Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.



Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις βραδινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες πιθανόν κατά τόπους πυκνές .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 12 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 17, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19, και στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 8 έως 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου