Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018



Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα καθώς και στα ορεινά και ημιορεινά της Πελοποννήσου και των Σποράδων, έως το πρωί. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις υπάρχει στις πεδινές περιοχές της Πελοποννήσου και των Σποράδων, επίσης έως το πρωί.

Το καλύτερο κλάμα είναι από ευτυχία


Woman smiling but also crying.

Το κλάμα είναι πολύ παρεξηγημένο. Το έχουμε συνδυάσει με δυσάρεστες καταστάσεις, με απώλειες, με στενοχώριες, με τσακωμούς και χωρισμούς. Εντάξει, δε λέω, όλοι κλαίμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά για σκέψου λίγο, κλαίμε μόνο τότε; Όταν συγκινούμαστε, ας πούμε, δεν κλαίμε; Ή όταν είμαστε έτοιμοι να σκάσουμε από ευτυχία; Ναι, κλαίμε και τότε και ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί αυτό το κλάμα το ξεχνάμε και συνηθίσαμε να συνδυάζουμε τα δάκρυα μόνο με άσχημα συναισθήματα.

Tρέμει αυτό που θα γίνει στην Αθήνα


Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη φορά στο Σύνταγμα στην Αθήνα και ήδη προκαλεί «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση και τρόμο στις πρεσβείες των ΗΠΑ και Γερμανίας που θέλουν διακαώς άμεση «λύση» στο Σκοπιανό αδιαφορώντας εάν αυτή θα είναι εθνικά ζημιογόνα για την Ελλάδα.

ΝΤΡΟΠΗ!!! Στα αζήτητα το άγαλμα του Μ Αλεξάνδρου στην Αθήνα, σε περίοπτες θέσεις όμως βρίσκεται στα Σκόπια - Διαβάστε την ντροπιαστική οδύσσεια του αγάλματος



Πέρασαν 45 χρόνια, από τότε που ο διακεκριμένος γλύπτης, ακαδημαϊκός και Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Γ. Παππάς φιλοτέχνησε το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Πέρασαν 25 χρόνια, από τότε που το άγαλμα το απέκτησε το Υπουργείο Πολιτισμού αλλά μέχρι σήμερα δεν κατέστη εφικτό να βρουν χώρο για να το τοποθετήσουν στην Αθήνα, ούτε διέθεσαν χρόνο να οργανώσουν τιμητικές εκδηλώσεις για το Μεγάλο Στρατηλάτη.

Ανιστόρητοι και όπως πάντα επικίνδυνοι οι Σκοπιανοί: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν…Αλβανός


Προκλήσεις άνευ προηγουμένου – Οι Σκοπιανοί δεν εγκαταλείπουν την εθνικιστική ρητορική

Την ώρα που στην Ελλάδα πραγματοποιούνταν η μεγάλη διαδήλωση για τη Μακεδονία μας, με εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνας να στέλνουν βροντερό μήνυμα σε Ευρώπη και Βαλκάνια, οι Σκοπιανοί επιδίδονταν σε ακόμα ένα ανιστόρητο εθνικιστικό παραλήρημα.

Γιαγιά, εσύ την ξέρεις την αλήθεια…



Δεν ξέρω αν αυτό που ζούμε είναι η κορύφωση του πολέμου κατά της Ελλάδας. Ξέρω όμως ότι η προπαγάνδα για ένα συλλαλητήριο που αφορά στην πατρίδα, ξεπέρασε κι εκείνη του «όχι».

Λες και οι Έλληνες που κατέβηκαν χθες στους δρόμους είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της πατρίδας. Λες και αυτοί που διαδήλωσαν χθες για αυτά που θα έπρεπε να είχαν λυθεί εδώ και χρόνια, που αισθάνθηκαν την ανάγκη, την υποχρέωση να παλέψουν για την Μακεδονία είναι προδότες. Λες και η γιαγιά της φωτογραφίας που στα στερνά της, πήρε τη σημαία και κατέβηκε (ξανά) στο πεζοδρόμιο είναι φασίστρια…

Πρόστιμο στην εφορία για συνταξιούχους που πήραν αναδρομικά από τον ΕΟΠΥΥ!

Πρόστιμο στην εφορία χωρίς να έχουν καμία ευθύνη, κινδυνεύουν να κληθούν για να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι. Και αυτό παρά το γεγονός ότι δεν έκαναν κάποια φορολογική παράβαση, αλλά μόνο και μόνο επειδή η διοίκηση διόρθωσε μια αδικία σε βάρος τους.
Πρόκειται για τους συνταξιούχους στους οποίους ο ΕΟΠΥΥ επέστρεψε εισφορές που θα δεν έπρεπε να τους είχαν παρακρατηθεί αφού η βάση υπολογισμού τους ήταν κατά λάθος φουσκωμένη.

Θέλω ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ να πληρώνω ΕΡΤ επειδή δεν μου λέει την αλήθεια!

Μερικές δεκάδες πολιτών ήταν σύμφωνα με την  ΕΡΤ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
Μετά την ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ το διόρθωσε και είπε για 90.000. 
ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ; 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ… 
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ;

Στρατηγός Φράγκος : Δεν είναι ώρα για νέα Κόμματα…Είναι η ώρα για Αγώνα να Σώσουμε την Μακεδονία Μας!

Ποιος είδε  τον Στρατηγό Φράγκο και δεν φοβήθηκε …Σε αποκλειστική δήλωση του σήμερα το πρωί, στο Veteranos.gr ,Ο Στρατηγός βάζει τα πράγματα στη θέσης τους και τις καρδιές στον τόπο τους, σε όλους ,όσους  έβλεπαν εφιάλτες ,αν και πότε  ο Στρατηγός θα δημιουργήσει νέο κόμμα!

Έκτακτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου μετά το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία


undefined

Έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου συγκαλεί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου, Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, συγκαλεί την ΔΙΣ την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις του συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.

Ο αριθμός των διαδηλωτών στο Συλλαλητήριο με επιστημονικές αποδείξεις

Ο Αριθμός Των Διαδηλωτών Στο Συλλαλητήριο Της Θεσσαλονίκης!

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/1/2018

                                                               

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων