Η τσιτσιμπύρα είναι ένα παραδοσιακό, δροσιστικό, εύγευστο και τονωτικό αναψυκτικό περιέχοντας νερό, ζάχαρη, λεμόνι, φρέσκο τζίντζερ.
Το μόνο μέρος που φτιάχνεται η τζιτζιμπίρα στη χώρα μας είναι η Κέρκυρα, κατάλοιπο της αγγλικής κυριαρχίας στο νησί. Είναι εκρηκτικό μείγμα, γι’ αυτό και δε μεταφέρεται εύκολα.Καταναλώνεται κυρίως την περίοδο από το Πάσχα έως το φθινόπωρο. Συντηρείται στο ψυγείο τουλαχιστον για 3 μήνες η και περισσοτερο.
Το μόνο μέρος που φτιάχνεται η τζιτζιμπίρα στη χώρα μας είναι η Κέρκυρα, κατάλοιπο της αγγλικής κυριαρχίας στο νησί. Είναι εκρηκτικό μείγμα, γι’ αυτό και δε μεταφέρεται εύκολα.Καταναλώνεται κυρίως την περίοδο από το Πάσχα έως το φθινόπωρο. Συντηρείται στο ψυγείο τουλαχιστον για 3 μήνες η και περισσοτερο.