Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Αποκριάτες γιορτές στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης



Ένα πλούσιο πρόγραμμα ετοιμάζει για την περίοδο της αποκριάς ο Δήμος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, στις δημοτικές κοινότητες. «Οι εκδηλώσεις μας στοχεύουν και πάλι να εξελιχθούν σε μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε όλους και όλες να ξεφαντώσουμε», αναφέρει ο Δήμος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Το πρόγραμμα
 Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ώρα 8.00μ.μ στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο στη θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο» (Μ. Αλεξάνδρου 22).
Μουσική συναυλία αφιέρωμα στο Γιώργο Χατζηνάσιο με ερμηνευτή τον Γιώργο Φανάρα και τη Μαίρη Δούτση στο τραγούδι, με μουσικούς τον Περδίκη Γιάννη στα πλήκτρα, τον Βελλιάδη Κωνσταντίνο στο μπουζούκι, τον  Λαρίση Χρήστο στην κιθάρα, τον Αποστολάκη Δημήτρη στο μπάσο.

  • Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ώρα 11.00π.μ. Αποκριάτικη γιορτή με τον Μίκυ και τη Μίνι στο 3ο Δημοτικό Μενεμένης  Αγίου Νεκταρίου.
  • Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 6.00μ.μ  κινηματοθέατρο Άστρον στη Μενεμένη  (Κομνηνών – Χ. Σμύρνης)
Χαρούμενη Αποκριάτικη γιορτή! Παιδιά ελάτε να διασκεδάσετε, να παίξετε και να χαρείτε με τους ήρωες της Ντίσνεϋ!
 Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 10.30π.μ  Αποκριάτικη γιορτή με σκετς, πολύ παιχνίδι και χορό, στο 6ο Νηπιαγωγείο Μενεμένης Αγίου Νεκταρίου.
 Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 8.00μ.μ Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, θεατρική σκηνή Σοφία Βέμπο (Μ. Αλεξάνδρου 22).
«ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΤΕΣ»
 Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  «Η φωνή των Μακεδόνων» θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από παλιές Ελληνικές Οπερέτες, για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι και να γνωρίσουν οι νεότεροι παλιά Ελληνικά, ποιοτικά τραγούδια!

  • Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 11.00π.μ Αποκριάτικη παιδική γιορτή με σκετς, χορό και παιχνίδι στο 2ο Νηπιαγωγείο στην Καζαντζάκη Μενεμένη.
  • Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου ώρα 6.00μ.μ. Προβολή παιδικής ταινίας  στο κινηματοθέατρο «Άστρον» Κομνηνών –Χρ.Σμύρνης, Μενεμένη.
  • Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ώρα 6.00μ.μ Αποκριάτικη παιδική γιορτή με τους ήρωες της Ντίσνεϋ στο κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Π.Γρηγορίου Ε΄12). Παιδιά ελάτε να διασκεδάσετε, να παίξετε και να χαρείτε με τους ήρωες της Ντίσνεϋ!
  • http://www.typosthes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου