Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το θέατρο του...παράλογου!



Νίκας τοις...προεδρεύσι κ. Γκλέτσο; Σας ικανοποιεί έτσι;
Τα κείμενα της εκκλησίας, δεν αλλάζουν σύμφωνα με το πολίτευμα.Παραμένουν αναλλοίωτα και το "τοις Βασιλεύσι" δεν εννοεί τους  Βασιλείς (μας), αλλά έχει σχέση με τη Βασιλεία των ουρανών.Εάν εννοούσε τους κατά κόσμον ηγέτας, θα έπρεπε να λέει:
"...τοις προεδρεύσι, τοις πρωθυπουργεύσι, τοις υπουργεύσι και των λοιπών καταστροφέων και λεηλατησάντων την χώραν ταύτην" Κοιτάξτε λοιπόν το Δημαρχείο σας και τα διόδια (για τα οποία σας δικαιώνουμε απόλυτα)  και αφήστε τις μικρότητες, που δεν σας ταιριάζουν.
ΑΛΕΞ 
Με ευτράπελα έγινε ο αγιασμός σε σχολείο στη Στυλίδα παρουσία του Απόστολου Γκλέτσο. Ο δήμαρχος ήρθε σε σύγκρουση με τον ιερέα που έκανε τον αγιασμό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, να επανέλθει αφότου ολοκληρωθεί και να δώσει νέα συνέχεια στην κόντρα.


Σύμφωνα με το stilida.com όλα ξεκίνησαν όταν ο ιερέας από την ενορία Παλαιοκερασιάς  έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού “Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ  εὐλόγησον τὴν  κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ….”. Ο Απόστολος Γκλέτσος του ζήτησε  να αντικαταστήσει τη λέξη βασιλεύσι με τη λέξη ευσεβεύσι, κάτι το οποίο δεν έκανε ο πάτερ Ιωάννης, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.
Ο κ.Γκλέτσος επέστρεψε και όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο η ένταση συνεχίστηκε με τον δήμαρχο να λέει «Τώρα μιλάω εγώ» και να προσθέτει: «Αν το συνεχίσετε, θα το συνεχίσω και εγώ. Αν θέλετε διάλογο θα έχετε διάλογο» και αμέσως αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων των παιδιών.
 πηγη:defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου