Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Καιρός:για Πέμπτη του Πάσχα 12 Απριλίου 2018.



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, αλλά και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Πέμπτη του Πάσχα 12 Απριλίου 2018. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ιδιαίτερα τις πρωινές και βραδινές ώρες οπότε και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Βάζουν διόδια σε… «επαρχιακό» δρόμο έξω από Θεσσαλονίκη!

Διόδια σε «επαρχιακό» δρόμο υψηλής επικινδυνότητας έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου μόλις προ ολίγων ημερών έγινε πολύνεκρο τροχαίο με τέσσερις ανθρώπους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.
Ο λόγος για το τμήμα της Εθνικής Οδού από τα Μάλγαρα μέχρι τον κόμβο έξω από το Πολύκαστρο Κιλκίς, το οποίο είναι το μοναδικό τμήμα της ΠΑΘΕ όπου υπάρχει αμφίδρομη κυκλοφορία χωρίς νησίδα και μάλιστα εκτός της φθοράς του οδοστρώματος δεν φέρει καν επαρκή φωτισμό σε όλη του την έκταση.

Δεν Είναι Ένας Από Εμάς, Ο Άθεος Και Αβάπτιστος Αχασβήρος

Θαύμα! Ο Άθεος και Αβάπτιστος αλλά Θεοσεβούμενος Άλεξ της Κόκκινης Φυλής έμαθε τι σημαίνει «τιμητική» στο στρατό.


Το «κόλπο» λέγεται assimilation , «αφομοίωση», δηλαδή «ενσωμάτωση», των ξένων στοιχείων στο κοινωνικό σύνολο που τους φιλοξενεί, και απόκρυψη της «ιδιαιτερότητά» τους.

Σβήνεις τα φώτα από τον καναπέ!

Όλη η τεχνολογία στις λάμπες led! Η μια με ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης, η άλλη αλλάζει χρώματα και παίζει μουσική και άλλες αναβοσβήνουν από το κινητό! Δες τώρα ποια είναι τα πλεονεκτήματα τους!

  •  Υπάρχουν λάμπες LED με ενσωματωμένο φωτοκύτταρο και ανιχνευτή κίνησης

Eurostat: Κατά 138% Αυξήθηκαν Τα Άτομα Που Πήραν Την Ελληνική Ιθαγένεια Μέσα Σε Έναν Χρόνο

Εξ αυτών, το 86% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 1,5% Ουκρανοί και το 1,2% Ρώσοι
Την ελληνική ιθαγένεια πήραν το 2016 συνολικά 33.210 άτομα, 138% περισσότερα σε σχέση με το 2015 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat. Εξ αυτών, το 86% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 1,5% Ουκρανοί και το 1,2% Ρώσοι.

Απίστευτο! ΟΙ Συριζανέλ έχουν τη λύση για την... αφρικανική σκόνη!

του Φραγκούλη Φράγκου

Αυτοί δεν παίζονται με τίποτα...

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ...

Αύξηση θητείας, προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. και εθελοντική στράτευση γυναικών για να ενισχυθεί η στρατιωτική ισχύς της χώρας


Αύξηση θητείας, προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ. και εθελοντική στράτευση γυναικών για να ενισχυθεί η στρατιωτική ισχύς της χώρας

Αυτό είναι το σχέδιο των Ενόπλων Δυνάμεων για ενίσχυση της στρατιωτικής ισχύος – Μετρούν δυνάμεις Στρατός Ξηράς, Αεροπορία και Ναυτικό
Την άμεση ανάγκη σημαντικών παρεμβάσεων στο στράτευμα, με στόχο να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε απειλή επισημαίνουν τα Επιτελεία και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Βόμβα» του ΣτΕ: Ξηλώνει το νόμο Κατρούγκαλου για τον ΕΦΚΑ

Αλυσιδωτές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, αντισυνταγματικές, ζωτικές διατάξεις της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, ξηλώνοντας ουσιαστικά τον νόμο Κατρούγκαλου.

Στη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ την προηγούμενη Παρασκευή, παραμονή του Λαζάρου, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα οι σύμβουλοι με ψήφους 17 υπέρ, 8 κατά δικαίωσαν του κλάδους των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων που προσέφυγαν στο ανώτατο δικαστήριο κρίνοντας αντισυνταγματική:

Κατέθεσες πινακίδες και το παράτησες;

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που αποφασίσατε να καταθέσετε πινακίδες στο αυτοκίνητό σας, για να μην σας φάει μια περιουσία όταν το ξαναβγάλετε στο δρόμο.

Ένα φαινόμενο που έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια είναι η απόσυρση πινακίδων από τα οχήματα με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη ακινησία τους.

Χιλιάδες προσλήψεις στους ΟΤΑ και το Δημόσιο

Χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδικά στους δήμους όλης της χώρας αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των εργαζόμενων με τους δημάρχους, πάντως, να ανησυχούν για τη χρηματοδότηση που θα λάβουν προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες μισθολογικές δαπάνες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τους 8.166 που πήραν το εισιτήριο για εργασία μέσω του διαγωνισμού, πολλοί επιλαχόντες θα κληθούν μέχρι το καλοκαίρι να πάνε να εργαστούν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/4/2018

                                                              

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων