Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σε φορείς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης οι πρώην δημοτικοί αστυνόμοι

Σε φορείς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης οι πρώην δημοτικοί αστυνόμοι

Αποφάσισε 48ωρες η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Αποφάσισε 48ωρες η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Ενδιαφέρον βίντεο! Έλληνες εναντίον Ελλήνων...


«Γαλάζια Σημαία» στη νεκρή θάλασσα του Στρατωνίου

18-31-1--4-thumb-large

Οι δύο λύκοι (ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ)

Ένα βράδυ ένας γέρος Ινδιάνος Τσερόκι, μιλούσε στον εγγονό του για την αιώνια μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων:

Ανοιχτά Σχολειά











"Eκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή".
     Στη φράση αυτή του Βίκτωρα Ουγκό,από το λόγο που εκφώνησε το 1847 στη Βουλή των Ομοτίμων της Γαλλίας, αποτυπώνεται επιγραμματικά η άποψη ενός από τους σημαντικότερους συγγραφείς του 19ου αι.για την αξία, τη σημασία και τη συμβολή της εκπαίδευσης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

michelle The Beatles

http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

Το κόκκινο σκαθάρι

Πρώτες βοήθειες στις καλοκαιρινές διακοπές που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

Οι διακοπές σημαίνουν ξεκούραση, ξεγνοιασιά, θάλασσα και ανεμελιά. Για να μας μείνει όμως αξέχαστο και το φετινό καλοκαίρι πρέπει να προσέξουμε πώς θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές, αλλά και να ξέρουμε ακριβώς πώς να ενεργήσουμε σε κάθε περίπτωση που χρειαστούν πρώτες βοήθειες.

Ο Γολιάθ ήταν θύμα του Δαβίδ: Ανατροπή για τη διασημότερη βιβλική ιστορία!



  



  Ο Γολιάθ ήταν ένας γίγαντας πολεμιστής που πολέμησε ενάντια στον μικρόσωμο βοσκό Δαβίδ, ο οποίος κατάφερε να τον νικήσει χτυπώντας τον με μία σφεντόνα. Ωστόσο εδώ και αιώνες φαίνεται ότι αναπαράγουμε την λάθος εκδοχή της ιστορίας, παραλείποντας ορισμένα κρίσιμα γεγονότα που παρουσιάζουν μια άλλη οπτική.

Οι τροφές που μπορούμε να φάμε εβδομάδες μετά την ημερομηνία λήξης

Πολλέςφορές παρασυρόμαστε από την προτεινόμενη ημερομηνία κατανάλωσης που αναγράφεται στις συσκευασίες και καταλήγουμε να πετάμε στα σκουπίδια τρόφιμα που δεν έχουν χαλάσει και είναι απολύτως ασφαλή προς κατανάλωση.

Έρχεται πρόγραμμα για 12.000 επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων 25 έως 66 ετών!



aed12

Την έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης και την απεμπλοκή των κοινοτικών κονδυλίων ,αναμένει η κοινή υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που θα αφορά 12.000 επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 25 εώς 66 ετών...

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις…

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η πιο όμορφη εικόνα του Μουντιάλ
Ο Γιώργος Σαμαράς μετά το τέλος του αγώνα πρόσφερε την πιο όμορφη εικόνα του Μουντιάλ αποδεικνύοντας ότι εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι και σπουδαίος άνθρωπος.

Άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών

Αρχίζει στις 24 Ιουνίου η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικώνΑνοιξε την Τρίτη η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου.

Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει !!!!

«Ελληνικό έπος στη Βραζιλία...»
Τρελαμένος... με την επική πρόκριση της εθνική μας ήταν και ο διεθνής Τύπος, αφιερώνοντας διθυραμβικά σχόλια για τους διεθνείς μας και την Ελλάδα.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
524 - Οι Φράγκοι νικούν τους Βουργουνδούς στη μάχη του Βεζερόνς.

Η Ευρώπη αποφασίζει για την υποψηφιότητα της Αλβανίας για ένταξη στην ΕΕ


tirana alvania



Το ενδεχόμενο επίσημης υποψηφιότητας της Αλβανίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει σήμερα Τρίτη το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεδριάζει υπό την προεδρία του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου στο Λουξεμβούργο.