Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Γέροντας Παΐσιος: Μη βιάζεσαι να κρίνεις. Τίποτα δεν είναι όπως δείχνει!


georntas paisios




Κάποτε στὸ Ἅγιον Ὅρος ἦταν ἕνας μοναχὸς ποὺ διέμενε στὶς Καρυές. Ἔπινε καθημερινὰ καὶ μεθοῦσε καὶ γινόταν αἰτία νὰ σκανδαλίζονται οἱ προσκυνητές.

Η ορχήστρα έπαιζε και οι γερανοί χόρευαν! [φωτό+βίντεο]

geranoi1Το θέαμα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ήταν πραγματικά μοναδικό και απίστευτα πρωτότυπο. Εκεί στο μέλλον θα είναι το νεο σπίτι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

40.000 ευρώ θα καταβάλει ο Άδωνις στον Καμμένο


kammenos georgiadis




Αποζημίωση 40.000 ευρώ θα υποχρεωθεί τελικά να καταβάλει ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς «ψεύτης» και «κλέφτης» που είχε εξαπολύσει εναντίον του την άνοιξη του 2013.

Στη φυλακή πρώην δήμαρχος της Ημαθίας για υπεξαίρεση χρημάτων που είχαν δοθεί στη μνήμη των 21 μαθητών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη




   






 Σήμερα πραγματοποιήθηκε η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τον πρώην δήμαρχο Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και τον πρώην ταμία οι οποίοι κατηγορήθηκαν για υπεξαίρεση ύψους 1,3 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα αφορούσαν μεταξύ άλλων σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή έργων στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη.

Ποιοι κινδυνεύουν από τον καύσωνα - Οδηγίες προστασίας


KAFSONAS12



Σύμφωνα με την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, το ΕΚΑΒ και το υπουργείο Υγείας, από τον καύσωνα κινδυνεύουμε όλοι, εάν δεν προστατευτούμε, αλλά περισσότεροι τα μωρά και οι ηλικιωμένοι. Διαβάστε γενικές οδηγίες προφύλαξης από τον καυτό ήλιο.

Λεκές από λάδι; Αυτή τη λύση τη γνωρίζεις;

Λεκές από λάδι; Αυτή τη λύση τη γνωρίζεις;
Πρόσθεσε το καλαμποκάλευρο στη λίστα μετά ψώνια σου για έναν ακόμα λόγο.

ΕΕ: Ρουμάνοι και Έλληνες οι πιο σκληρά εργαζόμενοι


ΕΕ: Ρουμάνοι και Έλληνες οι πιο σκληρά εργαζόμενοι

Το επιστημονικό προσωπικό του ερευνητικού ινστιτούτου Coe-Rexecode, με έδρα το Παρίσι,  εξέτασαν τον αριθμό των "πραγματικών" ωρών εργασίας σε κάθε κράτος μέλος της ΕΕ τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Επανέρχονται οι μισθοί των δικαστικών στα επίπεδα του 2012










    Με τροπολογία στη Βουλή αποκαθίστανται οι αποδοχές τους στα προ περικοπών επίπεδα
Tροπολογία με την οποία αποκαθιστά τις αμοιβές των δικαστικώντων οποίων οι περικοπές κρίθηκαν παράνομες και αντισυνταγματικές με Δικαστικές αποφάσεις, όπως αποκάλυψε "το Βήμα" την περασμένη Κυριακή, κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

If I Had A Hammer Trini Lopez

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

«Ιπποκράτης» με πηλίκιο στην άγονη γραμμή!



    






Στη Σχοινούσα βρέθηκε το πλοίο Γενικής Υποστηρίξεως «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» του Πολεμικού Ναυτικού στο οποίο επιβαίνει διακλαδική Υγειονομική Ομάδα στα πλαίσια του προγράμματος «παροχής πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους κατοίκων του Αιγαίου». 
    Η Ιατρική  ομάδα που απαρτίζεται από , παθολόγοκαρδιολόγο,χειρούργοπαιδίατροακτινολόγοουρολόγογυναικολόγο,μικροβιολόγο και οδοντίατρο, «αποβιβάστηκε» χτες στο νησί της άγονης γραμμής  για να προσφέρει τις υπηρεσίες σε όσους διαμένουν εκεί. Στελέχωσαν  το Ιατρικό Κέντρο του νησιού και δεν άφησαν μικρό αλλά και μεγάλο που να μην τον εξετάσουν. 
    Χθες ο «Προμηθεύς» βρέθηκε στην Ηρακλειά και αύριο στη Σίκινο ενώ τους «περιμένει» και η Φολέγανδρος .
    Μόνο με τις «επιχειρήσεις» αυτές του υπουργείου  Εθνικής Άμυνας  βλέπουν οι κάτοικοι των μικρών νησιών της  άγονης γραμμής τόσους ιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων στον τόπο τους.

Τα περίπτερα καταργούνται...




erpaodpas







Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα. Κάθε περιπτερούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρησή του μια και τα περίπτερα καταργούνται

Βρήκαν πανέξυπνη πατέντα για να γλιτώνουν το τεκμήριο


tekmisoida









Κι όμως κάποιοι βρήκαν ένα κενό νόμο και κατάφεραν να βρουν λύση για να γλιτώσουν το τεκμήριο του ΙΧ που διαθέτουν.
Σύμφωνα με το Capital.gr έκαναν το εξής: Πηγαίνουν κάθε μήνα και καταθέτουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους και έτσι δεν προκύπτει τεκμήριο διαβίωσης

Στις 7 Ιουλίου τοποθετούνται στην ΕΛΑΣ 1.536 δημοτικοί αστυνομικοί (έγγραφο)




Την τοποθέτηση 1.536 δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛΑΣ προβλέπει έγγραφo της Ελληνικής Αστυνομία που έχει σταλεί σε όλες τις διευθύνσεις και Α.Τ. της χώρας με θέμα ««Προσωρινή τοποθέτηση πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία». Σύμφωνα με το έγγραφο στις 2/7 ξεκινούν τα διαδικαστικά της -προσωρινής- ένταξης – και στις 7/7 γίνεται ανάληψη υπηρεσίας!

Δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έναν οικονομικό και τρία φέσια η συνεισφορά του μεγαλύτερου Μπαταχτσή της Ευρώπης..


Μέσα  στο εικοστό αιώνα η Γερμανία φέσωσε τον κόσμο τρεις φορές προφασιζόμενη την ανάγκη επιβίωσης του Γερμανικού λαού. Και αν υπάρχει Γερμανία σήμερα, αυτό οφείλεται αφενός στη διορατικότητα των ΗΠΑ, οι οποίες θυσίασαν τεράστια ποσά ύστερα από δυο παγκοσμίους πολέμους, κι αφετέρου στην καλή θέληση των ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες παρόλο το βαρύτατο οικονομικό τίμημα που υπέστησαν από τη βιαιότητα των ναζί,

Aπίστευτο άρθρο περιφερειακού συμβούλου: Μην κάψετε την ηρωίνη. Δώστε την δωρεάν στα πρεζόνια!







Τη συνήθεια του να προκαλεί ώστε να παραμένει με κάθε τρόπο στην επικαιρότητα συνεχίζει ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και πρόεδρος στη “Δημιουργία, ξανά”, Θάνος Τζήμερος.

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2014- Μήνυμα μιας απόφοιτης του ΚΕΘΕΑ: Ο χρήστης ουσιών χρειάζεται δύο ευκαιρίες

«O χρήστης ουσιών χρειάζεται δύο ευκαιρίες. Την πρώτη πρέπει να τη δώσει ο ίδιος στον εαυτό του, πηγαίνοντας σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Τιμωρία αλά ελληνικά – Έκοψαν στο μισό μισθό δημοτικού υπαλλήλου γιατί κατήγγειλε φαινόμενα διαφθοράς





Μία απίστευτη υπόθεση έφερε χτες στο προσκήνιο η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς, στην οποία υπάλληλος καθαριότητας υπέστη μείωση μισθού 50% επειδή κατήγγειλε περιστατικά αδιαφάνειας στην υπηρεσία της.

Εκλέχθηκαν οι τέσσερις νέοι μητροπολίτες.

Τέσσερις νέους μητροπολίτες εξέλεξε η Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που συνεδρίασε σήμερα στην Μονή Πετράκη.

"Σφαγή" στις εξετάσεις της Α' Λυκείου με την Τράπεζα Θεμάτων - Δεκάδες παιδιά μένουν στην ίδια τάξη

Η εφαρμογή για πρώτη φορά των θεμάτων της Τράπεζας Θεμάτων, δεν φαίνεται να λειτούργησε επ' ωφελεία των μαθητών της Α' Λυκείου. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αναμένεται... βαθμολογική σφαγή.

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Αυτοκίνητο "κόβει" ταχύτητα όταν πλησιάζει κάμερες καταγραφής ορίων ταχύτητας

Παρελθόν φαίνεται ότι σκοπεύει να καταστήσει τα πρόστιμα για όρια ταχύτητας η Hyundai. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστραλιανής ιστοσελίδας drive.com.au, κατά το λανσάρισμα του Hyundai Genesis στη Σεούλ, ο Γκουΐντο Σένκεν, εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι το νέο μοντέλο θα «ξέρει» πού βρίσκονται οι κάμερες καταγραφής ορίων ταχύτητας και θα επιβραδύνει εάν οι οδηγοί του τρέχουν περισσότερο από όσο επιτρέπεται.

Ο καυτός Ιούλιος της κυβέρνησης

Ο καυτός Ιούλιος της κυβέρνησης
Ιδιαίτερα καυτός αναμένεται για την κυβέρνηση ο Ιούλιος, που ξεκινά με μειώσεις επικουρικών συντάξεων και ψήφιση των προαπαιτούμενων και ολοκληρώνεται με την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου που θα προκύψει από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.

2.500.000 εκατ. Έλληνες δεν έχουν κάνει φορολογική δήλωση! Λαική επανάσταση μη πληρωμής!

Επιτέλους οι πολίτες της Κολομβίας των Βαλκανίων αντιστέκονται με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να σκοτώσει το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

ΦΩΤΟ-Κραυγή αγωνίας σε ετικέτα φορέματος

ΦΩΤΟ-Κραυγή αγωνίας σε ετικέτα φορέματος

Τα πνευματικά επαγγέλματα "καθυστερούν" την άνοια

Τα πνευματικά επαγγέλματα καθυστερούν την άνοια