Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Τρίτη 6 Μαρτίου 2018



Την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 έως τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κυρίως στο Ιόνιο, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα ενδέχεται να επηρεάσουν περιοχές της Πελοποννήσου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά,

Ποιος ορίζει τι είναι καλό και τι κακό;



Μια δασκάλα που δίδασκε στην τάξη της, αποφάσισε να πει στα παιδιά μια καταπληκτική ιστορία.

Η ιστορία της μιλούσε για ένα κρουαζιερόπλοιο που βυθίζονταν και για ένα ζευγάρι που προσπαθούσε να σωθεί μπαίνοντας σε μια σωστική λέμβο. Δυστυχώς όμως ανακάλυψαν ότι στη βάρκα υπήρχε χώρος μόνο για ένα άτομο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ήθελε να διδάξει στα παιδιά της η δασκάλα με αυτή την ιστορία..

Τι αλλάζει στα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων και την παράδοσή τους

Νέο ενιαίο σύνολο κανόνων προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα στην ΕΕ τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μάιου, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου πλαισίου.
Οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές είναι νέα δικαιώματα για τους πολίτες, ενίσχυση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και επιβολή αυστηρών διοικητικών κυρώσεων.

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

Εδώ τους αιχμαλώτισαν! Χαμός μέσα στο ΝΑΤΟ με την τουρκική εισβολή στο ελληνικό έδαφος – Αθ. Δρούγος: «Εγινε ενέδρα και απαγωγή, που είναι το τζιπ;»

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες κάποιων να κουκουλώσουν το περιστατικό, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ περί εισβολής τουρκικών ειδικών δυνάμεων και απαγωγής των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών μας. Ακόμη και μέσα στο ΝΑΤΟ, στο γραφείο του αρχηγού των δυνάμεων στην Ευρώπη (SACEUR) στρατηγού Κέρτις Σκαπαρότι, επικρατεί οργή για την τουρκική ενέργεια.

Ενδιαφέρον πάνω από 6 εταιρειών για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη

Τα πακέτα των δεδομένων σεισμικών ερευνών σε Ιόνιο και Κρήτη έχουν αγοράσει περισσότερες από έξι πετρελαϊκές εταιρείες. Μία προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό για την παραχώρηση των περιοχών αυτών για έρευνες υδρογονανθράκων.

«Καταπέλτης» ο Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Ξηρός: «Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»…Αναρχία και ανομία στη χώρα


«Καταπέλτης» ο Ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Ξηρός: «Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»…Αναρχία και ανομία στη χώρα

‘Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές» έκραξε με αγωνία ο Μίκης Θεοδωράκης στην ομιλία του για το Σκοπιανό . »

Φιλοξενούμενος ο ένας στους τρεις φορολογούμενους!

Η Ελλάδα μετρά τους…φιλοξενούμενούς της. Ενα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, αλλά και κρούσματα απάτης αποκαλύπτουν οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις δηλώσεων φόρου εισοδήματος και αιτήσεων κοινωνικού μερίσματος.

Μετά την «αντάρα» που ξεσήκωσε η μαζική υποβολή αιτήσεων για τη λήψη έκτακτου βοηθήματος τις ημέρες των εορτών από 1,4 εκατομμύρια οικονομικά αδύναμους πολίτες,

«Χάλκινη» στο Παγκόσμιο η Κατερίνα Στεφανίδη!

Μετά από 19 αγώνες αήττητη, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την 3η θέση στο άλμα επί κοντώ και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ, με άλμα 4.80. Είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης δεν έχει κατακτήσει το χρυσό και πήρε πάλι μετάλλιο ιδίου «χρώματος», όπως και πριν από δύο χρόνια στο Πόρτλαντ. Αυτό είναι το 12ο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση.

Μαχαίρι ως και 38% στις πρώτες επικουρικές με το νέο σύστημα

Με μαχαίρι ως και 38% πήραν 1.500 δικαιούχοι τις πρώτες επικουρικές συντάξεις που καταβλήθηκαν από το ΕΤΕΑΕΠ με το νέο σύστημα υπολογισμού τους.
Οι 1.500 συντάξεις που έχουν καταβληθεί είναι από αιτήσεις που είχαν υποβληθεί τον Ιανουάριο του 2015 και επί δύο και πλέον έτη δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απονομής τους, επειδή δεν υπήρχε ο τρόπος υπολογισμού τους.

Ποιες φράσεις κλειδιά πρέπει να λέτε σε όποιον παθαίνει κρίση πανικού



Η κρίση πανικού μπορεί να είναι μια έντονη και δύσκολη εμπειρία για το άτομο. Όταν συμβαίνουν κρίσεις πανικού, ίσως να νομίζετε ότι χάνετε τον έλεγχο, ότι παθαίνετε μια καρδιακή προσβολή ή ακόμα και ότι πεθαίνετε.

Αν κάποιος γνωστός σας παθαίνει μια κρίση πανικού, αυτός ή αυτή μπορεί να βιώσει υπερβολικό άγχος και να μην μπορεί να σκεφτεί καθαρά.

"Μπάχαλα παντού"…





 
Αν δει κανείς από απόσταση την εξέλιξη της βίας στην Ελλάδα θα φύγει κακήν κακώς. Γιατί η βία δεν είναι μόνο εκείνη που ασκείται από τους αυτοαποκαλούμενους αναρχικούς, τους αντιεξουσιαστές, τους φιλοναζί, τους ποινικούς και από την αστυνομία.

Η βία ασκείται κατ εξοχήν από εκείνους που τους γεννάνε όλους αυτούς. 

Οι οποίοι συνήθως φοράνε γραβάτα και σπάνια λερώνουν τα χέρια τους. 
Γι' αυτό και είναι οι πιο επικίνδυνοι.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/3/2018

                                                                  

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων