Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Χρυσοβελώνη: Παράνομη και καταχρηστική η αξιολόγηση

Χρυσοβελώνη: Παράνομη και καταχρηστική η αξιολόγηση


Το γεγονός μάλιστα ότι επιχειρεί με δικολαβίστικα τεχνάσματα να ταυτίσει αξιολογήσεις και διαθεσιμότητες δείχνει πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
υποτιμά όχι μόνο το δικαστήριο αλλά και την κοινή γνώμη» αναφέρει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε δήλωσή της για τη σημερινή απεργία της ΑΔΕΔΥ και την προσφυγή του κ. Μητσοτάκη στη Δικαιοσύνη, και συνεχίζει:
«Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα οφείλουμε να επαναλάβουμε στον κ. Μητσοτάκη ότι:
1. Πριν λίγες μέρες ο αρμόδιος φορέας της Πολιτείας (ΕΚΔΔΑ) που ο ίδιος εποπτεύει – όχι δηλαδή η ΑΔΕΔΥ ή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες- απέρριψε το σύστημα αξιολογήσεων Μητσοτάκη (ν. 4250/14) ως αυθαίρετο και αντιφατικό!
2. Για τους «διαθέσιμους» καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης τον «άδειασαν» σήμερα τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος όσο και η υφυπουργός του κ. Χριστοφιλοπούλου, που υποσχέθηκαν από κοινού ότι οι σχετικές διαδικασίες θα αναθεωρηθούν άμεσα!
Μετά τα παραπάνω, γίνεται σαφές ότι δεν πρέπει να φταίει στον κ. Μητσοτάκη καμία ΑΔΕΔΥ. Η ομολογία αποτυχίας των πολιτικών του, δυστυχώς για εκείνον, έρχεται από την ίδια τη Συγκυβέρνηση» τονίζει η κ. Χρυσοβελώνη.
enikos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου