Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Καιρός:για Σάββατο 10 Μαρτίου 2018.



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες ολόκληρη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018. Πρόσκαιροι όμβροι ενδέχεται να εκδηλωθούν στον ορεινό άξονα της Πίνδου και στα ορεινά της Βόρειας Πελοποννήσου. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις βραδινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 15 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 18, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 19 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 7 έως 17 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας σε δυτικούς με ίδιες εντάσεις.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου