Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Ένας Θεσσαλονικιός στη NASA

Ένας Θεσσαλονικιός στη NASAΜιλά για την εμπειρία του στη Nasa και αποκαλύπτει τα μυστικά της στους Θεσσαλονικείς!

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014, στις 19:00, είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής.

Προαστιακός στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Προαστιακός στη δυτική Θεσσαλονίκη!


Έρχεται ο Δυτικός Προαστιακός Σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης.

Υπογράφτηκε τέλη Ιούνίου 2014 παρουσία του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης , το σύμφωνο συνεργασίας για την ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 - 2020 και την υλοποίηση του έργου "Δυτικός Προαστικός Σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης".

Γνωρίζεις πώς να βάζεις όρια στους άλλους

Γνωρίζεις πώς να βάζεις όρια στους άλλους;


Τα προσωπικά μας όρια που πρέπει να βάζουμε στους άλλους συνηθίζονται πολλές φορές να κατηγοριοπούνται σε 7 κατηγορίες. Αυτές τις κατηγορίες θα σας παρουσιάσω σήμερα, προσθέτοντας και τις δικές μου παρατηρήσεις

Μπορεί να αλλάξει η ζωή μας βάζοντας όρια στους άλλους; Ποια και πως;

Το Μουντιάλ συνεχίζεται για τις Βραζιλιάνες που κυνηγούν ... gringos    Μπορει ΟΙ Βραζιλιάνοι ΝΑ κλαίνε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ αισθάνονται Ότι ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ υποστεί μεγαλύτερη απογοήτευση Ως Χώρα, μετά την συντριβή τους και την εφτάρα από την Γερμανία στον ημιτελικό του Μουντιάλ, ΑΛΛΑ ΟΙ Βραζιλιάνες τουλάχιστον ΕΧΟΥΝ «σκοράρει »!   

«Το Nick Galis Cup θα γίνει θεσμός»


    ΤΗΝ πεποίθησή ΤΟΥ Πως ΤΟ 1ο Διεθνές Τουρνουά «Νίκος Γκάλης Κύπελλο» θα γίνει θεσμός, εξέφρασε Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης προς Τιμή ΤΟΥ οποίου ΘΑ ΤΟ διοργανωθεί Τουρνουά.     
    Το « Νίκος Γκάλης Κύπελλο »θα γίνει στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου ΚΑΙ ΘΑ πάρουν μέρος Ο Άρης, Ο Παναθηναϊκός , Η. ΤΣΣΚΑ Μόσχας ΚΑΙ Η. Μπάνβιτ . Ο Νίκος Γκάλης μίλησε ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ Ιστοσελίδα ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ Τουρνουά.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ruby Tuesday Rolling Stones

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Λήγει αύριο η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις


Λήγει αύριο η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις

Τρία μεγάλα έργα στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΤρία μεγάλα έργα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


  Ξεκινούν άμεσα τρεις πολύ σημαντικές αναπλάσεις!

  Οι αναπλάσεις στις πλατείες Αγίας Σοφίας (διαμόρφωση πεζόδρομου), Χρηματιστηρίου και Δώδεκα Αποστόλωντης Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Κουράκης είπε ότι είναι  συνολικού προϋπολογισμού περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ.

  Χωρίς αστικά λεωφορεία από τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη

  Χωρίς αστικά λεωφορεία από τη Δευτέρα η Θεσσαλονίκη


   Ακολουθεί και η ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

   Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει από Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ προχωρούν σε επίσχεση εργασίας. Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι δεν θα πραγματοποιεί δρομολόγια ούτε ένα λεωφορείο, ούτε με προσωπικό ασφαλείας.

   Ιστορίες φορολογικής τρέλας

   Ιστορίες φορολογικής τρέλας

   Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περίπου 500.000 δηλώσεις δεν έχουν ακόμα υποβληθεί.

   Οι πολιτικές εφημερίδες

   Οι πολιτικές εφημερίδες

   Υπεξαίρεσες Εκατομμύρια ;..Κάνε ένα πάρτυ στη Μύκονο…τα γίδια πληρώνουν !


   BsXvNDJCUAAXbfj (1)
   Τα φορτηγά με τις σαμπάνιες, τα νοικιασμένα πολυτελή τζιπ και οι ρεζερβέ ξαπλώστρες στην παραλία – Ο εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο της Energa- Hellas Power ξόδεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς του καλεσμένους

   Η… επανάσταση της ενέργειας ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη


   Η... επανάσταση της ενέργειας ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη

   Με όραμα τη φθηνή ενέργεια και όπλο τα οργανικά ηλεκτρονικά, μία νέα τεχνολογία ενέργειας θα παράγεται στην πιλοτική μονάδα που θα αναπτυχθεί στην περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης

   Τα δέκα πιο περίζητητα επαγγέλματα του καλοκαιριού   Αρκετές ευκαιρίες, έστω και πρόσκαιρες, εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στην αγορά εργασίας. Κυρίως πρόκειται για θέσεις που έχουν να κάνουν με εργασίες... συμβατές με την καλοκαιρινή περίοδο.