Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Σαββάτο 10 Φεβρουαρίου 2018



Το Σαββάτο 10 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις με κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα. Πιο συγκεκριμένα, βροχές θα σημειωθούν από τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου στην Πελοπόννησο, στην Στερεά Ελλάδα και στο Νότιο Ιόνιο, οι οποίες έως το πρωί θα επεκταθούν σε όλη την Ηπειρωτική χώρα, στο Ιόνιο και στο Κεντρικό Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεάσουν και το Νότιο Αιγαίο.

'Ολοι απεχθάνονται το ψέμα...μέχρι να τους πεις την αλήθεια!!!!!

Όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει… πως σιχαίνεται το ψέμα!!!!
Αποστρέφεται τους ψεύτες…και όσους κρύβουν την αλήθεια!!!!

Φέρνει δεκάδες παραδείγματα ατόμων που τον κορόιδεψαν…..
Τον πλήγωσαν.....
Με αποτέλεσμα να βιώσει επώδυνες καταστάσεις…..
Και να μην εμπιστεύεται εύκολα τους ανθρώπους!!!!

Πιο ευάλωτοι σε πνευμονία οι χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου

Ο ατμός των ηλεκτρονικών τσιγάρων φαίνεται να βοηθά τα βακτήρια που προκαλούν πνευμονία, να προσκολληθούν στα κύτταρα των πνευμόνων, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο πνευμονίας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη, που βασίσθηκε σε πειράματα με ανθρώπινα κύτταρα, ποντίκια και 17 ανθρώπους, δείχνει ότι ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου έχει επίδραση παρόμοια με τον καπνό του παραδοσιακού τσιγάρου

Σκουλαρίκι και υποταγή

Του Γιώργου Σκαμπαρδώνη από Τα Νέα
Επί δεκαετίες οι Αμερικάνοι διαφήμιζαν γνωστό τσιγάρο με έναν cοwboy (αγελαδάρη) που φορούσε καμαρωτά την καουμπόικη στολή και με το σύνθημα: Ελάτε στην χώρα του Marlboro. Στην Ελλάδα της αυτο-περιφρόνησης και της αυτομεμψίας ποτέ κανείς δεν θα διαφήμιζε ένα σημαντικό προϊόν χρησιμοποιώντας έναν έλληνα αγελαδάρη που θα φορούσε φουστανέλα παρά μόνον ειρωνικά

Δενδρολίβανο για τον πονοκέφαλο, το στομάχι, το φούσκωμα, την μνήμη, το άσθμα, τα μαλλιά, την κυτταρίτιδα

της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου

Δενδρολίβανο, γνωστό ως ροζμαρίνι, αρισμαρί, λασμαρί, δυσομαρίνι. Ονομάζεται και «δροσιά της θάλασσας», λόγω της συνήθειάς του να φυτρώνει κοντά στη θάλασσα. Το δεντρολίβανο το χρησιμοποιούσαν παλιότερα ως λιβάνι γι΄ αυτό λεγόταν και λιβανόδενδρο.

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ;


Βλέπετε συνέλληνές μου τι γίνεται κάθε μέρα στην κοινωνία μας; Ένα ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ· ξεσηκωθήκαμε κι είπαμε κι άλλο ΟΧΙ για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και μας γράφουν στα π@π@ρια τους· τα Ίμια είναι απαγορευμένο έδαφος για τους Έλληνες και εν γένει οι κυβερνώντες κάνουν τα πάντα για να χάσουμε την ταυτότητά μας, την πατρίδα μας κι ό,τι άλλο ελληνικό.

ΣΟΚ: ΒΕΤΟ Σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε. Από Βουλγαρία Για Το Όνομα “Μακεδονία”! Αλλάζουν Όλα…

Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει αυτοκτονικές τάσεις δεχόμενη να παραδώσει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, ευτυχώς οι Βούλγαροι για δικούς τους λόγους φαίνεται ότι… θα μας σώσουν.
«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ σε τηλεοπτική συνέντευξη και αρνήθηκε κάθετα την ονομασία Βόρεια Μακεδονία.

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 20,9% η ανεργία το Νοέμβριο


undefined

Το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας τον Νοέμβριο του 2017 ανήλθε σε 20,9% έναντι του αναθεωρημένου προς τα άνω 23,3% τον Νοέμβριο του 2016 και του αναθεωρημένου προς τα άνω 20,9% τον Οκτώβριο του 2017.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο των απασχολουμένων, κατά τον Νοέμβριο του 2017, εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.761.452 άτομα.

10 ερωτήματα που ζητάνε απάντηση για τη Novartis..


Πάνω στο σκάνδαλο Novartis υπάρχει ένα μεγαλύτερο. 
Ότι η κυβέρνηση με τις καραμπινάτες ανακρίβειες που υιοθετεί και με τις φανερές υπόγειες διαδρομές της στη υπόθεση, γελοιοποιεί στη συνείδηση του λαού το σκάνδαλο, θολώνει τα νερά, «σώζοντας» τους πραγματικούς ένοχους, θάβει τις πραγματικές δωροδοκίες από τη Novartis και άλλες φαρμακευτικές και οδηγεί το σκάνδαλο σε κουκούλωμα. 
Αθωώνοντας με φανερό και ύποπτο τρόπο... τον Κ Καραμανλή!

Τα ερωτήματα που ξεφυτρώνουν από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την υπόθεση και που την κάνουν να βρωμάει στην κυριολεξία είναι τα εξής:

Σκόπια: «Όχι» Ζάεφ σε αλλαγή συντάγματος – Τι είπε για ταυτότητα

Επιφυλακτικός για το ενδεχόμενο αλλαγής του Συντάγματος της ΠΓΔΜ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ, ενώ ανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά και της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την αναζήτηση λύσης στο θέμα του ονόματος.

Η πρώτη θυρεοειδεκτομή χωρίς ουλή στο Διαβαλκανικό

Θυρεοειδεκτομή χωρίς ουλή, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πρωτοπόρο στις νέες τεχνικές, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Η νέα τεχνική TOETVA, επιτυγχάνει τη θυρεοειδεκτομή από τη στοματική κοιλότητα, χωρίς επιφανειακές ουλές, με ελάχιστο χρόνο νοσηλείας και άμεση ανάρρωση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/2/2018

                                                                        

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων