Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Καιρός:για Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου 2018



Την Κυριακή του Πάσχα, 8 Απριλίου 2018, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Εξαίρεση αποτελεί το Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, όπου αναμένονται τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στην περιοχή των Δωδεκανήσων και της Ανατολικής Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα βόρεια ορεινά.

Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος, γι’ αυτό σκέψου διπλά πριν κρίνεις



Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος, γι’ αυτό σκέψου διπλά πριν κρίνεις
Η παρακάτω αληθινή ιστορία μιλάει για ένα αγόρι που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα παιδικά του χρόνια και όχι μόνο. Η ζωή του ήταν ένας συνεχής αγώνας και τον δοκίμασε με πολλούς τρόπους, όμως εκείνος δεν έχασε ποτέ την πίστη του στον άνθρωπο και δεν επέτρεψε στον εαυτό του να τα παρατήσει. Στα τρία του χρόνια, ο πατέρας του έφυγε και οι γονείς του πήραν διαζύγιο.

Ένα "κράτος της πλάκας" μέσα από τέσσερα παραδείγματα


Η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει και η πραγματοποίηση μιας επένδυσης, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη παραμένει ηρωική πράξη...

Στην Ελλάδα η χρονοκαθυστέρηση είναι εθνικό σπορ. Ή μάλλον επιστήμη. Ενδεχομένως και τα δύο. Στην καθημερινότητα η έκφραση «θα το δούμε» ή «να τα πούμε» σημαίνει συνήθως ότι ούτε θα δούμε, ούτε θα πούμε τίποτα και ποτέ.

Ούτε λέξη για τους 2 στρατιωτικούς και στο πασχαλινό μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη

«Το ουσιώδες νόημα του Σταυρού είναι ότι αποτελεί οδόν προς την Ανάστασιν», τονίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο πασχαλινό του μήνυμα . Όχι δεν λέει κουβέντα, δεν αφήνει έστω ένα “υπονοούμενο” για την αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.
Το μήνυμά του σε γλώσσα που ο μέσος πολίτης θα δυσκολευτεί να διαβάσει:

Η Σταύρωση της Ελλάδας

Η Σταύρωση της Ελλάδας

Γράφει η δημοσιογράφος Λέττα Καλαμαρά

Ανίκανοι να σώσουν την Ελλάδα, οι Έλληνες ταγοί τη σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στην εξαθλίωση, την ανέχεια και την ανωμαλία. Την Ελλάδα δεν την έσωσε ούτε ο πατριώτης Σαμαράς που ερευνάται πλέον για τις καταθέσεις του ούτε ο ποπολάρος Τσίπρας που μας φέσωσε δισεκατομμύρια ευρώ και διεθνή ανυποληψία.

Έγινε χθες η πρώτη αναχαίτιση τουρκικού UAV από ελληνικά F-16 στο Αιγαίο!



Η πρώτη αναχαίτιση τουρκικού UAV στο Αιγαίο από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη έγινε χθες στα Δωδεκάνησα! Ένα UAV ANKA του τουρκικού ναυτικού, εντοπίστηκε από ελληνικά ραντάρ στην περιοχή της Ρόδου. Αμέσως διατάχθηκαν F-16 να απογειωθούν από το Καστέλι ,τα οποία έφθασαν στη περιοχή της πτήσης του UAV ANKA και το εντόπισαν.

Στην Οδό Αχαρνών Πουλάνε Κλεμμένες Ταυτότητες Σε Χιλιάδες Μετανάστες

«Χρησιμοποιούμε γραφεία εγγυήσεων, καταστήματα που μοιάζουν φυσιολογικά, εστιατόρια, παντοπωλεία, καταστήματα τηλεφωνίας, όπου κατατίθενται τα χρήματα του υποψηφίου να ταξιδέψει. Ο διακινητής δεν παίρνει το συνολικό ποσό παρά μόνο όταν το άτομο φτάσει στον τελικό προορισμό. Αλλά αυτό το σύστημα στοιχίζει ακριβά», λέει ο Μιλάντ στο Slate.

Το υπουργείο Παιδείας βαφτίζει «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Το υπουργείο Παιδείας βαφτίζει «τουρκική» τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Aδιόρθωτοι παραμένουμε, ως κράτος, στα σχολικά και εκπαιδευτικά εγχειρίδια. Τελευταίο κρούσμα, το εγχειρίδιο του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του υπουργείου Παιδείας με τίτλο «Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης», το οποίο στη σελίδα 27 στην ενότητα της γλώσσας για την περιοχή της Θράκης κάνει λόγο για μουσουλμάνους Τούρκους!

Τσεκούρι 30% στις συντάξεις. Τι δείχνουν τα στοιχεία σε Δημόσιο – ΙΚΑ – ΤΕΒΕ

Ο νόμος Κατρούγκαλού φέρνει μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις. Οι συνταξιούχοι με ασφάλιση σε ΙΚΑ, Δημόσιο, ΤΕΒΕ και πρώην επαγγελματικά Ταμεία θα δουν μειώσεις 25% με 30% και τα στοιχεία δείχνουν ότι μεγάλοι χαμένοι θα είναι όσοι είχαν έναν αξιοπρεπή μισθό και ασφάλιση πολλών.

Ο κανόνας είναι ότι θα χάσουν περισσότερα χρήματα όσοι είχαν αποδοχές πάνω από το μέσο όρο και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες ασφάλισης.

Αυτοί είναι οι αδίστακτοι ληστές που διέρρηξαν 2000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα [εικόνες]


Πρόκειται για ληστές που συνελήφθησαν στις 27 Μαρτίου του 2018, και φαίνεται να είναι μέλη της Γεωργιανής μαφίας που η οποία είναι «συνδεδεμένη» με την Ρωσική.
Η δράση τους τρομάζει, αφού είχε διαρρήξει γύρω στα 2.000 (!) σπίτια σε Πελοπόννησο, Αττική, αλλά και άλλα μέρη της Στερεάς Ελλάδας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Επιχείρησαν στον ΕΟΠΥΥ να περάσουν έμμεση αύξηση της συμμετοχής των ασθενών σε εξετάσεις

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr / iatrikanea

Επανειλημμένως κυβερνητικά στελέχη αναφέρουν ότι είναι πολύ κρίσιμο να μειωθεί η οικονομική  επιβάρυνση των ασθενών για τη συμμετοχή που καλούνται να καταβάλουν είτε για εξετάσεις είτε για φάρμακα.

Καλή Ανάσταση!


Οι πολιτικές εφημερίδες 7/4/2018

                                                              

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων