Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Οι Θράκες έδειξαν τον τρόπο!!Μήπως να κάνουμε Εθνικό εμπάργκο στην Τουρκία


Οι Θράκες έδειξαν τον τρόπο!!Μήπως να κάνουμε Εθνικό εμπάργκο στην Τουρκία

Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για εμπάργκο στην εμπορική αγορά της Αδριανούπολης, η οποία κάθε Σαββατοκύριακο γέμιζε από Έλληνες που πήγαιναν λόγω χαμηλότερων τιμών. Άρθρα όπως αυτό του evros-news.gr ευαισθητοποίησαν τους πολίτες και όπως λένε οι πληροφορίες στην Ανδριανούπολη οι Τούρκοι …προσεύχονται υπέρ της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών…



Ίσως να είναι καλό το τοπικό εμπάργκο να γίνει εθνικό! Τα οικονομικά συμφέροντα καλό είναι να πάνε στην άκρη. Διακυβεύονται πολλά περισσότερα.

Ίσως να πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την ακύρωση όλων των τουριστικών πακέτων προς την Τουρκία. Ίσως να ακυρωθούν όποιες μαθητικές εκδρομές έχουν προγραμματιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Κάποια ιδιωτικά εκπαιδευτήρια την προτιμούν.

Θα πουν κάποιοι πως μπορεί και η Τουρκία να απαντήσει με ακυρώσεις τουριστικών πακέτων προς την Ελλάδα. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε το πρόβλημα στον τουρισμό και δεν θα μας λείψουν οι Τούρκοι νεόπλουτοι που τα τελευταία χρόνια έρχονται στα νησιά μας. Εκείνοι έχουν πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο.

Επειδή η σημερινή ημέρα δεν αναμένεται να ΄ναι καλή ίσως θα πρέπει να αναζητηθουν τρόποι αντίδρασης πέραν των αυτονόητων διπλωματικών ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου