Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Τεράστια πρόκληση από τον Βενιζέλο-Πήρε το Learjet της πολεμικής αεροπορίας και πήγε στις Βρυξέλλες


benizelos vrikseles
Οι υπουργοί της κυβέρνησης όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλούν για αναγκαίες περικοπές, προκειμένου η χώρα να πάρει το δρόμο της ανάπτυξης. Περικοπές ωστόσο που αφορούν μόνο τους πολίτες, αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια που κάποιοι από εμάς δεν θα μπορούσαμε ποτέ μας να φανταστούμε.

Πρώτος και καλύτερος ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ποτέ στο παρελθόν δεν φοβόταν να προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα με τις επιλογές τους. Παλιότερα, όταν όλοι οι υπουργοί καλούνταν να μετακινούνται με αυτοκίνητα μικρού κυβισμού, ο ίδιος παρέλαβε μια αλεξίσφαιρη BMW που κόστιζε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο κράτος.
Φέτος, πέρασε και «πίστα», αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», ο κ. Βενιζέλος επέλεξε να μετακινείται με πολυτελές Learjet για τα συνέδρεια και τις διακοπές τους, αντί να μπει σε συμβατικό αεροπλάνο, κανόνισε να πεταχτεί από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες με leajet της πολεμικής αεροπορίας. Μάλιστα, μετά το πέρας της έκτακτης σύσκεψης, το «Εμπραέρ» τον επέστρεψε στο νησί, προκειμένου να συνεχίσει τις διακοπές του.
Σε μια εποχή που η πλειοψηφία των Ελλήνων παρακαλάνε για μια δουλειά, ο κ. βενιζέλος προσθέτει συνεχώς δαπάνες στα κρατικά έξοδα. Δαπάνες τις οποίες πληρώνει ο λαός με το αίμα του..
.
spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου