Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός: για Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018



Αυξημένη υγρασία και αρκετές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου, ενώ στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο υπάρχει πιθανότητα για λίγες καταιγίδες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες οι οποίες ενδέχεται κατά τόπους να είναι πυκνές.

7 σημάδια ότι είστε ένα ελεύθερο πνεύμα


Το να είστε ελεύθερο πνεύμα, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί, δεν σημαίνει ότι αποφεύγετε τις ευθύνες ή ότι φιλοδοξία σας είναι μια ανέμελη ελευθερία. Σημαίνει ότι είστε πιστοί στον εαυτό σας.

Είστε ένα ελεύθερο πνεύμα;
Ελεύθερο πνεύμα είναι ένα άτομο με προσωπικότητα που έχει φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο ωριμότητας και ψυχολογικής ικανότητας βασισμένο στην αυτάρκεια και στην ασφάλεια.

Αυτές είναι οι αργίες του 2018 - Δείτε πότε «πέφτουν» τα τριήμερα

Αυτές είναι οι αργίες του 2018 - Δείτε πότε «πέφτουν» τα τριήμερα ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
Αν είστε από εκείνους που ψάχνουν πότε είναι η επόμενη αργία και πότε θα...
μπορέσουν να... ξεκλέψουν ένα τριήμερο, αυτό είναι το άρθρο για εσάς!
Τα... νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς το 2018, δεν είναι «γενναιόδωρο» όσο αφορά τις αργίες και τα τριήμερα.
Αναλυτικά, οι αργίες του 2018:

Ελλάδα-καισαρικές: Ξεπερνά κατά 43% το επιτρεπτό ποσοστό



«Υπέρβαση» της τάξεως του 43% καταγράφεται στις γεννήσεις με καισαρικές τομές που γίνονται στη χώρα μας σε σχέση με το επιτρεπτό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ποσοστό τοκετών με καισαρική τομή που είναι 15%.
Στην Ελλάδα το ποσοστό των τοκετών με καισαρική τομή, σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει στη Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, ανέρχεται στο 58%. Την ίδια στιγμή, στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε) ο μέσος όρος των καισαρικών δεν ξεπερνάει το 30%.

Δήλωση-«βόμβα» Ιερώνυμου: «Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε τι επιδιώκουν με το Μακεδονικό, θέλουν να σας αποκοιμίσουν» – Τι θέλει να πει ο Αρχιεπίσκοπος;



Mεγάλη εντύπωση μας προκάλεσε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Mάκη Βραχιολίδη, όπου σύμφωνα πάντα με το άρθρο του, ο Αρχιεπίσκοπος έκανε πραγματικά μια δήλωση βόμβα, που θα συζητηθεί, καθώς συγκεκριμένα δήλωσε: Έτσι θέλησαν κάποιοι να το περάσουν προς τα έξω. Δεν είναι έτσι όμως.
Είστε νέοι. Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε τι επιδιώκουν με το Μακεδονικό. Θέλουν να σας αποκοιμίσουν για να περνάνε τα νομοσχέδια το ένα μετά το άλλο. Ξυπνάτε!

Μονο τους ιδιωτες τσεκουρωνουν!!!! Οι ελεγκτές βρήκαν τρύπες στα οικονομικά των κομμάτων, αλλά δεν τους επιβάλλουν πρόστιμο


Μπορεί οι ελεγκτές της επιτροπής πόθεν έσχες να διαπίστωσαν τρύπες στα οικονομικά βιβλία των κομμάτων για το έτος 2015 όμως αποφάσισαν να μην επιβάλλουν διοικητικές κυρώσεις με ...
επιχείρημα τις αντικειμενικές δυσκολίες των κομμάτων στην ορθή τήρηση του νόμου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ένα σκεπτικό που προκαλεί πολλές αντιδράσεις και που για ακόμη αφορά βάζει υπεράνω του νόμου και των διατάξεων του τα κόμματα.

Μήπως είσαι... κορόιδο που πληρώνεις; Κουρεύονται πιστωτικές και καταναλωτικά μέχρι και στο 90%!




Χρωστάς τη δόση της πιστωτικής κάρτας και του καταναλωτικού δανείου και αγωνιάς να τα πληρώσεις στην αρχή του μήνα; Είσαι κορόιδο! 
Οι τράπεζες χαρίζουν μέχρι και το 90% από τα χρωστούμενα εδώ και μήνες ή χρόνια από δάνεια και κάρτες σε δανειολήπτες τους που δεν πληρώνουν!

Ἦλθε τό πλήρωμα τοῦ χρόνου ὥστε νά δώσει τό μήνυμα πρός πᾶσα κατεύθυνση σύσσωμο τό ἔνδοξο Ἑλληνικό Ἔθνος ὅτι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.


ἝΛΛΗΝΕΣ……

ὍΛΟΙ οἱ Ἕλληνες…..

Ἦλθε τό πλήρωμα τοῦ χρόνου ὥστε νά δώσει τό μήνυμα πρός πᾶσα κατεύθυνση σύσσωμο τό ἔνδοξο Ἑλληνικό Ἔθνος ὅτι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Εγκύκλιος για το ωράριο των εκπαιδευτικών. Στο σχολείο και πέρα από τις ώρες διδασκαλίας

Εκδόθηκε η εγκύκλιος για το ωράριο των εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με αυτή, θα μένουν στο σχολείο τους πέρα από τις ώρες διδασκαλίας. Όπως αναφέρει επίσης η εγκύκλιος, οι ώρες δεν θα ξεπερνούν τις 6 την ημέρα και τις 30 την εβδομάδα.
Η εγκύκλιος για το ωράριο των εκπαιδευτικών, αναφέρει επίσης ότι δάσκαλοι και καθηγητές θα αναλαμβάνουν ό,τι τους ανατίθεται από τους διευθυντές των σχολείων, όπως για παράδειγμα, την προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, την διόρθωση εργασιών και διαγωνισμάτων και η προετοιμασία εκδηλώσεων.

Επιστήμονες προβλέπουν μεγάλες πλημμύρες και καταστροφές σε Ελλάδα και Ευρώπη


Η Ευρώπη -και η Ελλάδα- θα αντιμετωπίσει σημαντικά αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών κυρίως από ξεχειλισμένα ποτάμια τα επόμενα χρόνια, ακόμη κι αν επικρατήσει το αισιόδοξο σενάριο της ανόδου της θερμοκρασίας μόνο κατά 1,5 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων του Κοινού Κέντρου Ερευνών (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Βλάβη στο DNA από τη νικοτίνη λένε οι επιστήμονες

Η νικοτίνη στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορεί να κάνει ζημιά στο DNA, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για καρκίνο, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα που βασίστηκε σε πειραματόζωα και καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων.
Όμως, ο αντίλογος από άλλους επιστήμονες είναι αφενός πώς ό,τι συμβαίνει στα ποντίκια, μπορεί να μην έχει την ίδια επίπτωση στους ανθρώπους, κάτι που έχει φανεί και σε άλλες έρευνες με ζώα. Αφετέρου, ότι ακόμη κι αν αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου, το άτμισμα παραμένει λιγότερο επικίνδυνο από το κάπνισμα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/2/2018

                                                           

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Καλό μήνα! ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

  Αποτέλεσμα εικόνας για φεβρουαριος