Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η "Δημοτική Συνεργασία Αμπελοκήπων-Μενεμένης" - Ποιος έτυχε το φλουρί;


undefined

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της "Δημοτικής Συνεργασίας Αμπελοκήπων-Μενεμένης", στην κατάμεστη Θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας ο οποίος και ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας,
ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Χατζηβρέττας, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Ορφανός, ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, οι πολιτευτές κκ Σύνθια Σάπικα και Άννα Ευθυμίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δήμου, μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης.
Στο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ευχαρίστησε τους υψηλούς προσκεκλημένους, τους αιρετούς και τους φίλους της Δημοτικής Συνεργασίας που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση και έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής. Αναφέρθηκε στη συνέπεια και στη συνέχεια του έργου της παράταξης, η οποία έχει αποδείξει ότι κάνει πράξη τις υποσχέσεις της, μιλάει με έργα και με μια ικανή ομάδα Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, χαράσσει μια ανεξίτηλη πορεία στην ιστορία της πόλης.
Αναφερόμενος στα προγράμματα και τις δομές που λειτουργούν στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, σημείωσε το ουσιαστικό έργο που επιτελείται στον τομέα της Κοινωνικής μέριμνας, Δεν παράλειψε να αναφερθεί στο συνολικό έργο της Διοίκησης και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου παρά τις περικοπές και μειώσεις, σε πόρους και προσωπικό, που έχει υποστεί και την ρευστή οικονομική πραγματικότητα, ο Δήμος διαρκώς αυξάνει τις παροχές του, διευρύνει το Κοινωνικό του Δίκτυο και διαθέτει, διαχρονικά, ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, αποτέλεσμα της συνετής διαχείρισης και στον Οικονομικό Τομέα.
Στο τέλος της ομιλίας του, ο Δήμαρχος κ. Κυρίζογλου αναφέρθηκε και στο σημαντικό και πολυσχιδές έργο που πραγματοποιείται και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, της οποίας είναι και Πρόεδρος και προέτρεψε τους παραβρισκόμενους να πάρουν σχετικό ενημερωτικό έντυπο με τις δράσεις της ΠΕΔΚΜ τα τελευταία τρία χρόνια.
Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβα ο οποίος και παρέλαβε από το Δήμαρχο μία χειροποίητη εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου