Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


http://roykoymoykoy.blogspot.gr/

ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες


ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Οι τροφές της μακροζωίας

Ποιες τροφές μας βοηθάνε στο να διατηρήσουμε το δέρμα και το σώμα μας λαμπερό και νεανικό για περισσότερα χρόνια; Υπάρχουν μυστικά στην διατροφή των κατοίκων της Ικαρίας που καταφέρουν με ευκολία και πλησιάζουν τα 90 έτη; Για κοιτάξτε την παρακάτω λίστα και σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχνάτε να συμπεριλαμβάνετε τα παρακάτω «ελιξίρια» στην διατροφή σας!

Από τους δήμους το επόμενο κύμα κινητικότητας - διαθεσιμότητας


Από τους δήμους το επόμενο κύμα κινητικότητας - διαθεσιμότητας

Σώα και αβλαβής η Χαλκιδική μετά το σεισμό


xalkidikiΔεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές μετά την ασθενή σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 20.10 σε θαλάσσια περιοχή νότια της Σιθωνίας στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 41 χλμ ανατολικά του Παλιουρίου Κασσάνδρας και 141 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν στα 12,5 χλμ.

Νέα λαιμητόμος σε κύριες και επικουρικές συντάξεις



sintakseis222Στις κύριες συντάξεις επεκτείνεται, σύμφωνα με το αναθεωρημένο μνημόνιο 2015 – 2018, η «ρήτρα ελλείμματος» υπεύθυνη για τις νέες μειώσεις που έρχονται από την 1η Ιουλίου στις επικουρικές συντάξεις. Η εν λόγω ρύθμιση θα ισχύσει από 1 Ιανουαρίου του 2015 και θα φέρει νέες μειώσεις στις ήδη «πετσοκομμένες» αναλογικές συντάξεις την ίδια ώρα που το κράτος θα εγγυάται μόλις τη βασική σύνταξη των 360.

Αναζητείται λύση για τον φόρο ιδιοκατοίκησης


Αναζητείται λύση για τον φόρο ιδιοκατοίκησης

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει καμία σκέψη να επιστρέψει ο συγκεκριμένος φόρος που καταργήθηκε το 1999 και εξετάζεται η δημιουργία νομοτεχνικής βελτίωσης προκειμένου να μην υπάρξει αλαλούμ.

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Οι πολιτικές εφημερίδες

Οι πολιτικές εφημερίδες

Πώς πρέπει να καθαρίζουμε τον υπολογιστή μας

Ο υπολογιστής μας έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Περνάμε ατελείωτες ώρες τρώγοντας και πίνοντας μπροστά στο λάπτοπ μας. Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο βρώμικο είναι;

Η Ελλάδα μεταξύ των 10 πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου



Ξεπεράσαμε Σιέρα Λεόνε και Καμπότζη-Η Ελλάδα μεταξύ των 10 πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου


piesi.Το λένε και το ξέρουμε και το ζούμε, παρά την κατά καιρούς αισιοδοξία.
Την τέταρτη θέση στη λίστα των πιο δυστυχισμένων χωρών του κόσμου, μόλις μία θέση πάνω από τη Συρία, καταλαμβάνει η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων Gallup, η Ελλάδα έρχεται τέταρτη αφήνοντας πίσω της τη Συρία και τη Σιέρα Λεόνε, την Κύπρο, την Καμπότζη και το Λίβανο.