Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Καιρός:για Δευτέρα 23 Απριλίου 2018



Τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές μόνο νεφώσεις στα ηπειρωτικά, το Βόρειο Αιγαίο, και την Κρήτη. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει το μεσημέρι και απόγευμα κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 29 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 10 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 23, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 26, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 25, και στην Κρήτη από 8 έως 21.

Το χαλί που το πατούσαν όλοι: Ένα υπέροχο παραμύθι για τα προσωπικά όρια


Μια φορά κι έναν καιρό στα βάθη της Περσίας ήταν το πιο όμορφο, το πιο πολύτιμο, το πιο ακριβό και ξεχωριστό χαλί του κόσμου. Το διακοσμούσαν παραστάσεις που περιέγραφαν τη χαρά της ζωής και ήταν κατασκευασμένο από μετάξι και ίνες από χρυσό και ασήμι. Ο ιδιοκτήτης του, ένας έμπορος χαλιών, ήταν τόσο περήφανος για το απόκτημά του, που αντί να το κρεμάσει, όπως και όλα τα άλλα χαλιά, το έστρωσε στην είσοδο, για να το καμαρώνει ο ίδιος αλλά και για να είναι το πρώτο πράγμα που θα έβλεπε ο κάθε πελάτης την ώρα που θα έμπαινε στο μαγαζί του.

25 πρώην διαρρήκτες αποκαλύπτουν τι αφήνει το σπίτι σας εκτεθειμένο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι εκείνα τα σημάδια που βλέπουν οι διαρρήκτες και τους πείθουν για το αν πρέπει να εισβάλλουν σε ένα σπίτι ή όχι; Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία αποκαλύπτει ποια είναι τα σημεία που αφήνουν το σπίτι σας εκτεθειμένο σε ληστείες.
Η Co-operative Ασφαλιστική Εταιρεία μίλησε με 25 πρώην διαρρήκτες και έβγαλε τα συμπεράσματά της για το ποια είναι τα σημάδια που κοιτάνε οι εισβολείς και ποια είναι αυτά που παραβλέπουν.

Τελικά η FRONTEX είναι για να διευκολύνει την είσοδο των λάθρο, η για να την εμποδίσει;


Τι σκατά σύνορα φυλάνε;

Στον εντοπισμό πενήντα εννιά (59) λαθρομεταναστών προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2018'' για τη μεταφορά παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα....

Αριστοτέλης: «Πώς εξοντώνεται ένας λαός» - Το εφαρμόζουν πάνω μας...



Δυόμιση χιλιάδες χρόνια μετά που ο Αριστοτέλης έγραψε τα «Πολιτικά» αποδείχθηκε όχι μόνο...
επίκαιρος και σοφός αλλά φάνηκε να ήξερε τον σχεδιασμό όσων ήθελαν να εξοντώσουν το λαό ο οποίος είναι ο ίδιος από τότε μέχρι σήμερα.

Αλλά και ο Πλάτωνας είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες. Το ίδιο όμως φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Κουρτς ο "Τουρκοφάγος": Μη διανοηθείτε να κάνετε προεκλογικές ομιλίες στην Αυστρία


Freepen.gr - Ο Αυστριακός καγκελάριος, Σεμπάστιαν Κουρτς, προκαλεί ξανά νευρική υστερία στην Αγκυρα αφού χαρακτήρισε ανεπιθύμητους τους Τούρκους πολιτικούς που τυχόν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε προεκλογικές ομιλίες σε ομοεθνείς τους στην Αυστρία.

Όπως μεταδίδει το ΤΑΣΣ ο Κουρτς δήλωσε ότι ««Αν η Τουρκία προγραμματίσει ξανά να οργανώσει παρόμοιες ομιλίες, αυτήν τη φορά μπορώ σίγουρα να πω μόνο ένα πράγμα: τέτοια γεγονότα είναι ανεπιθύμητα και δε θα τα επιτρέψουμε» .

Δείτε ποια χώρα άλλαξε και επίσημα όνομα!



Ο βασιλιάς της Σουαζιλάνδης, ο τελευταίος απόλυτος μονάρχης της Αφρικής, ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/04) ότι η χώρα του θα αποκαλείται στο εξής «Εσουατίνι», με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από την κήρυξη της ανεξαρτησίας.

«Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι η Σουαζιλάνδη θα ξαναπάρει το αρχικό όνομά της», ανέφερε ο βασιλιάς Μσουάτι Γ΄, σε ομιλία του στο κατάμεστο στάδιο της πόλης Μανζίνι.

Σοκαριστικά στοιχεία σε έκθεση του ΟΟΣΑ για την παιδεία: 99 στους 100 μαθητές της Γ’ Λυκείου πηγαίνουν φροντιστήριο..



Η έκθεση του ΟΟΣΑ με τίτλο «Εκπαίδευση για ένα Λαμπρό Μέλλον στην Ελλάδα», περιλαμβάνει το εύρημα ότι 99 στους 100 μαθητές της Γ’ Λυκείου στην Ελλάδα, παρακολουθούν φροντιστήρια ή ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι επόμενες δύο χώρες στη λίστα είναι η Κορέα με το 90% των μαθητών να καταφεύγουν στα φροντιστήρια και η Κίνα με 85%.

Μέχρι πότε υποβάλλονται οι φορολογικές δηλώσεις στο Taxisnet



Οι ηλεκτρονικές πύλες του Taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2018 άνοιξαν και ο χρόνος πλέον αρχίζει να τρέχει για 6,2 εκατ. νοικοκυριά.

Με την προθεσμία να εκπνέει στο τέλος Ιουνίου οι φορολογούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης (έντυπο Ε1) έχουν:

Διδακτορικές σπουδές και στα τμήματα των ΤΕΙ!



Πανεπιστήμια με τη …βούλα, γίνονται πλέον τα ΤΕΙ της χώρας, καθώς ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, προχώρησε σε μια κίνηση την οποία κανένας άλλος πολιτικός δεν είχε δεχτεί ως σήμερα.


Με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δίνει τώρα τη δυνατότητα εκπόνησης και οργάνωσης διδακτορικών σπουδών στα τμήματα των ΤΕΙ.

Αυτές είναι οι συσκευές που... ευθύνονται για τους "φουσκωμένους" λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος



Υπάρχουν μερικές συσκευές μέσα στο σπίτι που γνωρίζετε ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλες τις οποίες δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.
Ψυγείο Αν έχετε παλιό ψυγείο ο μόνος τρόπος για να μην καταναλώνει πολλή ενέργεια είναι να το αντικαταστήσετε. Όπως συμβαίνει με όλες τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές, αυτές λειτουργούν όλο το 24ωρο και είναι εξαιρετικά ενεργοβόρες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/4/2018

                                                                    

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων