Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Καιρός:γιαΤρίτη 24 Απριλίου 2018.



Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη 24 Απριλίου 2018. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 30 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 30, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 29 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν γενικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου