Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 19-11-2014


Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες...
στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν αρχικά τα δυτικά τμήματα αλλά σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια του νησιού να φτάνει κατά τόπους τους 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι αργά το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.


Πηγη:meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου