Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η μελέτη για τα υδροπλάνα στη Θεσσαλονίκη


Ξεκίνησε η μελέτη για τα υδροπλάνα στη Θεσσαλονίκη

Τι συζήτησαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΘ Στέλιος Αγγελούδης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνάντησή τους
Συνάντηση εργασίας ανάμεσα στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ Στέλιο Αγγελούδη και στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία διοίκησης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρία θέματα:
1.   Η υποστήριξη της ΟΛΘ ΑΕ στην θαλάσσια συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Αγγελούδης διαβεβαίωσε ότι το λιμάνι θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τα πλοία που πραγματοποιούν τα δρομολόγια στην Α’ προβλήτα , έως ότου εξευρεθεί οριστική λύση του χώρου αφίξεων- αναχωρήσεων.
2.   Υποδομές για τα υδροπλάνα. Ήδη ξεκίνησε η μελέτη, ώστε να φανεί ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν στο λιμάνι, ώστε να γίνει εφικτή η προσγείωση και η απογείωση υδροπλάνων.
3.   Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων. Ο κ. Αγγελούδης ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των φορέων της πόλης και των αυτοδιοικητικών παραγόντων από τις Βόρειες Σποράδες. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο για αυτή την πρωτοβουλία.
«Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σταθερά εργαζόμαστε για την προώθηση όλων των ζητημάτων που αφορούν την πόλη και άπτονται της λειτουργίας του λιμένος. Η τουριστική κίνηση της ευρύτερης περιοχής μπορεί να ενισχυθεί ουσιαστικά με την αξιοποίησης του λιμένος. Στη σημερινή συνάντηση με το δήμαρχο παρουσιάσαμε μια σειρά παρεμβάσεων για τρία θέματα που συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουρισμού και της αναψυχής των Θεσσαλονικέων, τις οποίες η ΟΛΘ ΑΕ δρομολογεί άμεσα» τόνισε ο κ. Αγγελούδης σε δηλώσεις του.
Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου