Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Καιρός:για Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018



Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 αναμένονται τοπικές νεφώσεις, που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αυξηθούν. Πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει στο Βόρειο Αιγαίο και τη Χαλκιδική έως τα ξημερώματα. Η ορατότητα στο τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -4 έως 6, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -9 έως 3, στα κεντρικά από 1 έως 12, στα νότια από 3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 10, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 14, και στην Κρήτη από 10 έως 15.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα είναι μεταβαλλόμενοι από 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το πρωί θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Η ορατότητα στο τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -3 έως 6 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου