Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ωραίοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!


O Θεός και οι Έλληνες



  • PDF
Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.
"Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο" τους ξεκαθάρισε. "Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι".
Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (Help The Beatles)

Δωρεάν σπιρομέτρηση για καπνιστές από το δήμο Θεσσαλονίκης

Δωρεάν σπιρομετρήσεις για καπνιστές και πρώην καπνιστές ή άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, άνω των 40 ετών διενεργεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με κλιμάκιο πνευμονολόγων,

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΝΕΚΟΣ; ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ»


    






   Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν σήμερα το 1828 μίλησε για “νενέκους” και είπε το “φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους’’. Από τότε το “νενέκος” είναι η χειρότερη προσβολή που μπορεί να δεχτεί πολιτικός. Πολλοί την έχουν εκστομίσει την προσβολή.
    Ποιος ήταν ο Νενέκος και γιατί το όνομά του έγινε συνώνυμο της εθνικής προδοσίας;

Αυτό το σκυλί πάει κάθε εβδομάδα στην Εκκλησία !!! Μπορείτε να φανταστείτε γιατί;

dog-mass2
Αυτό θα πει αγάπη και αφοσίωση!Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να δείτε έναν σκύλο μέσα σε μια εκκλησία, και ειδικά την ώρα της λειτουργίας. Στην μικρή πόλη Σαν Ντονάσι όμως, που βρίσκεται κοντά στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, οι κάτοικοι έχουν εξοικειωθεί πλέον με αυτή την εικόνα.

Ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας


 Ο νέος βασιλιάς της Ισπανίας

Θεσσαλονίκη-Διαμαρτυρία συνταξιούχων


Θεσσαλονίκη-Διαμαρτυρία συνταξιούχων

ΦΩΤΟ-Κλήση σε όχημα της αστυνομίας


ΦΩΤΟ-Κλήση σε όχημα της αστυνομίας

Ανέκδοτo με πολιτικούς


Ο Ομπάμα κι η Μενεγάκη
Είμαστε στην Αμερική, σε ένα μπαρ, όπου κάθεται η Χίλαρι Κλίντον με τον Ομπάμα και σχεδιάζουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Ένας τύπος μπαίνει μέσα, τους βλέπει και τα παίζει. Πάει στον μπάρμαν και του λέει:

- Ρε, φίλε, είναι αυτοί που νομίζω;
- Ναι, αυτοί είναι.
Οπότε τους πλησιάζει και λέει:

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Από πού πήραν το όνομα τους τα ελληνικά νησιά

Το ελληνικό καλοκαίρι έφτασε εδώ και 18 ημέρες, αν και ο καιρός κάνει παιχνιδίσματα, οι Έλληνες δεν πτοούνται, καθώς κατακλύζουν τις πλαζ και τα beach bars! Ο κάθε Έλληνας περιμένει εναγωνίως τη στιγμή που το γραφείο του θα είναι μίλια μακριά! 

Τα οφέλη της κανέλας στον οργανισμό σας!

Μυρίζει υπέροχα και δίνει απίστευτη γεύση σε φαγητά και γλυκά. Η κανέλα εκτός από θαύματα στη μαγειρική, κάνει και θαύματα στον οργανισμό μας. Τα οφέλη της είναι πολλαπλά. Πάμε να τα δούμε ένα-ένα:

Ξηροφθαλμία λόγω της οθόνης υπολογιστή

Ξηροφθαλμία λόγω της οθόνης υπολογιστήΑλλαγές στη σύνθεση των δακρύων προκαλεί η οπτική κόπωση που καλείται στα μάτια από την διαρκή χρήση των οθονών, με αποτέλεσμα ο σύγχρονος άνθρωπος να κινδυνεύει περισσότερο από ξηροφθαλμία σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, υποστηρίζουν Ιάπωνες ερευνητές.

Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια!

Έκλεισαν τη Βουλή και διέγραψαν τυχόν ευθύνες για τα υποβρύχια!Η δικογραφία κατά Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου διαβιβάστηκε λίγες μόνο ώρες πριν κλείσει η Βουλή, ενώ «αράχνιαζε» για μήνες στα συρτάρια.
Δικογραφία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης των πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου και Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε στη Βουλή από την εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα


Τα γεγονότα… σαν σήμερα

1269 - Ο βασιλιάς Λουδοβίκος Θ΄ της Γαλλίας εκδίδει διαταγή, σύμφωνα με την οποία όλοι οι Εβραίοι υποχρεώνονται να φέρουν ειδικό κίτρινο σήμα.