Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

5 τρόποι για να καταλάβετε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο



Ο Αριστοτέλης πίστευε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο πάντα. Κάθε εμπειρία στην ζωή είναι για να σε διαμορφώσει και να σε κάνει μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σου, που εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Το μόνο πράγμα που σου είναι εμπόδιο είναι, το να έχεις το μυαλό να το καταλάβεις.

Ο φόβος τους, η πρώτη νίκη μας!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ

Σκασμός. Τώρα μιλάει η Ελλάδα. Τώρα μιλάνε οι Έλληνες. Ο Μίκης… Τώρα μιλάνε οι πατριώτες. Αυτοί που έγιναν και χθες μια γροθιά. Μια γροθιά στο στομάχι τους.
Όλων αυτών που παλεύουν εδώ και καιρό να μην αντιδράσει κανείς στο ξεπούλημα των ιερών και των όσιων μας.

Στην εκκίνηση οι έρευνες υδρογονανθράκων..





Στην τελική ευθεία μπαίνει η έναρξη ερευνών υδρογονανθράκων σε τέσσερα «οικόπεδα» στην ηπειρωτική Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα θα έρθουν στη Βουλή για κύρωση οι συμβάσεις μίσθωσής τους. 

Μακεδονικό: Άγνωστες πτυχές από τα τέλη του 19ου αιώνα ως το 1926

Πώς καταλήφθηκε το Μοναστήρι από τους Σέρβους – Η προσπάθεια εκσερβισμού των Ελλήνων του βόρειου τμήματος της Μακεδονίας – Τα ελληνικά λάθη και οι ολιγωρίες
Το Μακεδονικό ζήτημα, είναι ανεξάντλητο. Έχουν γραφτεί δεκάδες βιβλία, διατυπώθηκαν άπειρες απόψεις. Αφιερώσαμε πριν λίγο καιρό δύο άρθρα για το Μακεδονικό, τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση στους αναγνώστες του protothema.gr

Πότε έρχονται τα ραβασάκια με τα πρόστιμα για όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Την Έκθεση από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναμένει, σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia.gr. η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών ώστε να καταθέσει στη Βουλή το νομοσχέδιο, στο οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνονται τα πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες που δεν περνούν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ, τα νέα όρια ηλικίας για τα Ταξί αλλά και ρυθμίσεις του Κ.Ο.Κ.

Γυαλιά οράσεως μετ' εμποδίων από τον ΕΟΠΥΥ!

Στο νέο τρόπο παροχής γυαλιών οράσεων από τον ΕΟΠΥΥ αντιδρούν οι οπτικοί, καθώς θεωρούν ότι θα επηρεάσει αρνητικά τις επιχειρήσεις τους.

Ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε ότι πλέον οι ασφαλισμένοι δε θα χρειάζεται να πληρώνουν εκείνοι το αντίτιμο για τα γυαλιά οράσεως που αγοράζουν, γλιτώνοντάς τους έτσι από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας.

Ποιοι εξελέγησαν στην Δ.Ε. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Καταμετρήθηκαν οι ψήφοι στις εκλογές για την ανάδειξη διοικητικής επιτροπής στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, οι οποίες διεξήχθησαν το .....
Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Η νέα διοικητική επιτροπή αποτελείται από 11 μέλη, τα οποία εκλέχτηκαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι εκλεγέντες είναι:

"Αγριεύουν" τα τεκμήρια το 2018

Ακόμη πιο επαχθές καθεστώς τεκμηρίων θα ισχύσει το 2018 για εκατομμύρια φορολογούμενους. Οι παγίδες υπερφορολόγησης που κρύβουν οι διατάξεις για τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων θα είναι σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν.

Τζιτζικώστας: Γιατί δεν πρέπει συμφωνήσουμε στη χρήση του όρου Μακεδονία από τη FYROM

«Οποιαδήποτε αναφορά στον όρο ‘Μακεδονία’ αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο για μελλοντικές διεκδικήσεις. Αυτό ...
δεν υπηρετεί το εθνικό μας συμφέρον, όπως δεν το υπηρετούν ούτε οι επιπολαιότητες, ούτε τα κομματικά παιχνίδια», δηλώνει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News και στο δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους τα Συλλαλητήρια, ας κάνουν δημοψήφισμα

Τη στιγμή που ετοιμαζόμασταν να αναφερθούμε σε όσα υποστηρίζουν οι επαγγελματίες "αριστεροί" Συριζαίοι για τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα, υποδεικνύοντάς τους να κάνουν δημοψήφισμα για να διαπιστώσουν πόσοι Έλληνες πραγματικά επιθυμούν να παραχωρηθεί το όνομα "Μακεδονία" έστω και ως σύνθετο, μας "πρόλαβε" το makpress.blogspot.gr!

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/2/2018

                                                                        

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων