Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ?? ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ή ΕΣΕΙΣ;; ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!! ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!

ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΤΥΞΩ!!

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ!!

ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ!!




Anna Art




ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!


Η ΑΔΙΚΙΑ Η ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4) ΠΑΡΑΓ.6)



Kάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.

 ΟΠΩς ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 120) ΠΑΡΑΓ.2),3),4) .

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.


3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.


4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Τις τελευταίες μέρες ακούω εκτός απο τα σοβαρά Εθνικά θέματα που απασχολούν την Πατρίδα μας να μας ενημερώνουν για πλειστηριασμούς και κατασχέσεις ιδιωτικών περιουσιών!!



1ον σε αυτό ήθελα να προσθέσω ότι τις περιουσίες που εκπλειστηριάζουν και κατασχέουν δεν το κάνουν γιατί απλά χρωστάνε οι Ελληνες και δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.
Αλλά είναι το σχέδιο.

Είναι σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε στην βουλή με φεκ της κυβέρνησης.

Απλά εκτός απο την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας που δεν εκχωρείται ούτε σε και καιρό πολέμου ,αυτοί παραχωρήσανε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο μαζί και όλες τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων.

Και όταν λέμε όλες εννοούμε όλες.

Οπότε μην τρέφει κανείς φρούδες ελπίδες ότι θα την γλυτώσει.

Γιατί όσο και να είναι συνεπής κάποιος στις υποχρεώσεις του αυτοί θα βρούν τρόπο να σε χρεώσουν η να σε αναγκάσουν με τα σατανικά τερτίπια τους να μην μπορείς να αποπληρώσεις για να χάσεις την περιουσία σου!!

Επομένως αυτά που πλειστηριάζονται η κατασχέονται δεν είναι περιουσίες πολιτών που είναι κακοπληρωτές η καταχραστές!!

Απλά τους αναγκάζει το πολυμήχανο σύστημα τους φτάνει σε κατάσταση οικονομικής ένδειας για να μην μπορέσουν ποτέ να ξεχρεώσουν.



2ον άκουσα ότι θα γίνονται κατασχέσεις για 500ε και άνω.

Θα κατασχέουν λέει μέχρι και προσωπικά αντικείμενα η και τρόφιμα τα οποία προορίζονται για μεγαλύτερη διάρκεια των 3 μηνών.




ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΥΧΡΟΙ, ΑΤΥΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΙΑ;

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!!
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ (ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΟΜΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!



Εσείς οι δικαστές εκπρόσωποι της δικαιοσύνης γνωρίζετε πάρα πολύ καλά τους νόμους και είστε υποχρεωμένοι να τους τηρήσετε σύμφωνα με το Σύνταγμα προς όφελος του λαού που υπηρετείτε.

Και όταν λέμε είστε υποχρεωμένοι εννοούμε ότι εκτός απο τον όρκο που δώσατε και είστε ανεξάρτητοι όπως λέει το Σύνταγμα που όποτε σας βολεύει το επικαλείστε όπως πχ λέτε:(είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές στις συντάξεις των δικαστών) είστε υποχρεωμένοι να κάνετε σωστά την δουλειά σας για την οποία πληρώνεστε.

Δεν είναι κανένας πολίτης υποχρεωμένος να κάνει την δουλειά του δικαστή, δλδ να μελετήσει τους νόμους για να μάθει τα δίκια του όπως και εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να μάθετε τα του υδραυλικού η του χτίστη.



Πληρώνεστε για μία συγκεκριμένη δουλειά!!

ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΔΩΣΑΤΕ *ΟΡΚΟ*.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ,ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.



Σύμφωνα με άρθρα του συντάγματος και του δημοσιουπαλληλικού κώδικα.

Και εδώ να προσθέσω το πόσο παράνομοι είστε όλοι οι εκπρόσωποι των νόμων και της δικαιοσύνης!!

Γνωρίζετε :

1ον) ότι το χρέος είναι πλαστό αλλά κάνατε τα στραβά μάτια!! Γυρίσατε πλάτη κοινώς!! Ενώ θα έπρεπε να απαιτήσετε λογιστικό έλεγχο του κράτους!!

2ον) γνωρίζετε ότι τα μνημόνια που μας επιβάλλανε οι δανειστές είναι παράνομα,αφού σύμφωνα με έγγραφα της ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου γνωρίζετε ότι το χρέος είναι πλαστό.

3ον) γνωρίζετε ότι δεν έχουν δικαίωμα να νομοθετούν ξένοι εκπρόσωποι του διεθνούς νομισματικού ταμείου παρά μόνο οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου!!

4ον) γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση είναι παράνομη αφού δεν βγήκε με την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που σημαίνει ότι ο λαός δεν έδωσε εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση,όπως παπαρίζεστε και λέτε να μην τους βγάζατε με την ψήφο σας!! Και φυσικά απαγορεύεται να διορίζονται υπουργοί οι οποίοι δεν είναι κοινοβουλευτικοί και δεν βγήκαν με την ψήφο του Ελληνικού λαού.

Και μάλιστα δεν τους έδωσε εντολή ο λαός να σχηματίσουν συγκυβέρνηση με ένα κόμμα που δεν είχε ούτε κάν το ποσοστό του 5%. 100% παράνομη!! Απο πότε δεν καθίσταται σαφής η εντολή του λαού δια της ψηφοφορίας του;

5ον) γνωρίζετε ότι έχουν σφετεριστεί με βία την λαική κυριαρχία και γνωρίζετε ότι αυτό είναι κατάλυση του Συντάγματος,και συγκεκριμένα "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ " που τιμωρείται με ποινή θανάτου η ισόβιας κάθειρξης σύμφωνα με το άρθρο 134) του π.κ.

6ον) Γνωρίζετε ότι οι φόροι και οι δασμοί που εισπράττονται απο τον Ελληνικό λαό είναι παράνομοι σύμφωνα με το Σύνταγμα του άρθρου 4)παραγρ.

7). και μάλιστα γνωρίζετε πως όταν δεν τηρούνται οι προυποθέσεις απο την πολιτεία για τους πολίτες (π.χ να απολύονται απο τις εργασίες τους να μην αμοίβονται στην ώρα τους η να τους μειώνουν μισθούς,που η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να διασφαλίζει στους πολίτες εργασία και να νοιάζεται για τους απόρους και ανήμπορους) ότι δεν είναι όχι απλά υποχρεωμένοι οι πολίτες να συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη αλλά αντιθέτως είναι υποχρεωμένη η Πολιτεία να τους εξασφαλίζει συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης!!

 8ον) Γνωρίζετε ότι κάποιοι υπεξαίρεσαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων που ήταν οι θεματοφύλακες των εισφορών που παρακρατούνταν απο τους εργαζόμενους για την ασφάλεια τους ,ήτοι την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξης γήρατος,με αποτέλεσμα να μην παρέχεται ούτε η αξιοπρεπής σύνταξη για διαβίωση ούτε η κανονική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

9ον) Γνωρίζετε ότι εκχωρήθηκε η δημόσια περιουσία στο ΤΑΥΠΕΔ το τώρα Υπερταμείο που είναι Ανώνυμος Ιδιωτική Εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες με χωρίς ανταλλάγματα και μάλιστα και όλες οι ιδιωτικές περιουσίες του λαού!!

 10ον) Γνωρίζετε ότι έχουν καταστήσει τον μισό πληθυσμό άστεγο που επίσης είναι παράνομο σύμφωνα με το Σύνταγμα διότι η κατοικία και η ιδιωτική περιουσία είναι άσυλο του πολίτη και προστατεύεται με νόμους.

11ον) γνωρίζετε ότι το δημοψήφισμα του Ελληνικού λαού ήταν όχι και δια της βίας και κατάχρησης της εξουσίας μετατράπηκε παρανόμως σε ναί.

12ον) Γνωρίζετε ότι έχουν εισβάλει στην Χώρα μας παρανόμως λαθροέποικοι με εχθρικές διαθέσεις και σκοπό την αντικατάσταση πληθυσμού που είναι αντίθετο στην βούληση του Ελληνικού λαού.Και ενώ γνωρίζετε ότι έχουν διαπράξει καταστροφές σε περιουσίες του Δημοσίου που προέρχονται απο τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων σιωπείτε.

Γνωρίζετε επίσης ότι πράττουν εγκλήματα ,βιασμούς κλοπές κλπ.και τους αφήνετε να κυκλοφορούν ελεύθεροι ενώ είναι δημόσιος κίνδυνος.

Επίσης γνωρίζετε για τα δωρεάν σπίτια που τους παραχωρούνται, για την δωρεάν σίτιση, για τις δωρεάν παροχές ηλεκτρικού ρεύματος και νερού που παρανόμως χρεώνονται στους λογαριασμούς των Ελλήνων.

Και φυσικά γνωρίζετε και για την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που τους παρέχεται όπως και τα δωρεάν επιδόματα που επιβαρύνουν την τσέπη του Ελληνα φορλογούμενου που ένας Ελληνας ιθαγενής μετά απο οπιαδήποτε εργασία δεν δικαιούται να πάρει.Αλλά σιωπείτε.



13ον) Γνωρίζετε οπωσδήποτε και για τις παράνομες Ελληνοποιήσεις και μάλιστα τις παράνομες ιθαγένειες που τους δίνουν κυριαρχικά δικαιώματα χωρίς να ελεχθούν οι παράνομοι μετανάστες που ούτε κάν δικαιώματα υπηκοότητας δεν θα μπορούσαν να έχουν.

Και το πιο σημαντικό: με ΦΕΚ της κυβέρνησης τους νομιμοποιούν με εργασίες στο Δημόσιο όταν καθιστούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των Ελλήνων άνεργο!!
Και εδώ σιωπείτε!!


14ον) Γνωρίζετε ότι η κατοικία και η ιδιωτική περιουσία προστατεύεται απο νόμους του Συντάγματος και άλλους νόμους του ΠΚ,και ΑΚ και εσείς οι δικαστές και οι συμβολαιογράφοι και οι εφοριακοί που παρανόμως δεσμεύετε και κατασχέετε λογαριασμούς που αντίκεινται και στις αποφάσεις του ΣΤΕ ΤΩΝ 33/16/2014 ΚΑΙ 1260/2015, όπως και στην οριστική απόφαση του ΣΤΕ για παραγραφή χρεών αφού παρέλθει η πενταετία της 1738/2017.Και ενώ τα γνωρίζετε όλα αυτά πράττετε παρανόμως παρακούοντας και παραβλέποντας τις αποφάσεις του ΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

15ον) γνωρίζετε για τα σκάνδαλα της siemens για τα σκάνδαλα Novartis, για τις υπεξαιρέσεις υπέρογκων χρηματικών ποσών ,δήθεν ιδιωτικών εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας που εκμεταλλεύτηκαν πηγές της Δημόσιας ηλεκτρικής ενέργειας και σιωπείτε!!



Επίσης γνωρίζετε για τις λίστες Λαγκάρντ ,Μπόργιανς,Φαλτσιάνι κ.ά!!

Οπως και για τα panama papers και για τις μεγάλες λίστες φοροδιαφυγής και λαθρεμπορίου,και εσείς οι δικαστές και οι εφοριακοί και οι αστυνομικοί.

Ομως παρόλο αυτά με τόσες απατεωνιές που έχουν διαπράξει όλοι αυτοί που εσείς γνωρίζετε επιμένετε να τους αφήνετε να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να ζητάτε να εισπράττετε τα σπασμένα απο τον Ελληνικό λαό αντί να τα απαιτήσετε απο δαύτους!.

16ον) Γνωρίζετε και οι αστυνομικοί και οι δικαστές και οι συμβολαιογράφοι ότι είναι παράνομοι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και κατασχέσεις η δεσμεύσεις λογαριασμών εφόσον δεν έχει προηγηθεί δικαστική απόφαση και συνεχίζετε να παρανομείτε.


 


Οπως επίσης γνωρίζετε ότι είναι νόμιμη η αντίσταση των πολιτών σε άδικες και παράνομες πράξεις όπως είναι και υποχρέωση των πολιτών να αμυνθούν όταν προσβάλλεται δια της βίας η αξιοπρέπεια του η η προσωπική η η Εθνική.



Και φυσικά είναι υποχρεωμένος σύμφωνα με το Σύνταγμα να αμυνθεί και να υπερασπιστεί με κάθε μέσον ακόμη και με όπλο όταν λοιδωρείται η ιδιωτική του περιουσία,η και όταν ακόμη λοιδωρείται και η δημόσια περιουσία!!

17ον) Επίσης γνωρίζετε ότι σε περιόδους κρίσης η Πολιτεία λαμβάνει έκτακτα και ειδικά μέτρα για τους πολίτες για να τους διαφυλάξει πάλι σύμφωνα με άρθρο του Συντάγ.

Ομως η Πολιτεία τα μόνα μέτρα που έλαβε είναι η εξολόθρευση του Ελληνικού πληθυσμού!!

Τα ειδικά μέτρα εφόσον ισχυρίζεστε ότι έχουμε κρίση είναι δωρεάν παροχή ρεύματος νερού στέγης στούς άστεγους θέρμανσης κλπ,κλπ. 16ον)



Επίσης γνωρίζετε ότι είναι παράνομο η Ελληνική παράνομη κυβέρνηση να διαπραγματεύεται το όνομα μιας ιστορικής περιοχής της Ελλάδας συγκεκριμένα ενός γεωγραφικού διαμερίσματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με ένα υβριδικό μαιμού κρατίδιο που έχει αλυτρωτικές βλέψεις.

Ποτέ δεν εδόθη εντολή απο τον Ελληνικό λαό όχι μόνο σε αυτό το κρατίδιο αλλά σε οποιοδήποτε άλλο κράτος η Εθνος να παραχωρηθεί όνομα Ελληνικής περιοχής,περιοχή η οποιαδήποτε σπιθαμή γής!!!

 

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ , ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ??

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ή  ΕΣΕΙΣ;;



ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!

ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΒΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ.

ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΦΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!

ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ!!



Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120)ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

ΑΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ!!! ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!



ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΕΣ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!



Anna Art
 
 

 Στο αφυπνιστικό άρθρο της Άννας, έχω μόνο να συμπληρώσω με την παρακάτω εικόνα

Καλλιόπη Σουφλή

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου