Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Διεθνής σάλος για τον τεμαχισμό των γλυπτών του Παρθενώνα

MARMARA-PARTHENWNA



Μεγάλες αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η απόφαση του Βρετανικού Μουσείο για τον τεμαχισμό των γλυπτών του Παρθενώνα, προκειμένου να μεταφερθούν σε άλλη αίθουσα του κτιρίου για τις ανάγκες μιας έκθεσης.

Βάλε όρια: Μάθε να λες ΟΧΙ στις ανάγκες των άλλων



Για ποιο λόγο δεν μπορούμε να πούμε όχι;
Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με διλήμματα, καταστάσεις και με άτομα που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση..παρόλα αυτά δεν εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας.
Για ποιο λόγο να συμβαίνει αυτό;

100.000 ευρώ για εκπαιδευτικά προγράμματα μελισσοκομίας


100.000 ευρώ για εκπαιδευτικά προγράμματα μελισσοκομίας

Τον καρκίνο του μαστού προβλέπει εξέταση αίματος

Έναν νέο βιοδείκτη στο αίμα ανακάλυψαν Βρετανοί επιστήμονες, που μπορεί να προβλέψει έγκαιρα την πιθανότητα που έχει μια γυναίκα να αναπτύξει καρκίνο του μαστού.

Τι ισχύει τελικά για την ασφάλιση των ΙΧ


Τι ισχύει τελικά για την ασφάλιση των ΙΧ

Με σκοπό τη διόρθωση ανακριβειών σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο στην ασφάλιση αυτοκινήτων, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, η Ένωση

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Une Meche De Cheveux Adamo

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Μετέωρα Ελλάδα

Αυτό το πανόραμα μπορεί να ανοίξει σε διάφορες αναλύσεις. Υψηλής ανάλυσης πανόραμα με την καλύτερη ποιότητα είναι περίπου 7 Mb μεγάλο και είναι κατάλληλο για γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο και τους σύγχρονους υπολογιστές. 

http://www.airpano.ru/files/Meteora-Monasteries-Greece/2-2

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος δρόμος του κόσμου!

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος δρόμος του κόσμου!Αν είστε οπαδός του ανοικτού δρόμου, αυτό το ταξίδι με αυτοκίνητο σίγουρα δεν έχει… τελειωμό. Και μιλάμε για μια μοναδική εμπειρία οδήγησης στον μεγαλύτερο δρόμο του κόσμου, μήκους 47.958 χιλιομέτρων, μέσω 18 χωρών – από την παγωμένη Αλάσκα του Βορρά μέχρι το νοτιότερο σημείο της Αργεντινής, αν έχετε το κουράγιο, βέβαια!

Ξεκινούν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΓΑ





koinoniko




Ξεκινούν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΓΑ για 473.000 δικαιούχους.
Όπως ανέφερε σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 880.000.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, αν κληρώθηκαν, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ και πληκτρολογώντας τον αριθμό μητρώου και τον αριθμό αίτησής τους.

Μόνο με μετρητά η νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές


Μόνο με μετρητά η νοσηλεία σε ιδιωτικές κλινικές

Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών αναφέρει πως, μετά την «άκαρπη» συνάντηση που είχαν χθες με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αποφασίστηκε να μην γίνονται δεκτές νέες εισαγωγές ασθενών επί πιστώσει από τον ΕΟΠΥΥ.

Οι καραμέλες και ο χρόνος.......

Μέτρησα τα χρόνια μου...



Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ότι έχω ζήσει έως τώρα…
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται, καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.

Σε επίσχεση οι ιδιωτικές κλινικές







    Σε επ΄ αόριστον επίσχεση εργασίας προς τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) προχωρούν από την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου, οι ιδιωτικές κλινικές. Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών δεν αποδέχεται τα μέτρα τής υποχρεωτικής έκπτωσης (rebate) και του μηχανισμού αυτόματης επιστροφής υπερβάσεων (claw back), ανακοινώνοντας ότι θα προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Η ιστορία του Μουντιάλ και πως ξεκίνησε

η ιστορία του μουντιάλΞεκίνησε πάλι το Μουντιαλ μαζί όλα τα παρελκόμενα του... Πίτσες, μπύρες και φυσικά μεταφορά της τηλεόρασης στο μπαλκόνι! Ποια είναι όμως η ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου; Ας δούμε! 

Το Μουντιάλ είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση εθνικών ομάδων που λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια.

Πως να βγάλετε τον φελλό του κρασιού χωρίς τιρμπουσόν

Πως να βγάλετε τον φελλό του κρασιού χωρίς τιρμπουσόνΔεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από το να μην μπορούμε να απολαύσουμε το κρασί ή την μπύρα μας, απλά επειδή δεν έχουμε ανοιχτήρι! 

Σίγουρα έχει συμβεί στους περισσότερους από μας τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας να βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση.

Ευτυχώς όμως για όλα υπάρχει λύση!

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


20140702-184835-67715453.jpgΈλληνες ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που έχουμε πέσει όλοι μας.
Μας αφήσανε χωρίς δουλειά (2 εκ. έλληνες) – καμία αντίδραση- μας μειώσανε το μισθό –καμία αντίδραση- μας μειώσανε τις συντάξεις –καμία αντίδραση- μας τσακίσανε στη φορολογία –καμία αντίδραση- οι τιμές στα τρόφιμα ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ …… Μας τα πήρανε όλα, σε λίγο θα μας πάρουν και τα σπίτια και ότι άλλο έχει ο καθένας είναι και αυτά ψηφισμένα στο μνημόνιο.

Το κατόρθωμα της Ελλάδας.

Του Νίκου Λυγερού  

Σήμερα ζούμε μια αλλαγή φάσης για τον Ελληνισμό, αφού είναι η πρώτη φορά που δηλώνουμε ότι διεκδικούμε πρακτικά το δικαίωμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης ψηφίζουν για νέα διοίκηση και Κυριακές

Κλείνουν απόψε οι κάλπες του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Τι δηλώνει στη Voria.gr o επικεφαλής του ενιαίου ψηφοδελτίου Παντελής Φιλιππίδης

 της Άννης Καρολίδου
Απόψε, Πέμπτη, στις 9 το βράδυ, κλείνουν οι κάλπες στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, με τον εμπορικό κόσμο της πόλης να ψηφίζει για νέα διοίκηση αλλά και να παίρνει θέση στο φλέγον θέμα της λειτουργίας της αγοράς, όλες τις Κυριακές του χρόνου.

Cruzeria fest στη Θεσσαλονίκη: Πάρτυ εν πλω στο Θερμαϊκό

Με καλοκαιρινή διάθεση η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνει σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου το Cruzeria Fest, ένα πάρτυ εν πλώ στον Θερμαϊκό με βόλτες, dj και συναυλίες.
Στην παραλία Λευκού Πύργου, στο πλωτό bar Arabella, τις μουσικές θα επιμελείται για όσο το καράβι είναι δεμένο ο dj Manolo.

Αμετακίνητη η Κυβέρνηση - Μείωσε το ποσοστό κέρδους στους φαρμακοποιούς

farmakopoioi1Σε μειώσεις του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών, οι οποίες φτάνουν στο 2% για τα φάρμακα που πωλούνται σήμερα στα φαρμακεία, προχώρησε το υπουργείο Υγείας.
Φραγκόσυκο – μια υπερτροφή που καταπολεμά πληθώρα ασθενειώνΤο φραγκόσυκο είναι από τα πλέον νόστιμα καλοκαιρινά φρούτα. Έχει τη δυνατότητα να σε ξεδιψάσει, καθώς έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό (87.5%).Το κιτρικό και μηλικό οξύ που περιέχει, του προσδίδει φυσική συντήρηση , βοηθά στη καλή πέψη μέσω του μεταβολισμού των σακχάρων (κύκλος Krebs) , και αυξάνει τη σωματική αντοχή , (μηλικό οξύ).