Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Προσοχή στους γονείς: Θέματα ασφάλειας σε αυτοκινητάκια για παιδιά

Προσοχή στους γονείς: Θέματα ασφάλειας σε αυτοκινητάκια για παιδιά
Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας για τα αυτοκινητάκια Kettcars με ελαστικούς τροχούς

Τα αυτοκινητάκια Kettcars είναι δημοφιλή παιδικά παιχνίδια. Προκειμένου να διασφαλιστεί απόλυτα η ποιότητα και η ασφάλεια των παιχνιδιών, ο κατασκευαστής KETTLER ενημερώνει ότι οι πελάτες πρέπει να προσέξουν προληπτικά το εξής: "Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς την πιθανότητα ότι σε κάποια μοντέλα Kettcar με ελαστικούς τροχούς, οι πλαστικές ζάντες ενδέχεται να θρυμματιστούν και τα θραύσματα να προκαλέσουν τραυματισμό. Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο αυξάνεται εάν το αυτοκινητάκι Kettcar φορτωθεί υπερβολικά ή όταν φουσκώνονται οι τροχοί.


Για το λόγο αυτό, οι πελάτες παρακαλούνται να μην χρησιμοποιούν για την ώρα τα Kettcars τους και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο: http://service.kettcar.de. 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο, ο οποίος έχει δημιουργηθεί ειδικά για σκοπούς ασφάλειας: Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό είδους και τον σειριακό αριθμό του Kettcar τους ώστε να ελέγξουν εάν το πρόβλημα ισχύει για την περίπτωσή τους και να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να προβούν σε αντικατάσταση των τροχών.

Ο αριθμός είδους και ο σειριακός αριθμός αναγράφονται στην πινακίδα ταυτοποίησης που βρίσκεται στο κάτω μέρος του εμπρός άξονα του Kettcar. Επιπλέον, ο ιστότοπος παρέχει βοήθεια για τον εντοπισμό και την ανάγνωση των στοιχείων της πινακίδας.

Αυτή η προειδοποίηση ασφάλειας ισχύει μόνο για ορισμένο αριθμό μοντέλων Kettcar με ελαστικούς τροχούς.

Σειριακοί αριθμοί με αναγνωριστικό B-2503 ή μεγαλύτερο δεν επηρεάζονται, για παράδειγμα B-2802, C-0204 κτλ. Τα αυτοκινητάκια Kettcars με πλαστικούς τροχούς επίσης δεν επηρεάζονται."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου