσχα έως το φθινόπωρο. Συντηρείται στο ψυγείο τουλαχιστον για 3 μήνες η και περισσοτερο.

Επιχείρηση «τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι» στις φυλακές Λάρισας – Πώς προσπάθησαν να περάσουν κινητά στους κρατούμενους


Με τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι αερομοντελισμού άγνωστοι επιχείρησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις Φυλακές της Λάρισας, αλλά η ενέργεια τους έγινε αντιληπτή από την εξωτερική φρουρά των Φυλακών.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΛΑΓΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΟΡΤΗΣ!

Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη σήμερα, στο μέγα προσκύνημα της Παναγίας.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

1.Marguerita (Viva las Vegas)2.Mexico ( Fun in Acapulco )


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Πώς 741 φυλακισμένοι βγήκαν από τις φυλακές το τελευταίο διάστημα και γιατί -Ποιοι ακολουθούν

Πώς 741 φυλακισμένοι βγήκαν από τις φυλακές το τελευταίο διάστημα και γιατί -Ποιοι ακολουθούν


Tην ελευθερία τους απολαμβάνουν το τελευταίο διάστημα 741 κρατούμενοι οι οποίοι τηρούσαν τις προϋποθέσεις αποφυλάκισης που έθετε το νόμος που πέρασε πριν από λίγο καιρό από τη Βουλή και είχε σαν σκοπό την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Οι κλιματιζόμενοι χώροι στη Θεσσαλονίκη


Οι κλιματιζόμενοι χώροι στη Θεσσαλονίκη

Τα μάτια δείχνουν αν έχετε διαβήτη, καρκίνο ή AIDS

Τα μάτια δείχνουν αν έχετε διαβήτη, καρκίνο ή AIDS

το πιο καλό φαρμακείο!!! (PPS)

Εφοριακοί: Ο ΕΝΦΙΑ ήρθε γραμμένος στα αγγλικά!
«Είναι γνωστό στους κύκλους του υπουργείου πως τα κείμενα όχι μόνο του ΕΝΦΙΑ αλλά και πολλών άλλων φορολογικών νομοσχεδίων έρχονται έτοιμα - και μάλιστα στην αγγλική γλώσσα. Το μόνο που γίνεται εδώ είναι μια απλή μετάφραση, ενώ τέτοια είναι η βιασύνη να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της τρόικας, ώστε δε γίνονται καν προσομοιώσεις των φόρων στην ελληνική πραγματικότητα».