Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Τρίτη 20 Μαρτίου 2018.



Βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου, φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν κατά τόπους στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πολύ πιθανόν να βρέξει εκ νέου στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο.

Η Τέχνη της Αναπνοής είναι η Τέχνη της Ζωής


Να καταφεύγεις στον εσωτερικό σου κόσμο με ηρεμία, αυτό είναι η τέχνη της ζωής. Ο τρόπος για να επιτευχθεί είναι η συγκέντρωση στην αναπνοή σου. Καθώς εστιάζεις νοητικά σε αυτή την ζωτική και φυσιολογική λειτουργία, ανοίγεις ένα κανάλι αληθινής επικοινωνίας με τον εσωτερικό σου κόσμο. Μέσα σου υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να σου δώσουν γαλήνη και να σε συνδέσουν με την αρμονία. Είναι ο τρόπος για να ανανεώνεις διαρκώς τον εαυτό σου.

Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο και μας φέρνουν την άνοιξη (vid)


13.03.2018
Ξύπνησαν οι αρκούδες στο Καταφύγιο και μας φέρνουν την άνοιξη

Έξω από τις φωλιές τους βρίσκονται πλέον οι περισσότερες αρκούδες στο Καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στο Νυμφαίο. Οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών σήμαναν το εγερτήριο και για τις αρκούδες που ακολουθώντας τον φυσιολογικό κύκλο τους ξύπνησαν από το χειμέριο λήθαργο.

ΕΙΣΑΙ «ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ»; Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη ...

Στην Γερμανία η Άνγκελα Μέρκελ απειλεί με την μαζική μουσουλμανική μεταναστευτική πολιτική της ότι θα πάρει τα παιδιά σας εάν επικρίνετε και ονομάζετε τους μουσουλμάνους πρόσφυγες λαθρο η εισβολείς.
Κάθε άτομο που δημοσιεύει δηλώσεις «ξενοφοβικές» ή «ισλαμοφοβικές» στο Facebook ή συμμετέχει σε διαδήλωση εναντίον «Μουσουλμανικών προσφύγων» θα μπορούσε σύντομα να χάσει το δικαίωμα επικοινωνίας με τον τα ίδια τα τέκνα, ακόμη και αν δεν υπήρξε ποινικό αδίκημα, σύμφωνα με τον Γερμανικό Δικηγορικό Σύλλογο.

Δηλαδή σήμερα με τις πυρκαγιές δεν έχουμε ασύμμετρη απειλή;


Πόσο χαζοι πρέπει να είμαστε για να θεωρήσουμε ότι μέσα Μάρτη ξαφνικά Η Ελλάδα έχει 140 πυρκαγιές από τις οποίες το 30% είναι σε στρατηγικά σημεία;… τα οποία ισως στο άμεσο μέλλον σε περίπτωση κινδύνου θα ήταν σημεία όπου οπλικά συστήματα η διασπορά υλικού και προσωπικού τα χρησιμοποιούσαν;

Πρόσθετα Τροφίμων: Τι Είναι Οι Κωδικοί «Ε» Στις Ετικέτες – Προσοχή Στην Λίστα Της ΕΕ

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι ουσίες που προστίθενται σκόπιμα στις τροφές, για να…
εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες, όπως για παράδειγμα να ενισχύσουν το χρώμα, τη γεύση και τη διάρκεια ζωής των τροφίμων.

Ποτέ ξανά! Η Θεσσαλονίκη τίμησε την επέτειο των 75 χρόνων από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το κολαστήριο του Άουσβιτς


undefined

Με ένα κερί και ένα λουλούδι στις ράγες και τα βαγόνια του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, πλήθος κόσμου τίμησε χθες την ημέρα μνήμης, για τα θύματα του Ολοκαυτώματος.
Υπό τον τίτλο «Ποτέ Ξανά. 75 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού για το στρατόπεδο Άουσβιτς – Μπίρκεναου», η Θεσσαλονίκη τίμησε και φέτος την επέτειο με διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες κορυφώθηκαν με την πορεία σήμερα, που είχε αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας και τελικό προορισμό τον παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Δείτε με ένα κλικ πόσα ένσημα έχετε

Τη δυνατότητα να δουν πόσα ένσημα έχουν οι εργαζόμενοι δίνει το υπουργείο Εργασίας μέσω της εφαρμογής «Άτλας» στους πολίτες της χώρας.

Το Σύστημα «ΑΤΛΑΣ» είναι το σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης που συγκεντρώνει την Ασφαλιστική Ιστορία και την Ασφαλιστική Ικανότητα για όλους τους ασφαλισμένους της χώρας.

Μετά την αριστεία... στο πυρ το εξώτερον και η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών



Την κατάργηση του θεσμού του Σχολικού Συμβούλου προωθεί το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με το οποίο καταργεί την αξιολόγηση εκπαιδευτικών.
Η νέου τύπου αξιολόγηση πραγματοποιείται βάσει ενός ερωτηματολογίου, το οποίο καταρτίζεται από την υπηρεσία που είναι αρμόδια για την τήρηση των διαδικασιών αξιολόγησης.

Αλλαγή ώρας 2018: Πότε και γιατί θα «χάσουμε» μία ώρα!

Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου αλλάζει η ώρα από χειμερινή σε θερινή, και οι δείκτες του ρολογιού θα γυρίσουν μια ώρα μπροστά!
Η μέρα ήδη έχει αρχίσει να μεγαλώνει και ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά όλοι να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.
Αυτό θα συμβεί τα ξημερώματα της επόμενης Κυριακής, 25 Μαρτίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/3/2018

                                                            

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων