Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Τζιτζικώστας: Δεν χαρίζω σε κανέναν τη νίκη


Τζιτζικώστας: Δεν χαρίζω σε κανέναν τη νίκη

Επισήμανε ότι η κομματική ταυτότητα του μέλους της Ν.Δ. παραμένει στο συρτάρι που την έχει τοποθετήσει από καιρό, λέγοντας ότι η παράταξή του είναι καθαρά αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη, ενώ σε ερώτηση αν θα πηγαίνει σε εκδηλώσεις της Ν.Δ. απάντησε "πηγαίνω όπου με καλούν".
Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι του τηλεφώνησαν "όλοι" για να τον συγχαρούν για τη νίκη του στις εκλογές - και από τη Ν.Δ. (συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Καραμανλή) - εκτός από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντίπαλο στη μάχη των εκλογών Γιάννη Ιωαννίδη.
Για τον εαυτό του τόνισε ότι άρχισε να αντιλαμβάνεται πως μπορεί να κερδίσει τις εκλογές περίπου 10 μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας διήνυσε 50.000 χιλιόμετρα για να πείσει τους πολίτες για τον αυτοδιοικητικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξής του "Αλληλεγγύη". Εξήγησε πως όταν αναδείχθηκε στη θέση του περιφερειάρχη, μετά την έκπτωση από το αξίωμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο στόχος του ήταν όχι να παραμείνει μόνο 1,5 χρόνο σε αυτή, αλλά να εξασφαλίσει μια πενταετή θητεία, με καθαρή λαϊκή εντολή, για να "διορθώσει λάθη" της προηγούμενης διοίκησης και να συνεχίσει το έργο του.
Για τους περιφερειακούς συμβούλους που τον ακολούθησαν σημείωσε πως "δέχθηκαν όσες πιέσεις μπορείτε να φανταστείτε", αλλά άντεξαν και στήριξαν το εγχείρημά του.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου