Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε γιατί το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει πολλή Coca Cola!





 Ο Sandy Douglas πίνει μία Coca Cola την ημέρα. Του αρέσει να την πίνει νωρίς, πριν από το μεσημέρι. Μάλιστα, κάποιες φορές την προτιμά μαζί με τον καφέ του. Όμως, όταν το κλασικό ποτήρι της Coca Cola αδειάσει, σύμφωνα με το newmoney, δεν επιτρέπει στον εαυτό του την πολυτέλεια μιας δεύτερης. “Ίσως να πιω μια Coke Zerο το απόγευμα”, λέει, αλλά αποφεύγει την κανονική, που έχει πολλές θερμίδες, αποκαλύπτει στο Businessweek.

Για οποιονδήποτε άλλο, αυτό δεν θα ήταν κάτι παράξενο. Αλλά ο Douglas είναι ο πρόεδρος της αμερικανικής μονάδας της Coca Cola. Ο άνθρωπος που πληρώνεται για να πείσει τους Αμερικανούς να πίνουν όση περισσότερη Coca Cola γίνεται, αρνείται ο ίδιος να ξεπεράσει το ένα ποτήρι την ημέρα.
Στα 52 του χρόνια, έχοντας περάσει 26 χρόνια στην Coca Cola, ο Douglas μοιάζει με τον τυπικό μάνατζερ. Ντύνεται με σκουρόχρωμα κοστούμια, παίζει γκολφ και δεν χάνει ευκαιρία να “διαφημίσει” το προϊόν του.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola, Muhtar Kent, όρισε τον Douglas επικεφαλής της εταιρείας για τη Β. Αμερική τον Ιανουάριο, ουσιαστικά ζητώντας του να αντιστρέψει τις πωλήσεις του αναψυκτικού στην αγορά αυτή, οι οποίοι πέφτουν εδώ και μία δεκαετία. Έτσι, ο Douglas περνά τις μέρες του στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ατλάντα, αναζητώντας τρόπους να φέρει σε πέρας το σχεδόν αδύνατο έργο που του ανατέθηκε


http://ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου