Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

Καιρός:για Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018Την Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου 2018, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους που από το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 22, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 23, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 24.

Η μεγαλύτερη ευλογία είναι να μην γερνά η ψυχή σου…Η μεγαλύτερη ευλογία είναι να έχεις χρόνο Χρόνο να γελάσεις, να χαρείς, να ερωτευτείς Χρόνο να ονειρευτείς και να παλέψεις Για να ενσαρκώσεις τα όνειρα που σε κρατούν ξύπνιο τις νύχτες…
Χρόνο να αγαπήσεις βαθιά και να συγχωρήσεις Χρόνο να πέσεις και να ξανασηκωθείς Χρόνο να κλάψεις και να ωριμάσεις Χρόνο να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τη γη Τους ανθρώπους και τον εαυτό σου…

10 Πράγματα Που Πρέπει Να Ξέρουμε Όλοι Για Την Ομάδα Αίματός Μας!

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μια κατάλληλη διατροφή, που περιέχει πολλά ωμά φρούτα και λαχανικά, είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και την υγεία μας γενικότερα. 
Όμως, γνωρίζατε ότι και η ομάδα αίματός σας παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία σας και το σώμα σας;

Μην αναθρέφετε μικρούς «μαμάκηδες»: Μια ψυχολόγος προειδοποιεί

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο λόγος που τόσοι άνδρες ηλικίας 30-40 ετών σήμερα, αποφεύγουν να παντρευτούν; Γιατί τόσες κοπέλες αντίστοιχης ηλικίας παραμένουν ελεύθερες; Ο οικονομικός –θα απαντήσετε.
Με τι λεφτά να «ανοίξουν σπίτι» οι σημερινοί τριαντάρηδες; Θέλετε να πείτε, δηλαδή, ότι οι γονείς μας είχαν τόσα πολλά λεφτά όταν παντρεύτηκαν; Το αντίθετο μάλιστα!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣΓράφει ο Δημήτρης Νατσιός


Ἡ Ρωµιοσύνη ἐν’ φυλή συνότζιαιρη τοῦ κόσµου

Κανένας δέν εὑρέθηκεν γιά νά τήν ἠξηλείψει,

κανένας, γιατί σκέπει την πού τά ’ψη ὁ Θεός µου.

Ἡ Ρωµιοσύνη ἐν’ νά χαθεῖ, ὄντας ὁ κόσµος λείψει!

Βασίλης Μιχαηλίδης

Ομολογία της CIA: Επεμβαίνουμε στις εκλογές της Ελλάδος από το 1947 - Κατάλαβες τώρα η όχι ακόμα;;


Ομολογία της CIA: Επεμβαίνουμε στις εκλογές της Ελλάδος από το 1947

O μελετητής της CIA, ο Loch K. Johnson, περιγράφει τις μεθόδους τέτοιων παρεμβάσεων: « Έχουμε χρησιμοποιήσει αφίσες, προκηρύξεις, ταχυδρομείο, πανώ δημοσιεύσαμε ψεύτικες ειδήσεις σε ξένες εφημερίδες, ακόμα και βαλίτσες με χαρτονομίσματα.»

Εργαζόμενοι ΕΥΑΘ: Τα κέρδη της Εταιρείας να μην διανεμηθούν στους μετόχους αλλά στην αναβάθμιση του αγωγού


undefined

Ανακοίνωση με αφορμή την μεγάλη βλάβη στον αγωγό νερού της Αραβησσού, η οποία προκάλεσε το τεράστιο πρόβλημα με την υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ.
Όπως τονίζουν ζητούν συγνώμη στο βαθμό που τους αντιστοιχεί, σημειώνοντας πως τεχνικά έγινε ότι ήταν δυνατό ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη το συντομότερο δυνατόν.

Φίρομ, φίρμα, ω Φύρα!

Δημήτρης Δανίκας 
Παραλογισμός επικών διαστάσεων. Επειγόντως κάποιος γιατρός. Αθεράπευτη η χαϊβανολογία.
Αδύνατον να συνεννοηθείς. Οι περισσότεροι πορεύονται και βολεύονται με το φαντασιακό τους. Ασε που οι πολιτικοί, και μάλιστα αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του ορθού λόγου, την πριμοδοτούν, την καλλιεργούν και την «εμφυτεύουν» στα πρόθυμα χαϊβάνια

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πόση ζημιά θα κάνουν ακόμη αυτοί οι μίσθαρνοι κι αφιονισμένοι γενίτσαροι πάνω στο σώμα της ήδη βαριά πληγωμένης ορθόδοξης πατρίδας μας;

Του Νεκτάριου Δαπέργολα
Διδάκτορος Ιστορίας


Τρία και πλέον χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στα πράγματα η μακράν χειρότερη συμμορία που είδε ποτέ ως κυβέρνηση αυτός ο τόπος. 

Υπ.Οικονομικών: Παροχή οδηγιών για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών (εγκύκλιος)Εγκύκλιο με την παροχή οδηγιών για την εκτέλεση έργων και τη νομιμοποίηση
αυθαίρετων κατασκευών (άρθρο 14 & 27 του ν. 2971/2001), εξέδωσε το υπουργείο υπουργείο Οικονομικών.

ΣτΕ: Οι Δήμοι δεν μπορούν να καταργούν αγροτικούς δρόμουςΗ «μεταφορά» αγροτικών οδών, δηλαδή η κατάργηση αγροτικών οδών και η διάνοιξη νέων, σύμφωνα με τις Συνταγματικές επιταγές, δεν μπορεί να γίνεται από τους Δήμους και τις Κοινότητες, καθώς η αρμοδιότητα αυτή υπάγεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος, αποφάνθηκε η αυξημένη, 7μελής, σύνθεσης του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/4/2018

                                                                

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων