Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Καιρός:για Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018



Τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου 2018 αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους που στα δυτικά θα είναι περισσότερες. Εξαίρεση αποτελεί το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως και της πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 7 έως 24, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 6 έως 20, στα κεντρικά και νότια από 9 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 21, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 22, και στην Κρήτη από 11 έως 21.

Όσο αγαπάς τον εαυτό σου τόσο θα αγαπάς τους άλλους.



Της Ανθής Κατερίνη.
Αποκτάς μεγαλύτερη αγάπη για τους άλλους όταν αρχίζεις να φροντίζεις τον εαυτό σου. Εάν θέλεις να τους αγαπήσεις και δεν μπορείς να το εκφράσεις, η ίδια αυτή δυσκολία υπάρχει στην σχέση σου με τον εαυτό σου. Και αν σήμερα θέλεις να τους πεις πόσο όμορφοι είναι, είναι γιατί τα λόγια και οι πράξεις σου δεν κατευθύνονται εχθρικά προς τον εαυτό σου όπως χθες.

Ουρανούπολη: Επιτάφιος με 80.000 χάντρες και πέρλες και 20.000 χρυσάνθεμα nthema/

Πάνω από 80.000 χάντρες και πέρλες και περίπου 20.000 χρυσάνθεμα - μινιατούρες χρειάστηκαν και φέτος για τον στολισμό του Επιταφίου της Ουρανούπολης, τον οποίο κάθε χρόνο φτιάχνουν με μεράκι οι γυναίκες του χωριού. 


Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια από 4 γυναίκες, οι οποίες με τη συναίνεση του ιερέα και τη βοήθεια κατοίκων της Ουρανούπολης στόλισαν έναν διαφορετικό επιτάφιο. Κάθε χρόνο το σχέδιο είναι διαφορετικό, εμπνευσμένο από βυζαντινά μοτίβα του Άγιου Όρος.

Λαέ που ψηφίζεις.......Πιό @@@άκας πεθαίνεις.. *

     "..επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους..",
     ..είπε ο βουλευτής.
     Όχι δεν τό 'πε το καθυστερημένο του χωριού, ούτε ο γραφικός ξερόλας του καφενείου.
     Το είπε έλληνας βουλευτής.
     Έχουν μαζευτεί 300 πολιτικοί απατεώνες (και μερικοί του ποινικού δικαίου), 300 τίποτα,
     ..και κάνουν κουμάντο στον τόπο.

Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τους Τούρκους και προσεγγίζουν την Ελλάδα – Τι λέει ο Αθ. Δρούγος

ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΠΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ-ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΛΠ.. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΠΟΛΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ… ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ….ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ…

Αποφάσεις Δικαστηρίων «Καίνε» τις Ελληνικές τράπεζες-Δικαίωση για Εκατοντάδες Χιλιάδες Νοικοκυριά



Έφτασε επιτέλους η ώρα. Τα Ελληνικά Δικαστήρια επιτέλους παίρνουν αποφάσεις υπέρ των Δανειοληπτών

Ρομπέν των δανειοληπτών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη Νικόλαος Καραγιαννακίδης που απαλλάσσει συνεχώς πολίτες που είχαν πέσει παλιότερα θύματα της τραπεζικής μέγκενης και βρέθηκαν πολύ κοντά σε σοβαρότατες ποινικές και οικονομικές κυρώσεις.

Οι 500.000 νέοι που έφυγαν από τη χώρα μείωσαν την ανεργία, όχι η κυβέρνηση!


Μεγάλη βδομάδα που είναι, η κυβέρνηση αποφάσισε να βαπτίσει το κρέας… ψάρι, σ’ ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα, αυτόν της ανεργίας.

Γράφει ο Ανδρέας Κωνσταντάτος
Μας λέει, ξεδιάντροπα, ότι τη μείωσε και ξεχνά επίτηδες, πως περισσότεροι από τους μισούς των άνω των 500.000 νέων μας- που εγκατέλειψαν τη χώρα για αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κρίσης, αλλά και της έλλειψης αξιοκρατίας στις προσλήψεις του Δημοσίου - έφυγαν από το 2015 και μετά.

Αλλάζει ο τρόπος που διατηρούνται αρχεία κλήσεων και μηνυμάτων στο Facebook


Από το Facebook δημοσίευσαν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές στις οποίες προχώρησαν, όσον αφορά στην αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων των χρηστών τους.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο το κοινωνικό δίκτυο καταγράφει και διατηρεί το ιστορικό των τηλεφωνικών κλήσεων και των μηνυμάτων των χρηστών του.

"Η εισαγωγή στα ΑΕΙ από το 2020 θα εξαρτάται από τον βαθμό απολυτηρίου"


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδεια

Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, λέγοντας για μια ακόμη φορά πως πρόθεσή του είναι από τον Ιούνιο του 2020 να ισχύσει ένα νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με βάση το βαθμό απολυτηρίου.

Τι λέει ο Έλληνας γιατρός για τη σπουδαία ανακάλυψη που μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο


Τι λέει ο Έλληνας γιατρός για τη σπουδαία ανακάλυψη που μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο

Για το άγνωστο έως τώρα όργανο, που μάλιστα φαίνεται να παίζει ρόλο σε διάφορες κοινές παθήσεις όπως ο καρκίνος, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο Έλληνας γαστρεντερολόγος Πέτρος Μπενιάς, ένας εκ των επικεφαλής της έρευνας που έφερε στο φως αυτή τη σπουδαία ιατρική ανακάλυψη.
Ένα απ’ αυτά που διαπίστωσαν, εξήγησε, είναι ότι «αυτό το σύστημα, (δίκτυο εναλλακτικά) συνδέει όλα τα όργανα, συνδέει το δέρμα, το συκώτι, τα πάντα. Φαίνεται τουλάχιστον ότι μέσα σ’ αυτό το σύστημα περνάει υγρό παράλληλα με το αγγειακό σύστημα».

Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία που απαγορεύεται να κατασχέσει η εφορία για χρέη



Οι πλειστηριασμοί ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων έχουν περάσει πλέον στην ηλεκτρονική εποχή. Γίνονται αποκλειστικά με ένα κλικ ενώ από τις 27 Απριλίου θα ξεκινήσουν και οι πλειστηριασμοί για οφειλές προς την εφορία. 
Όσοι χρωστούν στην εφορία κυρίως μεγάλα ποσά θα δουν ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, έργα τέχνης, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή) να βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί.

"ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ"