Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Είναι Μακέτα αυτή η πισίνα κύριε Ραγκούση;

20140629-131059-47459463.jpg
Όταν είχε βγει η καταγγελία για το συγκεκριμένο (σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα) σπίτι, ο κύριος Ραγκούσης διέψευδε την ύπαρξη της πισίνας. Οι φωτογραφίες ομως, δείχνουν άλλα.

Προσοχή στο e-banking! - Νέος ιός εισβάλλει στον τραπεζικό λογαριασμό σας και τον αδειάζει - Πώς θα το καταλάβετε





Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες του e-banking, όπως προειδοποιεί η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς εμφανίστηκε ένας νέος ιός που εισβάλλει στον τραπεζικό λογαριασμό σας (Banking Malware). Αυτό το κακόβουλο λογισμικό έχει τη δυνατότητα να υποκλέπτει τα ηλεκτρονικά στοιχεία πρόσβασης του e-banking (username, password, κτλ), αλλά και να «συλλέγει» τα δεδομένα της κίνησης του δικτύου του χρήστη (sniff network traffic), υποκλέπτοντας ευαίσθητα δεδομένα και των υπολοίπων χρηστών που είναι συνδεδεμένοι σε αυτό.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο, επιβραβεύει κι΄ όλας!


Σταματάνε αστυνομικοί κάποιο αμάξι σε έναν επαρχιακό δρόμο.
Αστυνομικός:
-Κύριε, πρόσεξα ότι φοράτε ζώνη ασφαλείας. Η τροχαία δεν τιμωρεί μόνο τους παραβάτες αλλά επιβραβεύει και τους νόμιμους. Για αυτό να ξέρετε ότι είστε ο τυχερός που κερδίζει 3.000 ευρώ, επειδή φορούσατε ζώνη ασφαλείας. Τι έχετε να πείτε; Τι θα κάνετε με τα λεφτά σας;

Παραλία... Σαμαρά στην Κόστα Ρίκα


Παραλία... Σαμαρά στην Κόστα Ρίκα

Διαβάστε τη συγκινητική απάντηση του 19χρονου Έλληνα στρατιώτη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας!

«Είναι το βασικό καθήκον μου για την Πατρίδα κ.Υπουργέ»! Με αυτή την λιτή αλλά μεγάλη σε συμβολισμό απάντηση από ένα 19χρονο παλληκάρι από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, το Στρατιώτη Παύλο Τσαπουρνή,

ΒΙΝΤΕΟ-Η αράχνη που …ψαρεύει τη λεία της

ΒΙΝΤΕΟ-Η αράχνη που …ψαρεύει τη λεία τηςΤο βίντεο είναι συγκλονιστικό. Ένα σπάνιο είδος αράχνης που ζει στην Κολομβία έχει μια μοναδική ιδιότητα. Αλιεύει την τροφή της από τις λίμνες…

Επιστολή των Ελλήνων διεθνών στον Πρωθυπουργό- Ζητούν προπονητικό κέντρο αντί για πριμ

Τη στιγμή που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει απόψε μάχη για να βρεθεί στις οχτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου, παραμένει θολό το τοπίο αναφορικά με το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Η λύση της Παιανίας είναι προσωρινή (με τα ως τώρα δεδομένα) και γι' αυτό οι διεθνείς το μόνο που ζητούν είναι να έχει η Εθνική το δικό της «σπίτι».

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Preghero  Adriano Celentano

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Οι… «παράξενοι» του Μουντιάλ









    Ποιος είπε πως είναι μόνον οι ντίβες του διεθνούς πενταγράμμου που εγείρουν τις πιο απίθανες απαιτήσεις στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν στις τουρνέ τους; Τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες τους φαίνεται ότι ζήλεψαν και αρκετές από τις εθνικές ομάδες που έχουν κατακλύσει για το Μουντιάλ τη Βραζιλία, αξιώνοντας πολλά παράξενα. Εκ πρώτης όψης, μάλιστα, ορισμένα δεν έχουν να κάνουν σε τίποτε με την αθλητική αποστολή τους…

Ανέκδοτα από την αρχαιότητα!


Αγης
Επαινούσαν μερικοί μπροστά στον Άγη τους Ηλείους, γιατί ήταν πολύ δίκαιοι κριτές στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Άγης ρώτησε με απορία: Και είναι τόσο σπουδαίο το ότι οι Ηλείοι μια φορά στα τέσσερα χρόνια γίνονται δίκαιοι;

Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί που δεν πετάμε ποτέ πια

Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί που δεν πετάμε ποτέ πια







Σας προτείνουμε λύσεις για να κάνετε οικονομία αλλά και για να δοκιμάζετε συνταγές που δεν θα φανταζόσασταν .

Η παρακάτω συνταγή είναι εύκολη και πεντανόστιμη με ψωμί που το κάνουμε πικάντικα παξιμαδάκια

Υλικά Μπαγιάτικο ψωμί Ελαιόλαδο Ρίγανη Αλάτι Κόκκινο πιπέρι

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ: 

1. Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910.

2. Κάθε βασιλιάς που κοσμεί τα τραπουλόχαρτα, είναι μεγάλος ιστορικός βασιλιάς:

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ!

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε σε ένα κουρείο για κούρεμα. Μετά το κούρεμα, ρώτησε για τον λογαριασμό του και ο κουρέας απάντησε, "δεν μπορώ να δεχτώ τα χρήματα από σας, προσφέρω κοινωφελές έργο αυτή την εβδομάδα.

Ποια χώρα έχει το πιο γρήγορο internet

Ποια χώρα έχει το πιο γρήγορο internetΜία έρευνα με ενδιαφέροντα συμπεράσματα σχετικά με το παγκόσμιο Ιnternet και τα χαρακτηριστικά του, διεξήγαγε η εταιρεία παροχής διαδικτυακού περιεχομένου Akamai.

Σύμφωνα με την έρευνα, στο πρώτο τρίμηνο του 2014, η παγκόσμια μέση ταχύτητα σύνδεσης στο Internet, όσον αφορά στις ευρυζωνικές συνδέσεις, αυξήθηκε κατά 24% στα 3,9 Mbps.

PPs-από τι εξαρτάται η πρόοδος ενός λαού

Πρωτογενές πλιάτσικο..

     Κατά τον ίδιο απλοϊκό τρόπο που στην φωτογραφία η οδός Πρωτογένους έγινε ''πρωτογενούς πλεονάσματος'',
     ..με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η κυβερνητική προπαγάνδα εμφανίζει σαν υπαρκτό αυτό το ίδιο το πλεόνασμα!

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ξεπουλήματος της χώρας... και η αντιπολίτευση κοιμάται! Γιατί άραγε δεν παραιτείται ?









Θερινή κυβερνητική καταιγίδα ΓΕΝΙΚΟΥ ξεπουλήματος!!!
Η κυβερνητική «συμμορία» βιάζεται να βγάλει τα πάντα στο σφυρί, με το κλείσιμο της Βουλής και το στήσιμο των θερινών τμημάτων. Αυτή η βιαστική εξαλλοσύνη σηματοδοτεί, μάλλον, τη φθινοπωρινή πτώση της…

2000 ερευνητές και επιστήμονες από 57 χώρες του κόσμου στο NANOTEXNOLOGY 2014 στη Θεσσαλονίκη

Με τη συμμετοχή 2000 ερευνητών, επιστημόνων, σπουδαστών και επιχειρηματιών από 57 συνολικά χώρες του κόσμου, ξεκινά στις 5 Ιουλίου το Διεθνές Επιστημονικό Πολυγεγονός NANOTEXNOLOGY 2014 (www.nanotexnology.com) στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Τα 7 οφέλη του ελληνικού καφέ

 Τα 7 οφέλη του ελληνικού καφέΟ ελληνικός καφές δεν αποτελεί απλώς την αγαπημένη μας καθημερινή συνήθεια αλλά επιπλέον αποτελεί για τον οργανισμό μας έναν δυνατό σύμμαχο.
Ο ελληνικός καφές είναι ιδιαίτερα πλούσιος σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Αναλυτικά περιέχει χλωρογενικό οξύ, καφεϊκό οξύ και μελανοϊδίνες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των ελευθέρων ριζών. Υπολογίζεται ότι ένα φλιτζανάκι ελληνικού καφέ, περιέχει περίπου 150 mg αντιοξειδωτικών ουσιών προφυλάσσοντάς μας καθημερινά από καρδιαγγειακά νοσήματα, εμφάνιση καρκίνου αλλά και... πρόωρη γήρανση!

Φοβηθήκαμε…

Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Αυτές είναι οι αλήθειες που όλοι αναμεταξύ μας συζητάμε …Φοβηθήκαμε κι όταν φοβάσαι ζαρώνεις και μικραίνειςΚι από Άνθρωπος με κεφαλαίο “Α” , γίνεσαι “ανθρωπάκι”